Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer 2013
Alt 04.01.2013, 17:46   #121
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Transfer 2013

Bu linkler samsun maçlarında hakan attığı golleri içeriyor izlemek isteyen arkadaşlar olursa...
http://www.youtube.com/watch?v=3ojPpWfel4s
http://www.youtube.com/watch?v=fn-DbHlF2Zg
http://www.youtube.com/watch?v=mzuwvEYhTpA
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2013, 17:47   #122
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 567 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Otyakmaz, şu an için herhangi bir teklifin gelmediğini ve Ziya Erdal'ı satmaya düşünmediklerini dile getirdi.

insallah Ziya gitmez,
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2013, 18:04   #123
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beşiktaşın 10 yıllık sol bek sorununu çözer diye güzel demişte Sivasspor'un sol bek sorununu kim çözecek Ziya giderse? YOKSA O BÖLGEDE DE FORVET OYNATMAYI MI DÜŞÜNÜYOR RIZA HOCA?!
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2013, 18:45   #124
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beşiktaşın 10 yıllık sol bek sorununu çözer diye güzel demişte Sivasspor'un sol bek sorununu kim çözecek Ziya giderse? YOKSA O BÖLGEDE DE FORVET OYNATMAYI MI DÜŞÜNÜYOR RIZA HOCA?!
aynen insallah Baskanimizin dedigi gibi Ziya Sivasspor'da kalir.

Ben istesem cok sey yazarim RIZA HOCA'ya ama basimi yormayayim dedim-.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.01.2013, 20:46   #125
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

genemi beşiktaş hoca beşiktaşın gelecek 10 yılını bırakta sivas ın gelecek 10 yılına bak sivaslı olduğunu biliyoruzda sivas sporlu olduğundan şüpheliyiz
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2013, 20:53   #126
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Bu yıl takımın oynadığı oyun gibi transfer dönemi de hiç tat vermiyor.Yine akşam olup pazardaki fiyatların düşmesini bekliyoruz.Çürükleri bize bırakın
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2013, 22:12   #127
rapge
Yiğido

76 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 rapge Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ben Adem Sarı'yı Sivasspor'da görmeyi çok istiyordum. Eskişehirden ayrılacağı zaman da keşke alsak falan dedim. Hala alınabilir. Hem Sivaslı hem hızlı hemde bitirici bir oyuncu. Eskişehirde sonradan girdiğinde neler yaptığını gördük. Bence yararlı olur.. Bilmem ne dersiniz ?
Alt 05.01.2013, 00:01   #128
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Öncelikle burda benden hakikaten farklı haberler ve isimler bekleyen arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğratığım için özür dilerim..Ama burda benim yapacağım birşey yok çünkü hakikaten adı geçen isimler bunlar yani basına sızan isimlerin çoğu bunlar...Ben birinci ağızdan doğrulatmış oldum, bunların dışında bir iki isim var yeri gelince öğrenince yazacağım..Yani demek istediğim şu burada transferi ben yapmıyorum, sırf hava atmak ya da yalan da olsa farklı birşey söylemek adına 3-4 isim de uydurabilirdim..Ama amacım tabi ki de bu değil..Bu konuda ne bir çıkarım var ne de beklentim...Amacım buradaki arkadaşalr için öğrenebildiğim bilgileri paylaşabilmek...Benim de sağlam kaynaktan öğrendiklerim de bunlar..Yani ortada olan buysa benden farklı birşeyler öğrenmemi ya da yeni birşeyler ortaya atmamı bekleyen bazıları var..Artık onlara cevap bile vermiyorum, çünkü onlar hep bu dönemde ortaya çıkıp hazımsızlıklarını haykıra haykıra söyleyen tipler...O yüzden onlar şöyle böyle dedi diye yolumuzdan dönecek değiliz...Ben yine birşeyler öğrendikçe yazacağım..Zaten bu sitenin kuruluş tarihine ve bizim üyelik tarihimize paylaştıklarımıza bakarlarsa kimin ne olduğunu ve maksadının ne olduğunu görürler..

NOT: Transfer çalışmalrı sürüyor, farklı bir isimle ilgili bilgi olursa yazacağım..Fakat Rıza hocanın bugün adeta Ziyayı bjkye önererek bjknin 10 yıllık sol bek sorununu çözmeye kalkması bardağı taşırdı..Bu sözlerden sonra devre arası en kral transferi yapsan ne olacak sayın Çalımbay???
Alt 05.01.2013, 00:17   #129
rapge
Yiğido

76 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 rapge Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle burda benden hakikaten farklı haberler ve isimler bekleyen arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğratığım için özür dilerim..Ama burda benim yapacağım birşey yok çünkü hakikaten adı geçen isimler bunlar yani basına sızan isimlerin çoğu bunlar...Ben birinci ağızdan doğrulatmış oldum, bunların dışında bir iki isim var yeri gelince öğrenince yazacağım..Yani demek istediğim şu burada transferi ben yapmıyorum, sırf hava atmak ya da yalan da olsa farklı birşey söylemek adına 3-4 isim de uydurabilirdim..Ama amacım tabi ki de bu değil..Bu konuda ne bir çıkarım var ne de beklentim...Amacım buradaki arkadaşalr için öğrenebildiğim bilgileri paylaşabilmek...Benim de sağlam kaynaktan öğrendiklerim de bunlar..Yani ortada olan buysa benden farklı birşeyler öğrenmemi ya da yeni birşeyler ortaya atmamı bekleyen bazıları var..Artık onlara cevap bile vermiyorum, çünkü onlar hep bu dönemde ortaya çıkıp hazımsızlıklarını haykıra haykıra söyleyen tipler...O yüzden onlar şöyle böyle dedi diye yolumuzdan dönecek değiliz...Ben yine birşeyler öğrendikçe yazacağım..Zaten bu sitenin kuruluş tarihine ve bizim üyelik tarihimize paylaştıklarımıza bakarlarsa kimin ne olduğunu ve maksadının ne olduğunu görürler..

NOT: Transfer çalışmalrı sürüyor, farklı bir isimle ilgili bilgi olursa yazacağım..Fakat Rıza hocanın bugün adeta Ziyayı bjkye önererek bjknin 10 yıllık sol bek sorununu çözmeye kalkması bardağı taşırdı..Bu sözlerden sonra devre arası en kral transferi yapsan ne olacak sayın Çalımbay???
Sen kimseye aldanma bence boşver konuşan konuşsun..
Ben şu sitede bir sürü isim geçmesine rağmen sen o isimleri onaylayınca inandım bütün hepsine.
Güzel haberlerini bekliyoruz..
Alt 05.01.2013, 00:44   #130
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
onurcngr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş Ziya yerine Alper'i önerse değişen ne?
Rıza hocaSen şu an Sivassporun yani şehrinin takımının başındasın ve ilk yarı itibariyle kritik bir yerde bitiridk ligi..Ve herkes de biliyor ki takımın yerinde takviyelere ve daha fazla çalışmaya ihtiyacı var..Bjk nin başında hocası varken ve senin takımın dururken sana ne bjkey sol bek önermekten? Sezon başından beri nedir bu bjk sevdası..Artık bırak bunları, sezon sonu sözleşmen bitiyor ve büyük ihtimal de seninle Sivassporun yolları ayrılır...O zaman boşa çıkınca kimi istersen öner sevgili bjkne!!!

Etiketler
2013, adıcani, akbay, bienvenu, cemil, daha, dakika, isim, istiyor, kampta, onur, sivasspor, sivassporda, transfer, yeni