Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 20.09.2010, 01:37   #121
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Manisa-Sivas: Makukulayı iyi marke edersek beraberlik ya da galibiyet
Sivas-G.Antep: Galibiyet
Kayseri-Sivas: Taraftarımızın oraya yapacağı çıkarma ve desteğiyle beraberlik veya galibiyet
Sonuç: Küme düşme korkusu kalmayacak. Ara transferde sol açığa,ortaya ve forvete (Cihan,M.Yıldız ve Ceyhuna alternatif olmak üzere) üç nokta transferle ikinci yarı üst sıralara oynayan bir takım.
Allah utandırmasın.
12 macta 1 galibiyetimiz var ama sen ucmussun bakiyorumda iyi niyetinde olsa kagit üzerinde herkesi yeniyorsun
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 50sekiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2010, 04:05   #122
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
12 macta 1 galibiyetimiz var ama sen ucmussun bakiyorumda iyi niyetinde olsa kagit üzerinde herkesi yeniyorsun
Önce inanmak lazım tabii. İnanmadan olmaz. Güvenmeden olmaz.
Ayrıca ben herkesi yeneceğiz demedim. Deplasmanlara en az beraberlik, sahamızda galibiyet dedim. Bunu yapacak gücümüz de kadromuz da eksiklerine rağmen var. Bizim en büyük eksiğimiz takımına inanan, güvenen ve sabreden bir taraftar kitlesi.
Takım Eskişehir'i ilk yarı sahadan sildi,Mehmet Yıldız koşmaktan,mücadele etmekten,yoruldu bitti,Ceyhun üzerine düşeni fazlasıyla yaptı,herkes tüm takım çaba sarfetti,arkadaşlar (herhalde başka maç seyretmişler) şu gitsin,bu gelsin,istifaa.
Oluyor mu,yakışıyor mu Yiğidoya?
Bazıları maçın direk sonucuna bakıyor yorum yazıyor.
Bazısı maçın sadece gollerini izliyor,yorum yapıyor.
Maçı stadyumda tribünde an be an izleyip havayı soluyup yazacaksın.Yazarken de bir elin mutlaka vicdanında olacak.
Mehmet Yıldızla ilgili şu maçta yazarken;
Her pozisyonda en az iki kişiyle nasıl boğuştuğunu,çekildiğini,tekme yediğini,yine de topu kontrol ettiğini, o topla ilerleyip,ceza sahasına girebilirse, kaleye şut imkanı aradığını,önü kapanınca pas verdiğini görecek ve sonra konuşacaksın.
Bu maçtan ders almalıyız ya hani, ben de iddia ediyorum;
Kendini taraftar zannedenlere inat Sivassporumuz bu maçla çıkışa geçmiştir. Önümüzdeki her maç bugünkü topunu oynasın her takımı yenebilir. Göreceğiz.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2010, 09:18   #123
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Maçın ilk dakikarlından itibaren defansı sağlam tutup ileiye ataklara çıkan bir sivas izledik, ve 30 dakika içinde net psoizyon bularak gol attık, gol sonrasında da atak çok oldu ama biraz ciddiyetsiz davranarak o gol posizyonlarını harcadık.benim anladığım şu, E.spor oyuncu değişimi yaparken bizim hoca neden hamle yapmadı? forvet hattında oynayan M.Tıldız çok yanlız kaldı, birde bencil oyunu eklenince gollerden olduk.M.Yıldız iyi top tutuyor peşinden birkaç kişi onu tutmaya çalışırken M.yIldıza yakın olacak fırsatcı br forvet neden yok.maçın son dakikalrında neden oyunu daha ciddiye almadık, gol öncesi top E.Şehir defansına gelince bizimkiler maç bitti edası ile topa girmedi, top o defans oyuncusu tarafından bzim sol kanata atıldı, soldan yapılan atak sonrası gol geldi.orada kişiye baskı yapılsaydı topu kullanması engellenirdi ve belkide maç sona erecekdi, tabi buarad varsayımlar üzerine yorumda bulundum.umarım varsayımla ligde kalmanın hesaplarını yapmayız.hocam sol kanat can çekişiyor, forvette M.Yıldız yalnız.yanına kaleye şut çekebilecek hızlı ve fırsatçı forvet gerek....
manisa maçına gelince bu maç bizim olacak neden mi, her zaman hoca değişimi yaşayan takımlarda ilk hafta suprizler olur sonra yenılgıler başlar, biz manisayı yeneceğiz.
Alt 20.09.2010, 10:18   #124
muhteşem58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 muhteşem58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu sezonki oynadığımız lig maçlarına bakıldığında neden 45 ile 65. dk arası oynucu değişikliği yapmıyoruz. mestu hoca hep aynı dk ları seçmesi iyi olduğu içn mi kötü olduğu için mi burada bir gerçek var yedek futbolcularımızdan yeterince yararlanamıyoruz. mesut hocanın kanalo 58 de programa çıktığında çok ilginç bir sözü vardı; "deplesmana ayrı takım çıkaracağız evimizde ayrı bir takım çıkracağız demişti." birde " kazansakta kaybetsekte tırmalayacağını söylemişti." am görüldüğü gibi bu adamın söylediği ile yaptığı bir değil arkadaşlar . bu adam bizi uyutuyor. bu adam bizi kandırıyor. mesut hoca lütfen istifa...mesut hoca lütfen istifa...mesut hoca lütfen istifa...
hep beraber arkadaşlar mesut hoca lütfen istifa... mesut hoca lütfen istifa... mesut hoca lütfen istifa...
muhteşem58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı muhteşem58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2010, 13:13   #125
jamesbond58
Acemi Yiğido

jamesbond58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 532 jamesbond58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tek kelime ile rezalet... sen git 90+3 buçukta golü ye... ve maçta tonla gol kaçır sonra şu taraftarı üzntüye boğ... bunun adı laubalilik tek kelime ile umarım kaybettiğimiz bu 2 puanı aramayız...
jamesbond58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı jamesbond58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2010, 13:42   #126
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

arkadaşlar bugün TV58'de sporaktif programı var. sesimizi duyuralım, artık çift forvet oynatılsın.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2010, 22:17   #127
nefhret_58
Yiğido

nefhret_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 148 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nefhret_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hakemle falan olmaz bu işler arkadaşlar. lige süper bir giriş, sonra gelen malubiyetler, kendi evinde beraberlikler. daha ne olsun bu forvet anlayışı bizi yıkacak. zamanında birçok kez yazdım. galatasaray a bu mehmet yıldız satılsın diye. şimdi gol atmak için mucize gerekiyor resmen. geçen trabzon maçını trabzonlu bir arkadaşla izledim. ben yerlerde süründüm aazdık abi diyodam plakayı yrdu. bu kadar mı kötü olur bir takım. neyse işler yine küme düşüp düşmeyeceğiz hesaplarına varmadan sivasspor kendini toparlamalı diye düşünüyorum. haklı yorumlarınız için teşekkürler
nefhret_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2010, 12:04   #128
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

kötü takıma karşı 1-0 ı korumaya çalışırsan böyle olur
şefkat tokadını da yersin böyle
takım biraz değişmiş sakatlıklar !!sayesinde!!
bi hocanın kafa deişmemiş
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2010, 13:01   #129
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Ne kadar da kizsak az ama en azindan ileriye yönelik atak futbol var oyunu dengeliyoruz. Bizimkiler yattarayi oynatmasaydi ozaman trabzonspor 1-0 bile kazanamayip yenilirlerdi sonra sov yaptilar hakem destegiyle. Uzun lafin kisasi takimimiza güvenin iyi yerlere gelecegiz.
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2010, 15:20   #130
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın en kötüsü kimdi = Mehmet Yıldız

Maçın en iyisi kimdi = Abdurrahman Dereli

Maçta göze çarpanlar = Laubalik... Laubalik... Laubalik...

Ne gibi eksiklerimiz var = Son vuruş....

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler =Sen uyursan o ölür… Sen uyursan oda ölür… Sen uyursan herkes ölür… İşte olay bu kadar basit. Ya futbol kaç dakikadır beyler. Bu ne laubalik bu ne vurdumduymazlık. Ondan sonra çıkıp yok hoca istifa yok yönetim istifa. Elinize sahanızda çok iyi bir fırsat geçmiş perişan bir durumda bir takım var ve siz işin laçkalığındasınız. Bursa maçında aynı senaryo, bu maçta aynı senaryo nedir bu çirkinlik. Yüzde yüz kaçırdığınız pozisyonlarda neden pişmiş kelle gibi sırıtırsınız anlamadım. Alın size pişmiş kelle. Maçın kaç dakika oynandığının farkında değimlisiniz siz… Çekin düşürün taca atıp bir şeyler yapın.
Kusura bakmayın beyler ama atı alan yine üsküdarı geçmeye başladı. Şu ligin şu ana kadar en kötü takımını yenemiyorsanız derhal acil bir uygulama yapmalısınız. Ya futbolcu maaşlarına yada sıkı bir yönetime ihtiyaç var. Bu hocalık bir iş değil. Elinizde Zita Hayrettin Kamanan Sedat gibi as oyuncularınız yokken düşen bir fırsatı sırf laubalikle kaybediyorsanız bu işte suçlu aramak yönetim yada hocaya değil, gazı kaçmış futbolcularadır. Deli olmamak elde değil. Sen eline geçen fırsatın birini bilemi değerlendiremesin yahu.
maçın en kötüsü mehmet yıldızmıydı yuh artık vallahi kocaman bir yuuuuuhhhh sana bende maçtaydım ve maçın yıldızı mehmet yıldızdı !!!!!!!!!!!!1

Etiketler
bravo, değerlendirelim, hoca, maçı, mesut