Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Federasyona başvuruyoruz!
Alt 24.10.2010, 22:37   #121
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Federasyona başvuruyoruz!

Alıntı:
akkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
FİKRET HOCA BUCA MAÇINDADA DİREK HATASI VARDI
3 top direkten döndü,bir itirazda buna yapalım
bu yoruma sadece gülüyorum yorum yapmıyorum sagolasın gardaş.biz kayseri maçında kural hatası var dedik buca maçında bariz penaltımız çalınmadı.federasyon bize resmen gözdagı veriyor.bize düşen ne varsa yapmalıyız mesela sivastaki ilk maçta federasyon aleyhinde bir pankart açabilir her türlü kötü tezahurat yapabiliriz.yakışmaz bize ama onlar çok istiyor bunu.gerekiyorsa hakem döverek gerekiyorsa kafalarını kırarak sesimizi duyurabiliriz.başka çare kalmadıysa.kaba güce inanmıyan biriyim ancak bu adi hakemler bundan anlıyor.geçen yıl diyarbakırda gördük neler oldugunu.veya ilk maçımızda istiklal marşından hemen sonra türübüne pankart açıp topluca stadı boşaltabiliriz.yöntem çok bişeyler yapılmalı bu federasyon bizle ugraşırsa bizde onlarla ugraşmalıyız.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2010, 23:23   #122
samet35
Acemi Yiğido

28 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 samet35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bildigim kadarıyla hakem hata yapmadıgı surece mac tekrar edilmez. orda hakem faul vermediyse faul olarak degerlendirmemiş olabilir yada gormemiş olabilir. bunun için macı tekrar edeceklerini zannetmiyorum. yonetim bu tur seylerle ugrasacagına klubu nasıl daha profesyonel bir sekilde yonetebiliriz diye dusunmeliler. transfer politikasını gozden gecirmeliler. yabancılar sivası begenmiyor o yuzden transfer yapamıyoruz diyip geciyorlar. klube daha vizyonu genis insanlar gelmeli...
samet35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2010, 10:16   #123
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Yönetim olarak gerekli başvuruyu federasyona yapmamız şart sivasspordan ne alıp veremedikleri varsa zamanında subay hakemlerin gıcık gittiği bir takımdık çok şükür onlardan kurtulduk şimdide cüneyt cakalların elinde oyuncak olduk bu hakemler sivassporumuzla amatör kümeye düştüğümüzde 3.liğde 2.liğde 1.liğde şimdide süper liğde hep aleyhimize düdük caldılar öyle yapanın yanına kar kalmamalı ruhsuz herif suratında meymenet yokki kendinde olsun bu işin peşini bırakmamalıyız
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
başvuracağız, baŞvuruyoruz, federasyona, hatasi, iddiasi, kural, Ünsalfederasyona