10.04.2013, 21:59
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: ♦__Maç Anıları__♦
çok anım varda sivassporla ilgili,bitaneside ben anlatıyım,bülent uygunun istafa ettiği ibb maçı için olimpiyat stadına gittim ,cepte sadece 25 tl var taxsiye verecek para yok,otobüsle stadı karşıdan gören tepenin orda indim yanlışlıkla ,dedim 15 20 dak yürrüm,farketmez stadın altında kaçak bi köy var ,ozamanda ordan gecen dere taşmış heryer balçık,köye giderken meskün biyerde 30 köpek çöplükte yiyecek arıyor,allahın kulu yok ters ters bana bakıyorlar la şunu yesek hepimizi doyurur dercesine çok korkmuştum,neyse yağçektim biraz köyü ve dağı tırmandıktan sonra ,yola çıktım bide yağmur yağıyorki sormayın gitsin, soğuğu ,rüzgarıda cabası,hem ıslandım hem de tir tir titreyerek maçada 10 dak geç girdim ,tek istediğim bu maçı kazanmayı görüp rahat rahat evime gitmekti, aslında sivassporda kötü oynamıyordu,belki yüzde yüz 6 net pozisyonumuz vardı hiçbirini atamadık,tam gol oluyor diye gooool diye bağırıyoz autmaçın sonu son dak ,herkes artık hiçdeğilse berabere kalalım diyordu arkamda polislerde yaw yazık be sivasspor farklı kazanmalıydı yazık oldu diye konuşuyordu,dedim farklı kazanmayı bırakın berabere kalsak iyi dedim, şimdi adamlar bi orta yapar körtopal bigol atar yenilir çıkar gideriz dedim ,şom ağzımı açmaz olaydım son saniye ibbli oyuncu orta yaptı ,adam kafayı koydu gol oldu hakem maçı bitirdi ,o maç bülent uygununda ipini çekmiş oldu, bende ıslandığımamı,üşüdüğümemi,sond ak yenilgisine üzüldüğümemi yanam ,sinirli sinirli üzgün üzgün gece yarısı 12 de eve geldim
|
|
|