Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş senin temiz bir insan olduğuna inanıyorum ve sen gibi arkadaşları ayrı yerde tutuyorum eğer bizlere hak veriyorsan senin gibi insanlar lider olsun bu gruplara bende orda gariban çoluk çocuğu görünce üzülüyorum boynunda atkısı altında kazağı ayakkabılar yazlık onlar Sivasımızın gelecekleri diyorum yanlış yollara gidecekler okusunlar istiyorum onların büyük adam olarak sivasspora daha fazla hizmet edeceklerini düşünüyorum ellerinde sigaraları görünce kahroluyorum ufacık bebeler hiçmi o reyisleri bunlara abilik yapmıyor
NOT:Bu arada Yeniçeriler dedim ama ismi değişmiş sanırım eski adı öyleydi ve dediğin gibi daha iyiydiler.
|
Abicim
bu tribünde temiz adam aramıyolar illa analarına söveceksin illa serserilik yapacaksın kavga çıkaracaksın ki seni reis yapsınlar. Çok şükür öyle bi amacada asla kapılmadım kapılmamda. Çok doğru konulara değiniyosun gözlemlerin çok iyi keşke herkes senin gibi düşünsede bu tribünde birşeyler yoluna girse
çocuklar sigara içmek müptezellik yapmaka yerine okullarına gitseler.
Reis dedikleri adamlar onları buna sürüklüyor zaten sorun orada. Yeniçeriler tamamen kapandı bir daha dönmemek üzere. İsim değiştirme felan yok 1967 Genç taraftarlar öncedende vardı ama Yeniçerinin yanında olunca pasif kalıyordu. Keşke YENİÇERİ hala tribünde olsaydıda bizde bu acı olayları yaşamasaydık boş tribünler görmeseydik.