Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır.?
Bursaspor Kazanır. 53 30,64%
Sivasspor Kazanır. 78 45,09%
Berabere Sonuçlanır. 42 24,28%
Katılımcı sayısı: 173. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bursaspor-Sivasspor
Alt 01.02.2011, 11:43   #121
SivasZara585858
Acemi Yiğido

SivasZara585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 SivasZara585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bursaspor-Sivasspor

Galatasaraya yenildik bursayımı yeneceğiz
Alt 01.02.2011, 11:45   #122
SivasZara585858
Acemi Yiğido

SivasZara585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 SivasZara585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kışı yaz gibi yaşayan antalya geldi karlı zeminde bizi ezdi bir sürü pozisyon kaçırdı bizim 2 pozisyonumuz var 1 tanesi gol oldu antalyanın ise bir sürü pozisyonu var şimdi kim bilir bursaspordan kaç gol yiyeceğiz
Alt 01.02.2011, 12:26   #123
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
SivasZara585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Galatasaraya yenildik bursayımı yeneceğiz
o halde zahmet edip hiç gitmeyelim bursa'ya. federasyona da telefon açalım, maçı bursa lehine 3-0 yazsınlar. öyle değil mi, madem yenileceğiz, sahaya çıkıp niye yorulsun çocuklar, sonra bunun sakatlık riski var, hastalığı var, seyahat masrafı var, otel ücreti var....

kusura bakmayın ama sizin gibi taraftar olmaz olsun! varlığınızla yokluğunuz bir diyeceğim ama sizin gibilerin varlığı zarar!!!!

çakma taraftarlar!!!!!!!!!!!!!!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2011, 12:54   #124
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mm1970 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaaşlar bursaspor 0 sivasspor 5 yaşasın çıkışa geçtik padişahım çok yaşa yönetim çok yaşa şak şakçılar çok yaşa yönetim aleyhine konuşana vuruuun siteden mesajlarını silin sakın konuşturmayın onlar sivaslı deiller vurun abalıya )

arkadaşlar işin şakası bir yana gerçek sivassporlular yanlışları görüyor ve yazıyorlar yönetimin teknik direktörün futbolcuların nasılki galibiyette alkışlıyolarsa malubiyette eleştriyolar ama nerde bizim site yönetimi tak silmiş mesajları ortalıkta ne mesaj kalmış nede eleştri haftalar önce burdan yazdım böyle yapmayın haklı eleştrinizi yapın diye ama hemen silmiş bizimkiler ve arkasından yazdım bank asyada bir tane bile üye bulamazsınız silin dedim ve şu an dediğim çıkıyo emin adımlarla bank asyaya gidiyoruz maça gelince mümeccim olmaya gerek yok bursadan en az 3 yeriz ve bu sene kurtulan takım bence buca olur konya ve sivas bank asyada oynar bizde bu yönetim ve yöneticiler varken

tüm sivaslı hemşerilerime saygılar sunuyorum M urat MERT
kardesim sana aynen katılıyorum bursa yı kucumseyen arkadaslar acaba cuma gecesı burada neler yazacaklar hayret edıyorum..ama yo yazılacak sey bellı biz yenılse de sıvassporluyu..elbette yenılse de bızde sıvassporluyuz da gucsuz takım yok bunu kımse anlamıyor..suan baktıgınızda kotu konya buca bıle bızden daha dısıplınlı hırslı oynuyor..zaten bursaya yenıldıgımızde ligin rengi değişecek ve alta ınen takım kesınlesecek..çünkü alttakı rakıplerımız bırbırlerıyle oynuyor...işimiz çok zor..hazırlayın bank asya bıletlerını bız geliyoruzzz :(
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2011, 14:11   #125
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

maç başlamadan maçla ilgili yorum yaparken sivasın bursadan puan alabileceği ile ilgili düşüncelerimizi dile getirmekten normal olan ne var ki, şimdiden bank asyayı bize layık görenler çıkıyo.sonuçta yorum bu, belki de iki düşünce gerçek olmaz.biz bursayı yenemeyebiliriz, bank asyaya da gitmeyebiliriz.düşüncelere saygılı olmak gerek, maça çıkmadan maçı kaybettiğini düşünmek olmaz, biz olması zor gibi görüneni yapabileceğimizi söylüyoruz.buun hayalcilikle alakası yok.
Alt 01.02.2011, 14:37   #126
Yigido 058
Yeni Yiğido

11 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 542 Yigido 058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardesim sana aynen katılıyorum bursa yı kucumseyen arkadaslar acaba cuma gecesı burada neler yazacaklar hayret edıyorum..ama yo yazılacak sey bellı biz yenılse de sıvassporluyu..elbette yenılse de bızde sıvassporluyuz da gucsuz takım yok bunu kımse anlamıyor..suan baktıgınızda kotu konya buca bıle bızden daha dısıplınlı hırslı oynuyor..zaten bursaya yenıldıgımızde ligin rengi değişecek ve alta ınen takım kesınlesecek..çünkü alttakı rakıplerımız bırbırlerıyle oynuyor...işimiz çok zor..hazırlayın bank asya bıletlerını bız geliyoruzzz :(
Yav bu kadar karamsar olmayin. Yeneriz yeniliriz veya berabere kaliriz ama illaa de yenecegiz veya 3 puan bizim olacak veya 4 tane 5 tane gol yiyip yenilecegiz diye birsey yok. Hersey olabilir, mesela berabere kalabiliriz ki bu da bizim durumda iyi dir. Bursa'da bir puan alirsan buna sukretmek lazim.

Ama simdiden birbirimize sen hakiki taraftarsin veya degilsin diye felan da soylemeyelim arkadaslar. Hepimiz Sivassporluyuz o kadar. Herkesin gorusu farklidir ama karamsar olmayalim lutfen.

Herkese selam ve saygilar.
Yigido 058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2011, 14:52   #127
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bursa elini kolunu sallıya sallıya kazanamıyacak bu kesin fakat yinede favori Bursa 1 puan alabilirsek bizim için iyidir...
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2011, 21:04   #128
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Arkadaşlar Bursa maçın favorisi ewyallah...Bende oyle düşünüyorum lakin Sivassporun maçı kazanma şansı war..Bakın beraberlik demiyorum kazanma şansı war diyorum.. Bu maç normal şartlarda Bursanın galip geleceği maçtır..Ama bu futboldur..Birde şoyle düşünün Sivas gerekli onlemleri alıp kontrollü oynayıp Bursanın orta sahasındaki zaafını değerlendirip oyun sistemini ona gore kurduğunu..we nihayetinde Bursanın kotü gününde olabileceğini...Bunlar ihtimaldir we futbolun içinde olan gerçeklerdir...Burada bir çok Sivaslı kardeşim Bursa kazanırdan ziyade Bursa bize fark atar diyor oysaki ben ve Bursadaki bir çok kişi kazanırız ama...diye düşünüyoruz .İşte o ama diye nitelendirdiğim kelime beni 1-0 bile olasa kazanalım diye düşüdürüyor...Şunu soylemek istiyorum Biz Bursada Sivası yeneceğimizden tam olarak emin bile olamışken bir çok kardeşim fark yiyeceğine inanmış gorünüyor...
Alt 01.02.2011, 21:09   #129
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bence bursa bizden fazla streste olacak,ts yenildi puan farkını kapatma fırsatı diyecek sivassporumuzuda büyük ihtimalle küçümseyecek; işte ondan sonra iş hocada bence oyunu kilitleyip 1 golle galibiyet hiç olmazsa beraberlik bekliyorum,fark olmaz hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz biz kaybedeceğimizi kaybetmişiz birazda rakipler düşünsün...gönlümüz duamız sivassporla
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda dedebali58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2011, 21:30   #130
izmirliyiğido35
Usta Yiğido

izmirliyiğido35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 izmirliyiğido35 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yeennneeeccceeeğğğiiizzzz..... ......
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
açıklandı, bursasporsivasspor, hakemler, tahmin, yorumlar