Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
Alt 16.05.2012, 14:23   #121
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 499 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad'yumma' Gözünü !

Arkadaşlar tepkilerimiz işe yarayacak galiba. Özellikle Sayın İsmet Yılmaz'a, AKP Sivas teşkilatına ve GSB'ye tepkilerimizi ivedi bir şekilde iletelim.
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2012, 14:32   #122
ünisivas
Yiğido

186 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 529 ünisivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

2 3 kişiyle olacak bişey değil bu .
ünisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2012, 14:36   #123
Mete209
Yiğido

Alıntı:
Evet herkes katılmalı. Sadece burada da olmaz facebooktan daha etkili oluyor. Faceden İsmet Yılmaz'a yorum yazın sizi gören diğer insanlarda yazıyor. Böylece daha fazla kişi ulaşmış oluyor.

Aynı şekilde AKP Sivas teşkilatı'nı ve bu işle ilgili herkesi ekleyin ve mesaj yazın.
Alt 16.05.2012, 15:13   #124
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ünisivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla 2-3 kişiyle ankarayı birbirine kattık. Ama bir olup iri olmamız lazım. İnşALLAH başaracaz.
kkemal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2012, 20:26   #125
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

artık bütün vekiller sivas halkının 25.000 kişilik stadyuma razı olmadıklarını anladı
ben şahsen ismet yılmazın facesinden konuyu dile getirdim bakanımız sakin olun henüz daha net birşey yok diye yazmış
bizim biraz daha yüklenmemiz lazım arkadaşlar bu konuyu es geçmeyelim
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.05.2012, 21:44   #126
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar çıkmadık candan ümit kesilmez. Mail adresleri, gazete haberlerinin altı, forum sayfası, facebook sayfası vs farketmez, lütfen aralıksız bir şekilde bu konudaki taleplerimizi iletelim. Kimseden lütuf beklemiyoruz, hakkımızı istiyoruz! Sesimiz gür çıksın!

Az evvel bakanımız İsmet Yılmaz'a facebook sayfasından aşağıdaki mesajı gönderdim, bakalım ne cevap gelecek:

Sayın Bakanım bizzat Sayın Başbakan tarafından 4 yıl önce Sivas'a 35 bin kişi olarak sözü verilen, daha sonra seçimler öncesinde Toki sitesinde 33 bin kişi olarak ihale ilanı çıkan, ve ardından sizin tarafınızdan 33 bin kişi yapılacağı teyidi verilen stadyumumuzun kapasitesinin 25 bine düşürülüp bu şekilde ihale ilanı çıkmış olmasını kabullenemiyorum ve sizlere yakıştıramıyorum. Bu ülkenin başbakanının ve bakanının sözlerine güvenemeyeceksek kime güvenelim artık? Sizden verilen sözlerin takipçisi olmanızı ve Sivas'ın hakkını kimseye yedirmemenizi bekliyoruz. 30 binin altındaki kapasite kabul edilebilir değildir. Bu durum Sivas'ın geleceğinin çalınmasıdır. Uluslararası turnuvalardan vs Sivas'ın soyutlanması anlamına gelir. Sivas'ın, Diyarbakır'dan, Urfa'dan, Antep'ten, Samsun'dan eksiği nedir? Yıllardır bu şehirde hedefler hep küçültüldü, insanların hep daha azıyla yetinmesi istendi. Biz bu çarkları ne zaman kıracağız? Ekmek parası ve gelecek uğruna benim gibi gurbet ele çıkmış insanların yüreğinde Sivas hep kanayan bir yara olarak kalacak mı? Ya da bir lider çıkacak ve bu gidişe dur mu diyecek? Sizden Sivas'ın haklarını savunmanızı ve Sivas'ın lideri olmanızı bekliyoruz. Lütfen beklentilerimizi boşa çıkartmayınız!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.05.2012, 22:32   #127
Mete209
Yiğido

Merhaba Mete,
İsmet Yılmaz da kendi fotoğrafına yorum yaptı.
İsmet yazdı: "Stadın Projesi Daha Onaylanmadı Değerli HEMŞEHRİLERİM Karar Değişebilir Bu Yüzden Sükunet İçerisinde Beklemenizi İsteriz..Karar Değiişikliği Basın Yoluyla Zaten Öğrenilecektir."

Usanmadan mesajlara devam.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Mete209'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.05.2012, 00:06   #128
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valla sayın bakanın facebook una kaç tane mesaj attım hiç dönen olmadı.kaldıki ben bu mesajlara bakanımızın fırsat bulupta bakabildiğinden bile emin değilim.o mesajları kim atıyor ondan da emin değilim açıkcası...
Alt 17.05.2012, 00:46   #129
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

ÖNCELİKLE bu stadyumun enaz 30 bin kişilik olması için çabalayan tüm yiğidolara teşekkür ederim böyle facebok tvitter filan ordan bişey çıkacağına inanmıyorum bu stadyum meselesini gündeme getirip gerçek sivaslının tepkisini gündeme getirecek 5 ayak vardır:

1-)YERELMEDYA=gündeme getirmedikleri gibi üstüne bu stadı kabüllenmiş gibi yalakaları tvlerine çıkartıp A.K.P nin borazanlığnı yapmışlardır onların gözüyle bakarsak hak vermek lazım medya yönetmek zordur paralıdır tüm türkiyede mantar gibi tvler türemiştir bu tvler öyle indirici kaldırıcı büyütücü ağrı sızı giderici hap melhem sahte bal reklamıyla yürümez yalakalık karşılığı yemlendiklerini gayet iyi biliyorum büyük patronu kızdırmamak için eleştiriye halk tepkisine izin vermezler vermiyorlarda

2-)SİYASİLER =ikdidar vekillerinin umrunda olduğumuzu sanmıyorum olsak bile bu sözü veren şahsa söz geçirecek güçte kalibrede cesarette olduklarına hiç inanmıyorum mecliste grubu bulunan partilerden chp vekili saolsun bişeyler yapmaya çalıştı mhp diye parti sivasta zaten yokk gibi belediye başkanı desen ruh gibi burdanda bişey beklemiyorum

3-)KULÜP YÖNETİMİ=başta sayın başkan mecnun bey ve arkadaşları 25 bin kişilik stad bize fazlasıyla yeter diyerek rıza göstermiştir boşuna zorlamanın anlamıda yok ordanda destek yok

4-)TARAFTARLAR=ne hikmetse sivasta yaz kış yağmur çamur demeden en az 6-10 bin kişilik kemik taraftarlar vardı buharlaşmış sanki tepkisiz etkisiz küskün kırgın adam bananeci burda saolsun yırtınan 3 5 kişiyle sesimizi kimsenin duyacağınıda sanmıyorum hem protesto etmeye kalkışılsa bile o kültür yok birlik beraberlik yok istanbulda tff yi protestoya 15 kişi gidebildik aleme rezil kepaze olduk burdanda hayır yok

5-)SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ= elini sallasan 50 tane siviltoplum örgütü var bunların çoğu sivasa küfretmek için gelenlerin en ön saflarında yeralan örgütlerdir ellerinden gelse sivası bikaşık suda boğarlarişleri yoktuda sivasa 30 binkişilik stadmı yapın diyecekler o taraftanda bi hayır yok biz boşa kürek çekiyoruz sanıyorum
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.05.2012, 01:12   #130
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bugün resmiihaleler.com da ihale detayı da yayınlanmış yiğidolar;25000 kişilik stat kesinleşti..Yapacak bir şey yok..Aboneliği olanlar ihale şartnamesini indirip siteye yükleyebilirler..Sivas'a Hayırlı Olsun!
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
açıklandı, Çik, gözünü, kapasite, kesinleşti, sahİp, siki, stadina, stadyum, stadyumma, sİvasli, tokİ, tutuyor, uyuma, İhalesi, İŞİ