Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Alt 21.05.2010, 02:40   #121
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BUNLAR AZDAHA SIVASSPORU LIGDEN DUSURECEK OLAN YONETILER KAKMISLAR GUNDEM YARATMAYA CALISIYOLAR SIVASSPORUN HAKKINDAN BAHSEDIYOLARYA ONA DSASIYOM HERSEYI DORT DORTLUK YAPTINIZ SIRA BUNAMI GELDI

Acaba başkanın karşısına geçsen yüzüne bunları söyleme cesaretin olurmuydu.El insaf be kardeşim el insaf bu adamlar sana görüp göreceğin başarıyıda yaşattı.Bülent seni tarumar etmiş gitmiş.Bu adam başından gitse 3. lig haberlerini de takip etmekden usanırsın.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.05.2010, 02:44   #122
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

INSANIMIZI KUCUMSEMIYORU BENDE 25 YIL SIVASTA YASADIM COCUKLUKDAN GBERI AMA YUREGIM SIZLYARAK ITIRAF EDIYOM OT GIBI BIR MILETIZ SIVASLILAR OLARAK KALKIP BIRLIKDEN FALANDA BAHSETMEK BOS LAF OLUR EN BASITINDEN STADYUMA MACA GITTIM IZINDE BIKAC KERE ON TANE TARAFTAR GURUBU OLUSMUS BELKI AZ BELKI FAZLA HEPSI BENCILLIK PESINDE STAD CIKISINDA BIR GURUP KENDI KENDINE DIYO EN COK BIZ BAGIRDIK OBUR GURUP BIZ EN IYISIYIZ DIYE HAVA ATIYO YAV BIZ TRIBUNDE BOLUNMUSUZ TARAFTAR OLARAK SIVASSPORLU SIVASLI OLARAK BOLUNMUSUZ NE BASARISI BEKLIYOZKI SAHADAKILER FERISTAH OLSA YAPABILECEKLERININ EN IYISINI YAPTIOILAR AMMA EXTRA GUC OLAN DOPING OLAN SIVASLILARDA IS YOK BURSAYA BAKIN SAMPIYON OLDU AMMA ADAMLAR HAKETTILER ALT YAPISIYLMA INSANIYLA TARAFTARIYLA HOCASIYLA YONETIMIYLE HAKETTILER BIR BUTUN OLDULAR SU TARTISTIGIMIZ KONUYA BAKIYOMDA NE KADAR BASITLESMISIZ SIMDI EN IYI TRANSFER NASIL OLUR ONU TARTISMAMIZ GEREKIRKEN SUNI GUNDEM YARATIP KOLTUKLARINI SAGLAMA ALMAK ISTEYENLERIN DERDINE DUSMUSUZ YAZIK...
Alt 21.05.2010, 02:47   #123
tuzlugollu
Yiğido

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Acaba başkanın karşısına geçsen yüzüne bunları söyleme cesaretin olurmuydu.El insaf be kardeşim el insaf bu adamlar sana görüp göreceğin başarıyıda yaşattı.Bülent seni tarumar etmiş gitmiş.Bu adam başından gitse 3. lig haberlerini de takip etmekden usanırsın.
°°°°))) inan guldum yazdigina ben baskani tanimam bilmem onun kadarda sivasliyim ama yanindakileri iyi kotu tanirim baskani tanimazken kaldiki ben baskana laf etmiyom yonetimdeki is bilmezlere lafim simdimi akillarina geldi bu sivasspor comu resmi site yapmak bukadarmi aciz bu insanlar akilli ve makul dusunen her insan buna guler yasattiklari basarilara ki laf etti biz yasatamayacaklarinin derdindeyiz
Alt 21.05.2010, 02:50   #124
hercaii_58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hercaii_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bi de bu cıktı gardas herkes birlik olamıyoz diyo nasıl birlik olunur yol gösteren yok sanki birlik olamayan burda yazan bizler değilde baska kişiler öğrenmişiz bizden bişey olmaz böyle diye diye zaten olmadı olmayacak. profesyonel yöneticilik işine gelince türkiyede hangi takımın yöneticileri profesyonel arkadas kimse bişeyi begenmez oldu. yönetim kötü bişey yaptığında arkasında duran yok. hiç istemem ama birgün mecnun baskan bıraktığında 3. liglerden sivası kim toplar merak ediyorum
hercaii_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hercaii_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.05.2010, 02:55   #125
tuzlugollu
Yiğido

WALLA BU SITE TAHMINIMCE EBEDIYYEN VAR OLACAK KIM NE DERSE DESIN MAHKEME FALAN BU ISE BISEY YAPAMAZ YONETIM GIBI DUSUNEDE GIRMEZ BU SITEYE OLUR BITER SIVASSPOR HAKKINDA HABER YAPILMASINIDA ZATEN ENGELLEYEMEZLER O HAKKI KIME KENDINDE GOREMEZ GARIP OLAN SIVASSPORLU YONETICILER HAKKINDA HIC KOTU BI YORUM GORMEDIM BU SITE YONETICILERINDEN OPERATORLERINDEN DIGER SITELERDE BASIN YAYIN ORGANLARINDA SIVASLI YONETICILERI YERDEN YERE VURAN HABERLERI YAPANLAR HAKKINDA KANUNI ISLEM BASLATMA CESARETI GOREMEYENLER SIVASI SIVASSPOR USEVIP KARSILIKSIZ HIZMET ETMEK ISTEYEN BIR DUSUNCEYE BALTA VURMAK ISTEMEKTEDIR ISINE GELMEYEN BU SITEYE GIRMEZ OLUR BITER DAHA NE OLABILIR RUSTU ELMAS SITEYI SIVASSPORA VERMEDI DIYE SIVASLILIGINIMI KAYBEDECEK OZAMAN YONETIMDE BULUNAN SIVASIN ONDE GELENLERIDE VERSINLER MAGAZALARINI DUKKANLARINI SIVASSPORA OLSUN BITSIN
Alt 21.05.2010, 03:01   #126
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1039 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Buradan klüp yöneticilerimi veya herhangi birini itham altında tabiki bırakmayacağım,ben iyi biliyorum ki aynı çatı altında aynı renklere gönül vermiş bir topluluğuz.bugün hangi kulübün bir tek forumu var arkadaşlar.mesele isimse mahkeme yoluyla veya anlaşılarak her ne sekılde olursa olsun,klüp yönetımımızle sıte yetkılılerı orta yolu ıllaki bulacaklardır.Ben bir Sivasspor taraftarı olarak karşılıklı iki taraf görmediğimi belirterek bu meselenin takımımıza bi zarar vermeden çözüleceğine eminim.Mesele zaten mahkemeye taşınmışsa bekleyip sonuca göre yorum yapmakdan başka yapılabilecek birşey yok.Klübümüz hakkında hayırlısı olsun..

Arkadaşlardan tekrar rica ediyorum,birbirimizi kırmadan,ikili munakaşaya girmeden konu ile ilgili düşüncelerimizi insanları töhmet altında bırakmadan yapalım.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.05.2010, 03:09   #127
tuzlugollu
Yiğido

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buradan klüp yöneticilerimi veya herhangi birini itham altında tabiki bırakmayacağım,ben iyi biliyorum ki aynı çatı altında aynı renklere gönül vermiş bir topluluğuz.bugün hangi kulübün bir tek forumu var arkadaşlar.mesele isimse mahkeme yoluyla veya anlaşılarak her ne sekılde olursa olsun,klüp yönetımımızle sıte yetkılılerı orta yolu ıllaki bulacaklardır.Ben bir Sivasspor taraftarı olarak karşılıklı iki taraf görmediğimi belirterek bu meselenin takımımıza bi zarar vermeden çözüleceğine eminim.Mesele zaten mahkemeye taşınmışsa bekleyip sonuca göre yorum yapmakdan başka yapılabilecek birşey yok.Klübümüz hakkında hayırlısı olsun..

Arkadaşlardan tekrar rica ediyorum,birbirimizi kırmadan,ikili munakaşaya girmeden konu ile ilgili düşüncelerimizi insanları töhmet altında bırakmadan yapalım.
USTA BIZ SAHISLARINA ZATEN LAF ETMIYOZ DUSUNCE YAPILARINDAKI UYUSMAZLIKDAN YANA DERTLIYIZ SENIN GIBI DUSUNSELERDI ZATEN BU KONU BU ASAMAYA GELMEZDI ELBETTE IFTIRA ATACAK DEGILIZ SAHIT OLDUKLARIMIZIDA GIZLYEMEYIZ AMA BIZ BURDA BUNLARIDA YAZIYOSAK SAKIN KIMSE BASKA DUSUNCELERE GARK OLMASIN BIZ SIVASI SIVASSPORU EGRISIYLE DOGRUSUYLA SEVIYORUZ BEN SAHSEN GURBETTE YASAYAN BIRISI OLARAK SIVASIN ADI GECTIGI YERDE YUREGIMDE VOLKANLAR KAYNAYAN BIRISIYIM KIZDIGIMIZ ELESTIRIDGIMIZ YONETIICLERI TAKDIR ETTIGIMZDE BISEY DEMIYENLER ELESTIRDIGIMIZDEDE KABULLENMEYI BILSINLER ELESTIRECEZDE OVECEZDE KORU KORUNEDE HERSEYI KABULLENECEK DEGILIZ TEMENNIMIZ BU ISIN TABIKI TATLIYA BAGLANMASINDAN YANA AMA BAZI ARKADASLAR ELESTIRILERI KENDI UZELERINDEN KABULLENIP YORUMLUYORLAR KONUYU TARAF TUTTUGUNU BELIRTEREK YORUMLUYORLAR BIZ ISE HAKTAN YANAYIZ VERILEN BIR EMEGIN GOZARDI EDILMEMESINDEN YANAYIZ YILLARDIR BURDAYIM EN AZINDAN 7 YILDIR FALAN BEN FRANSADA SIVASLA ILGILI EN IYI HABERLERI BU SITEDEN OKUDUM TAKIP ETTIM VARDIDA BASKA SITE BU HIZMETI SUNAN TAKIP ETMEDIKMI SIMDIMI BU KONU ORTAYA CIKTI DAHA ONCE NEDEN DUSUNULMEDIDE SIMDI ASIL BUNA EGILMEK LAZIM
Alt 21.05.2010, 03:30   #128
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 954 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Baştan Sona Kadar Hemen Hemen Bütün Yazıları Okudum...Asıl Konuya Neden Olan Unsurlar Tartışılmamış Genelde.Yani Bu Sitede Almanyada Sivassporun Yaz Okulu Açacağı Tarzında Bir Haber Görmüştüm Yanılmıyorsam.Sonra Kulup Bunu Yalanladı Hukukı Boyuttan Bahsetti.Sonra Site Bunun Asılsın Olmadığını İspatlar Bir Belge Sundu Kamuoyuna Sanırım...Olay Bu Diye Biliyorum...Ortada Bir İhmal veya Hata Varsa Sonuçlarına Katlanmalı Diye Düşünüyorum...

Dikkatimi Birşey Çekti; Bir Grup Var Bu Konuyla Tamamen Alakasız Olarak Özellikle Sitenin Kapanmasını , Devredilmesini , Yada Sitenin İşlevlerinin Taraflı ve Yanlı Olduğu Kanısında Birleşmiş Olanlar vb. Kişilerin Oluşturduğu Bu Grup Siteden Şikayetçi ve Siteden Hoşnutsuz Durumdalar...

Böyle Düşünen Kişiler Acaba Bu Denli Hoşlanmadıkları Siteye Neden Girer Yorum Yazarlar Anlamak Güç...

Bir Zamanlar Bizimde Derdimiz Vardı Siteyle Aradaki Sorunlar Çözüldü Siteye Aktif Giriyoruz Kendi Çapımızda Yorumlarımızı Ekliyoruz , Ancak Sorunluyken Bu Sitede Tek Yorum Eklemedik.Çünkü Aksi Durum Düşünülen Yerlerde Demeç Vermek İnsanın Kendiyle Çelişmesi Demek Diye Nacizane Fikrimide Beyan Etmesem Rahatsızlık Duyardım...
Alt 21.05.2010, 08:06   #129
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

yıllardır güçlü taraftar oluşumu istemeyen ve türkiye'de taraftarına en az sahip çıkıp en az destek olan yönetimimiz şimdi de anlaşılan güçlü bir sivasspor basın-yayın-medyası istemiyor.

benden tavsiye bıraksınlar sivasspor oluşumları her alanda güçlü olsun bağımsız olsun sivassporun geleceği için bunlar lazım.

ayrıca çok kıymetli yönetimimizin vaktini taraftarla değil sözü verilip küçültülmeye çalışılan 35 binlik stadla ilgilenmesi daha yerinde olur.

saygılarımla
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.05.2010, 08:56   #130
FALÇATA 58
Tecrübeli Yiğido

FALÇATA 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

146 Mesajına 209 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 FALÇATA 58 COK SEVILEN BIR KISIFALÇATA 58 COK SEVILEN BIR KISIFALÇATA 58 COK SEVILEN BIR KISI

Sivasspor taraftarı olarak burada mutluyuz
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
adalet, asib, avrupa, basın özgürlüğü, çok seslilik, demokrasi, duyurulur, hukuk, kamuoyu, kamuoyuna, rüştü elmas, saygıyla, sivasspor, taraftar, taraftarın sesi, yiğidolar, özgürlük