Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı
sana kesinlikle katılmıyorum özelliklede stadyum konusunda.sivasa stadyum yapılmazsa ne kaydederiz ne kazanırız sana açıklayım.2016 avrupa şampiyonasını 1 oyla kaçırdık demi kazansak sivasta olmaaycaktı.sen o zaman izlemey kayseriye giderdin.peki stat yapılsa sivastata olsa şampiyona kötü mü olur esnaf kazanır oteller yapılır bu neticeyle zaten hızlı trende bu konuda bize avantaj sağlamış olur sivasın listede olması için.dolmaz demişsin emin ol dolar gs maçında nasıl doldu ya da 40 bin kişil olsada da dolardı gs maçında.belki diğer maçalrda 25 bin civarıyla oynarız bence.oda çok sırıtmaz sonuçta yeni stat yeni heyecn biraz daha seyirci artıracaktır.mesela en kötü yine 10 bin olsa ne olur yani ne kaybederiz anlamıyorum ki.kayseride var ne zararı var yok ama aratısı çok.yakında basketbol şampiyonası kayseriyde oyanancak al sana bir faydası daha.ama siz dolmaz gibi bahanelerler savunmaaycaksın bana.bak trabzonada örnek al.adamalr statını yaptıracaklar yakında büyükşehir belediyede oalcaklar.yapmazlarsa admalar biliyor işini oy yok diyor.ama senin gibiler tayyip yalakalığına devam ediyor.o zamanda sivas kaybetmeye devam edecek.
|
kardeeeeşşşş güzel söylüyorsun da bu söylediklerin dayının umrunda değil ki, o kendi partisine laf gelmesin telaşında
ve aslında bilmiyor ki bizim derdimiz onun partisi değil, bizim derdimiz de sevdamız da sivas, öyle lafta değil harbi ve gerçek!