Cevap: Michael Eneramo
Arkadaşlar Enaramo nun ikizi falan mı var acaba?Çünkü hepimizin youtube da çok sayıda videosunu izlediği oyuncu kesinlikle bu değil;bu Enaramo nun ayazda kalmış hali galiba..Şaka bir yana hepimiz ne kadar da umutlanmış mesaj üstine mesaj yazmıştık Enaramo için..Eskişehir maçında dikkatle izledim..Aslında bir şeyler yapmak istiyor ama M.yıldızla aynı tip oyuncu olmalarından dolayı bir türlü anlaşamıyorlar..Geldiği takımda hep oyun kurucuyla oynamış bir oyuncu..Ama bizim takımda zaten şu ana oyun kurucu yok;bizim takım daha şişirme toplarala oynamayı seviyor;belki bundan dolayı da alışamamış olabilir..Maçta dikkatimi bir şeye çekti:Herkes Enaramo nun kilolu olduğunu söyledi ama girdikten sonra bir kaç pozisyonda sağ kanattaydı galiba kaptırılan bir toptan sonra rakibi kovaladığını da gördüm..Kesinlikle ağır değil;ama hala uyum sorununu aşmış da değil..Maçın son dak. larında gol yememek için defansa yardım eymek istemesi de onun istekli olduğunu gösteriyor ama yaptığı ters bir hareket bizi 1 puandan etti..Enaramonun Suarezle birlikte nasıl oynayacağını merak ediyorum;bence M.Yıldız dan daha iyi analaşacaklarını düşünüyorum..Çünkü Suarez çok iyi top indiren bir oyuncu;Enaramo da indirilen bu toplardan belki de gol da atabilir..Keşke devre arasında kampa hemen katılabilseydi en azından oynayacağı hazırlık maçlarında uyum sorununu aşabilir belki takıma daha da adapte olabilirdi..İnşallah Enaramo patlama yapar;ben özelliklle G.Antep ve Manisa maçlarında kendisinden patlama bekliyorum..G.Antep ve Manisa açık futbol oynayan takımlar;G.Antep evinde çok açık oynuyor ;bu maçta Enaramo nun boş alan bulması daha kolay olur..Manisa maçı daha farklı bir maç ..Bu maçta da inşallah takıma katkı yapar..Enaramo nun takıma katkı yapması için kanatların çok iyi çalışması gerekiyor..Kanatlardan top gelmezse Enaramonun sivasspora hiçbir katkısı olmaz...M. Yıldız la arasında çok büyük uyum sorunu var..İkisinin bir arada oynamasının takıma hiç katkısı yok..Bir çok arkadaş Enaramo bu kadar golü (90 maçta 60 gol )nasıl atmış,Tunus ligi çok zayıf onun için diyorlar..;bende çok şaşkınım ama Enaramo sadece Tunus liginde değil Afrika Şampiyonlar liginde ve Arap ülkeleri Şampiyonlar liginde de gollerini atmış ve 2009 da 1.5 yıl önce de Arap ülkeleri şamp. kliginde 5 golle gol kralı olmuş..Ayrıca da Nijerya milli takımında da 10 maç oynayıp 3 tane de gol atmış..En son golü de 2010 da Nijerya milli takımıyla Serbest İrlanda ile oynana hazırlık maçında atmış..Maçın görüntüleri youtube de var.. İnanmayan görüntüleri Youtube dan siteye yüklesin herkes izlesin..şaka gibi gerçekten Görüntülerdeki adamla bizde oynayan kişi aynı kişi mi diye düşünüp duruyorumm..Son olarak Enaramo görüntülerde attığı gollerden sonra bu fizkle,bu kiloyla aynı g.s. lı Keita gibi ters taklalar atıyor..Bu işte bir iş var;biz enaramoyu mu yoksa ikizini falan mı transfer ettik diye düşünüyorum...Enaramo artık uyum sorununu aşmalı;gerçek Enaramoyu izlemek bence çok zevkli olacak..Sivassporun Enaramonun atacağı,attıracağı gollere gerçekten çok ihtiyacı var...
|