Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı
12 macta 1 galibiyetimiz var ama sen ucmussun bakiyorumda iyi niyetinde olsa kagit üzerinde herkesi yeniyorsun
|
Önce inanmak lazım tabii. İnanmadan olmaz. Güvenmeden olmaz.
Ayrıca ben herkesi yeneceğiz demedim. Deplasmanlara en az beraberlik, sahamızda galibiyet dedim. Bunu yapacak gücümüz de kadromuz da eksiklerine rağmen var. Bizim en büyük eksiğimiz takımına inanan, güvenen ve sabreden bir taraftar kitlesi.
Takım Eskişehir'i ilk yarı sahadan sildi,Mehmet Yıldız koşmaktan,mücadele etmekten,yoruldu bitti,Ceyhun üzerine düşeni fazlasıyla yaptı,herkes tüm takım çaba sarfetti,arkadaşlar (herhalde başka maç seyretmişler) şu gitsin,bu gelsin,istifaa.
Oluyor mu,yakışıyor mu Yiğidoya?
Bazıları maçın direk sonucuna bakıyor yorum yazıyor.
Bazısı maçın sadece gollerini izliyor,yorum yapıyor.
Maçı stadyumda tribünde an be an izleyip havayı soluyup yazacaksın.Yazarken de bir elin mutlaka vicdanında olacak.
Mehmet Yıldızla ilgili şu maçta yazarken;
Her pozisyonda en az iki kişiyle nasıl boğuştuğunu,çekildiğini,tekme yediğini,yine de topu kontrol ettiğini, o topla ilerleyip,ceza sahasına girebilirse, kaleye şut imkanı aradığını,önü kapanınca pas verdiğini görecek ve sonra konuşacaksın.
Bu maçtan ders almalıyız ya hani, ben de iddia ediyorum;
Kendini taraftar zannedenlere inat Sivassporumuz bu maçla çıkışa geçmiştir. Önümüzdeki her maç bugünkü topunu oynasın her takımı yenebilir. Göreceğiz.