Cevap: Transfer 2013
Öncelikle burda benden hakikaten farklı haberler ve isimler bekleyen arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğratığım için özür dilerim..Ama burda benim yapacağım birşey yok çünkü hakikaten adı geçen isimler bunlar yani basına sızan isimlerin çoğu bunlar...Ben birinci ağızdan doğrulatmış oldum, bunların dışında bir iki isim var yeri gelince öğrenince yazacağım..Yani demek istediğim şu burada transferi ben yapmıyorum, sırf hava atmak ya da yalan da olsa farklı birşey söylemek adına 3-4 isim de uydurabilirdim..Ama amacım tabi ki de bu değil..Bu konuda ne bir çıkarım var ne de beklentim...Amacım buradaki arkadaşalr için öğrenebildiğim bilgileri paylaşabilmek...Benim de sağlam kaynaktan öğrendiklerim de bunlar..Yani ortada olan buysa benden farklı birşeyler öğrenmemi ya da yeni birşeyler ortaya atmamı bekleyen bazıları var..Artık onlara cevap bile vermiyorum, çünkü onlar hep bu dönemde ortaya çıkıp hazımsızlıklarını haykıra haykıra söyleyen tipler...O yüzden onlar şöyle böyle dedi diye yolumuzdan dönecek değiliz...Ben yine birşeyler öğrendikçe yazacağım..Zaten bu sitenin kuruluş tarihine ve bizim üyelik tarihimize paylaştıklarımıza bakarlarsa kimin ne olduğunu ve maksadının ne olduğunu görürler..
NOT: Transfer çalışmalrı sürüyor, farklı bir isimle ilgili bilgi olursa yazacağım..Fakat Rıza hocanın bugün adeta Ziyayı bjkye önererek bjknin 10 yıllık sol bek sorununu çözmeye kalkması bardağı taşırdı..Bu sözlerden sonra devre arası en kral transferi yapsan ne olacak sayın Çalımbay???