Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Michael Eneramo
Alt 19.02.2011, 17:16   #121
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Michael Eneramo

gercektende cok faul yapiyor - hava toplarinda cok güclü ama yarisi faul ile sonuclaniyor - daha uyum saglayamadi cünkü tunus vetürkiye arasinda daglar kadar fark var - biraz zaman alacak
insallah cabuk gecer uyum zamani yoksa ates hatti bizi gittikce yakacak
Alt 19.02.2011, 17:36   #122
kimyamurat58
Acemi Yiğido

22 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 kimyamurat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

lig tv de bir yorumcu sivas emenikesini buldu demişti enaramo için ama, daha bizim emenike nin golünü göremedik...
kimyamurat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2011, 19:37   #123
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu adamdan futbolcu olmaz mücadele etmiyor etmezde uyum sorunu diye bişey olmaz hırs gayret çaba denilen bişey yok bank asya ligi futbolcusu süper lig ağır gelir eneramoya tunus liginde herkes gol atar...sezon sonuda satılmalı fiyasko bir transfer geçmiş olsun...herkese
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Dark Force'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2011, 19:46   #124
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 990 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Sanki silah zoruyla oynuyor gibi. Hiç mucadeleci değil bodoslama hucum ediyor rakibe doğru ve faulle sonuçlanıyor çoğu. Bence de fiyasko bir transfer.
Alt 19.02.2011, 20:03   #125
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1650 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Michael Eneramo Bi patlarsa temiz patlayacak bakalım kime patlayacak.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2011, 20:17   #126
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

1-2 maç daha oynaması lazım fena oyuncu değil eskişehir maçında mücadelesi iyiydi faulü de o yüzden yaptı kendi kanıtlamaya çalışıyor yalnız emenike çok hızlı eneramo da o hızı göremedim fm de hızlı diyordu belki kilo fazlası vardır.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2011, 21:25   #127
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar Enaramo nun ikizi falan mı var acaba?Çünkü hepimizin youtube da çok sayıda videosunu izlediği oyuncu kesinlikle bu değil;bu Enaramo nun ayazda kalmış hali galiba..Şaka bir yana hepimiz ne kadar da umutlanmış mesaj üstine mesaj yazmıştık Enaramo için..Eskişehir maçında dikkatle izledim..Aslında bir şeyler yapmak istiyor ama M.yıldızla aynı tip oyuncu olmalarından dolayı bir türlü anlaşamıyorlar..Geldiği takımda hep oyun kurucuyla oynamış bir oyuncu..Ama bizim takımda zaten şu ana oyun kurucu yok;bizim takım daha şişirme toplarala oynamayı seviyor;belki bundan dolayı da alışamamış olabilir..Maçta dikkatimi bir şeye çekti:Herkes Enaramo nun kilolu olduğunu söyledi ama girdikten sonra bir kaç pozisyonda sağ kanattaydı galiba kaptırılan bir toptan sonra rakibi kovaladığını da gördüm..Kesinlikle ağır değil;ama hala uyum sorununu aşmış da değil..Maçın son dak. larında gol yememek için defansa yardım eymek istemesi de onun istekli olduğunu gösteriyor ama yaptığı ters bir hareket bizi 1 puandan etti..Enaramonun Suarezle birlikte nasıl oynayacağını merak ediyorum;bence M.Yıldız dan daha iyi analaşacaklarını düşünüyorum..Çünkü Suarez çok iyi top indiren bir oyuncu;Enaramo da indirilen bu toplardan belki de gol da atabilir..Keşke devre arasında kampa hemen katılabilseydi en azından oynayacağı hazırlık maçlarında uyum sorununu aşabilir belki takıma daha da adapte olabilirdi..İnşallah Enaramo patlama yapar;ben özelliklle G.Antep ve Manisa maçlarında kendisinden patlama bekliyorum..G.Antep ve Manisa açık futbol oynayan takımlar;G.Antep evinde çok açık oynuyor ;bu maçta Enaramo nun boş alan bulması daha kolay olur..Manisa maçı daha farklı bir maç ..Bu maçta da inşallah takıma katkı yapar..Enaramo nun takıma katkı yapması için kanatların çok iyi çalışması gerekiyor..Kanatlardan top gelmezse Enaramonun sivasspora hiçbir katkısı olmaz...M. Yıldız la arasında çok büyük uyum sorunu var..İkisinin bir arada oynamasının takıma hiç katkısı yok..Bir çok arkadaş Enaramo bu kadar golü (90 maçta 60 gol )nasıl atmış,Tunus ligi çok zayıf onun için diyorlar..;bende çok şaşkınım ama Enaramo sadece Tunus liginde değil Afrika Şampiyonlar liginde ve Arap ülkeleri Şampiyonlar liginde de gollerini atmış ve 2009 da 1.5 yıl önce de Arap ülkeleri şamp. kliginde 5 golle gol kralı olmuş..Ayrıca da Nijerya milli takımında da 10 maç oynayıp 3 tane de gol atmış..En son golü de 2010 da Nijerya milli takımıyla Serbest İrlanda ile oynana hazırlık maçında atmış..Maçın görüntüleri youtube de var.. İnanmayan görüntüleri Youtube dan siteye yüklesin herkes izlesin..şaka gibi gerçekten Görüntülerdeki adamla bizde oynayan kişi aynı kişi mi diye düşünüp duruyorumm..Son olarak Enaramo görüntülerde attığı gollerden sonra bu fizkle,bu kiloyla aynı g.s. lı Keita gibi ters taklalar atıyor..Bu işte bir iş var;biz enaramoyu mu yoksa ikizini falan mı transfer ettik diye düşünüyorum...Enaramo artık uyum sorununu aşmalı;gerçek Enaramoyu izlemek bence çok zevkli olacak..Sivassporun Enaramonun atacağı,attıracağı gollere gerçekten çok ihtiyacı var...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2011, 21:51   #128
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
4 Haftada biletini kesmişsiniz adamın bi durun daha kendisini tam göstere medi belkide ki öyle görünüyo bu adam açılacaktır yeterki çalışsın.
Daha fazla zamanımız olsa tikan onun olsun da dostum. Zaman maalesef aleyhimize ve hızlı bir şekilde akıyor. Bunun da top oynamayı hatırlayacağı yok.
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2011, 22:07   #129
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
zgR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
agzina saglik kardesim.sana katiliyorum cok dogru soyledin,ayni seyleri bende yazmistim msjimi bulabilirsin hatta,ama boyle yazdim diye futboldan anlamayan biri oldum.sen futboldan anlamiyon diye yorum yazmis biri.sanada ayni seyi yazan olursa sasirma,pekte umursama ben gulup gecmistim.
Peki bu adam beleş penaltıdan gol atıyo diyosun da hiç geçmişine baktın mı adam Tunus liginde 33 maçta 20 gol atmış sence bu gollerin kaç tanesi penaltıdan atılmış olabilir ?
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DoomsDay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2011, 22:15   #130
bykaram
Acemi Yiğido

19 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 bykaram FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu adam patlamaya patlıcakta bır macta ıns o mac manısa macı olur
bykaram isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bykaram'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
birden, eneramo, eneramo’ya, izle, kulüp, michael, röportaji, sivasspor, talip