Cevap: Maçı Değerlendirelim
YÖNETIM DIKKATLI OKUYUN BU YAZILAR SIZE
Aslinda yorum yazmayi degil okumayi cok severim ama görüyorumki yillardir Sivassporumuzun üzerine oynanan oyunlar birgün hepimizi derinden üzebilir , bu gidisada dur demek icin is isten gecmeden zararin neresinden dönersek kardir kardir hesabi , bir an önce silkelenip üzerimizdeki topragi atalim ve kendimize gelelim, gelelimde dost düsman pardon Sivassporumuzun dostu yok sadece düsmanlarimiz Yigidolarin kim oldugunu kimle ugrastiklarini görsünler , Yönetim olarak sizlerinde üzerine bircok görev düsüyor , ve yapilmasi gereken görevler , yalniz pamuk eller cebe lütfen siralayalim..
1 . Yillardir Trübunde ve coskulu bir taraftarimizin olmayisi
neler yapilabilir , Iyi Amigolar Tutulup desdeklenmeli , cekirdek satilmamali, biletler halka ucuz satilmali, grub genclerimize cok daha ucuza bilet verilmeli , veya hizmetlerinden dolayi bedava Stada alinmali veya hediyeler verilmeli, daha cok taraftar , atesli taraftar kitllesi üretilmeli , Sivassporumuzu , medyada sürekli destekliyecek arkadaslari desteklemeli , desteklenmeliki Tüm türkiye Sivasimizin sahipsiz olmadigini görmeli
2 kombine bilet alanlara bedava Sivasspor formalari hediye edilmeli , Kombine bilet alamayacak kadar bütcesi az olan taraftarlamiza taksitle kombine bilet satilmali ,Mümkünse statta oturan taraftar kitlesi olusturulmamali ,
3 Medyada her zaman sesimizi duyuracak , bütün spor haberlerine telefonla katilip hakkimizi arayacak yöneticiler olusturulmali , ve Twitter üzerinden sürekli Sivasimizi destekleyici mailler yazilmali , heryerde Sivasin ve Sivaslinin oldugu imaji birakilmali , Sivasin sahipsiz olmadigini tüm türkiyeye göstermelidir
4 Bariz hakem hatalari kasitli veya kasitziz bunlarin önünü engellemek icin , engellemese bile bi nebze azaltmasi acisindan , yönetimin yumrugunu masaya vurup dur demesi gerekir, yönetim kurulu uyelerine cok is dusmekte ancak kendilerini bile tanimamaktayiz ,kim bunlar ??? lütfen Sivasimizi sahipsiz birakmayin , Hakem isimleri verin , falanca hakemleri istemiyoruz deyin , biseyler deyinki , o Sivasimiza yanlis yapan hakemler bidahakine korkarak ciksinlar sahaya , veya daha dikkatli olsunlar
4 Yönetimimizin pankartlara yardimci olmasi gerekir , bu oyunlari bozmak icin sesimizi duyurmak icin , tepkimizi göstermek icin ,Sivasimizin sahipsiz olmadigini göstermek icin pankartlara destek lütfen , örnek bütün Stada düdük dagitin cokmu pahali , belli grublarimiza pankart actirin cok mu pahali , lütfen artik biseyler yapin her yil hakemler yüzünden düsme korkusuyla yasatmayin bizleri , rüyalarimiza girmeye basladi , her yil en assagi 10 puanimizi kasten caliyorlar , buda orta siralarda oynayan bi takimi küme düsürebilir , bu oyunlar bozalim , kilitlenenilim sesimizi tüm Türkiye duysun , eger sizler kipirdamazsaniz kimseden bisey beklemeyin YÖNETIM UYUMA UYANNNNNNNN
|