Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 29.08.2010, 03:37   #121
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

suarezi sormuşsunuz,ben antalya maçında istasyonda arabayla gezerken gördüm.takımın kötüsü ferhat bıkmaz ve mehmet yıldızdı.ferhatı derhal belediyespora göndersinler.mehmet yıldıza gelincede bu kadar isteksiz bu kadar sinir bozucu bir futbol oynayıp genede 90 dakika sahada kalan başka bir futbolcu varmıdır acaba merak ediyorum.mesut hoca oyuna bakmaksızın her maç aynı yedeklerle çıkıp hep aynı değişiklikleri yapıyor.iç sahada mağlup giden bi maçta sağ bek oyuna almak neyin nesi.takımımız kötü değil arkadaşlar ama her maçımızın en az bu kadar zor geçeceği düşünülürse orta saha göbek ve forvete takviye yapılması şartoğlu şart.sahi orta saha demişken keita nerelerde göreniniz varmı?
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 04:35   #122
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bu hakemler bursaspor'u neden bu kadar koruyorlar? Geçen hafta gese ve bu haftaki maçta resmen kollandı bursaspor. federasyondaki eski bursa başkanı boş durmuyor; bu belli.

Bizim takıma gelince, sahanın en kötüsü mehmet yıldız ve ceyhun'du. Hele Ceyhun 30 metre demedi her frikiki egolarına kurban etti.

Maçın en iyisi ama maçtaki en büyük hatayı yaparak ilk golü yemememize sebep olan Sedat'tı.

seyirci her zamanki gibi 5 para etmezdi.

Ve bu takımın en az 3 tane topçuya ihtiyacı var. Bir kere forvet yok takımda. Orta sahaya adam gerk ve söylememe gerek yok sol kanata. O sarışın uzun saçlı eleman vardı, ankaraspor'dan gelen, onu neden yolladılar ki?

Bu takıma forvet alınmazsa biz gol mol atamayız; bu böyle biline.

2 haftadır, yüzde 40 hakem kayırması, yüzde 40 şansının ve yüzde 20 oynadığı futbolun katkısı ile 6 puan alan bursayı avrupada hiçbir hakem korumayacaktır.
Ve maalesef bursaspor, gerek taraftarı gerek hakemler tarafından bu kadar korunması ile diğer İstanbul takımlarına benzemektedir. Ertuğrul hoca iyi hoş da hakemler yanlış kararı lehine çalınca suspus.

Umarım biz de gereken dersi almışızdır.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 04:42   #123
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Mehmet yıldız ve ferhat bıkmaz topçu ise ben de Uganda devlet başkanıyım.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 04:45   #124
ZECOLD
Yeni Yiğido

ZECOLD - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ZECOLD isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İYiydik yada bursa kötüydü iyi göründük böylede söylenebilir.
penaltı pozisyonlarının ikiside penaltı değildi.
cihan tamamen kendini atmış.
ceyhun un pozisyonu ise bursalı oyuncu topa müdehale edebilmiş.
Hakem Hekam diye yakarmaya gerek yok.
Mehmet yıldızla sezon gecirebilceklerine inanan yönetimin aklına şaşıyorum.
defans gecen seneye göre daha iyi ama en az diğer anadolu klüpleri seviyesinde.
kesinlikle forvet oyuncusu alınmalı.
kalecimiz iyi ama yaptığı tam bir aptallık.
mücadele eden bi takım görüntüsündeyiz ama gücümüz sınırımız yapabilceklerimiz belli.
oyunu çok iyi okuyabilen bi teknik drektörümüz olduğuna inanmıyorum.
yönetim: uğur kavuk erman ibrahim ferhatt al sen bunlarla halı sahada maç yap (ödetmesine kesin kazanırsınız)
kendimizi ne kadar yırtarsak yırtalım bu oyun futbolcuyla oynanıyor yönetim trasfer yapmıyorsa bu takımı önemsemedikleri anlamına geliyor.
aklın yolu bir yorumları okuyorum çoğunluk yüzde 90 gibi bi oranda aynı fikirde.
asıl soru yönetimin aklı nerede.?
ZECOLD isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 05:04   #125
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1039 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Maçı stadda izleme fırsatım oldu ve Sivasspor'un gecen seneye göre daha iyi yolda olduğunu gördüm ancak bu takımın sol kanadı avaz avaz bagırıyor bu bır gercek.Birgün Hayrettın'ı mumla arayacağımı söyleseler güler gecerdım ama bugun bu Ferhat'ı ızledıkten sonra Hayrettın'ı mumla aradım. Elestırılen ısımlerden dıgerı olan Mehmet Yıldızhakkında söylenenlere çok katılamayacagım,Bursa defansını tebrık etmek lazım Mehmet ile ilgili iyi çalışmışlar ve kaptana nefes de aldırmadılar. Yine de Mehmet Yıldız eskı Mehmet Yıldız değil. Transfer konusuna girmeye hiç gerek yok çün ki bu dakıkadan sonra adam falan alamazlar,bunca zaman bu acıkları gormeyenlerden bu dakıkadan sonra sol kanada oyuncu almasını beklemek saflık olur.Bu konuda yönetimi kınıyorum,transfer konusunda sessiz kalan Mesut Bakkal'ı kınıyorum.Şu takımın sol kandında iyi bir oyuncu olsaydı bugün inanın galibiyeti konusuyorduk yazık oluyor bu takıma.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.08.2010, 05:09   #126
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1039 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Taraftara gelınce kendı adıma mactan once Anadolu taraftarının ne kadar centılmen oldugunu gosteren maratondakı taraftar grubumuzu tebrık ederım.Burada onların hakkını yersek ayıp etmıs oluruz.Bursaspor'u trıbunlere cagıran, taraftarlarını onure eden bu arkadaslar benı cok gururlandırmıstır.Hepsıne tesekkurlerımı sunarım. Kale arkasındakı grup ne yaptı bılmıyorum cunkı bızım tarafa seslerı bıle gelmedı. Teksas grubunu ımrenerek ızledım,herbırıne helal olsun,inanın çok kıskandım Bursasporluları.Allah bır gun bızede nasıp etsın boyle taraftar olusumlarını.İki büyük anadolu takımının dostca mucadelesını bızlere ızleten ıkı takım oyuncularınıda tebrık ederım.Taraftarlarıda tebrık ederım hakemın ve Volkan Şen'in bütün kıskırtmalarına ragmen centılmen bı goruntu sergıledıler,toplu serzenısler tabıkı oldu ama bu gıcıklıklar baska stadlarda olsa emınım cok daha fazla tepkı alırdı bu ıkılı..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.08.2010, 07:50   #127
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın Yıldızı Kimdi: Maçın yıldızı demek istemiyorum ama Ceyhun,Zita,Sedat takımın dirilerindendi.Ramoviçde hırslı ve istekliydi.

Maçın en kötüsü kimdi: Kaptan Mehmet ve Ferhat. Özellikle Ferhat'la olmaz bu iş,çok ağır depar ve ilk hamle konusunda,ileriye çıktığındada geriye dönme konusunda zorluk çekiyor,birçok pozisyon açıklarını arkadaşları kapatmasa durum daha kötüydü.

Maçta göze çarpanlar: Golcü ve sol kanatta etkılı oyuncu transferı acılen sart.ramoviç'i begendım,hırslı oyunuda hoşuma gitti..
Ve tabıkı Bursa taraftarları çok ıyılerdı..

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: Bursa ıstedıgını aldı gıttı,bıraz daha sanslı olup ılk golu bız bulsak hersey cok farklı olabılırdı. saglık olsun..
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 10:08   #128
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bence Ferhattan çok Mehmet Yıldız saç baş yoldurttu. Ferhat iyiniyetli, elinden geldiği kadar mücadele etti. Mehmet ise toplara koşmaya tenezzül bile etmedi ve defanstan başlayan organize atakları engelle(ye)medi. Bu kadar isteksiz olmasını anlamak mümkün değil. Bu takımın kaptanı, oynadığı zaman takımı ateşleyen bir oyuncunun biraz daha gayret göstermesi lazım.

Defansta Ferhat yerine Murat Sözgelmez oynayabilirdi. Murat defansta her mevkide başarıyla mücadele ediyor. Ferhat'ı da nispeten kolay maçlarda deneyebilir. Bu arada Sedat da inanılmaz mücadele ediyor. Bu sene agresifliği de üzerinden atmış İvanovsla da çok uyumlu. Takımın en iyilerinden.

Bunun yanında hocamızın zamanında oyuna müdahele etmediğini gördüm. Mehmet Yıldız'ı daha önce oyundan almalıydı. Keita'ya Suarez'e neden şans verilmediğini anlamıyorum.

Abdurrahman iyi oynadığı zaman çok etkili olabilen skoru değiştiren atakları başlatan bir futbolcu geçmiş senelerde bunun örneklerini gördük. Ama eski Abdurrahman yok iki senedir. Ferhat'a orta yapamadığı söyleniyor ama Abdurrahman da etkili orta konusunda iyi değil geçmiş seneleri mumla aratıyor. devamlı ön direğe kesiyor ortaları ve rakip rahatlıkla karşılıyor. Şampiyonluğa oynadığımız senelerde rahatlıkla 3 büyüklerde oynar dediğim bir oyuncu . Bence artık kendine gelmesi lazım.

Takımız herşeye rağmen iyi bir takım Bursa maçı bizi yanıltmasın ama bir forvet transferi şart Mehmet Yıldız'ın günü gününü tutumuyor.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.08.2010, 10:35   #129
muhendis58
Acemi Yiğido

muhendis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muhendis58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ertuğrulun maç sonunda taraftara yaptığı hareketi gördünüz mü. eğer görseydiniz taraftarın neden kızdığını anlardınız . tek üzüntüm ertuğrul gibi efendiliği ile biline n bir teknık adamın bu hareketıyle en azından kendi kafamda bitmiş olması.
muhendis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 11:38   #130
hasantuan
Yiğido

hasantuan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasantuan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ferhat bıkmaz hala tecrübe kazanamamış...onun yerine murat sözgelmez denenebilirdi...mehmet yıldız çok ruhsuzdu..hakem maçı katletti..ikli pozisyonları hep bursaya çaldı..adamların arkdan hareketlerine sarı kart dahi gösteremedi..bruno zita alınıncaya kadar bence sahanın en iyilerinden biriydi..maçın hakkı beraberlikti ama olmadı bir anlık dalgınlıkla gol yedik...hoca suarezi acilen takıma kazandırmalı yoksa işimiz zor...
hasantuan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı