Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Sivasspor Kazanır. 104 91,23%
Eskişehirspor Kazanır. 4 3,51%
Berabere Sonuçlanır. 6 5,26%
Katılımcı sayısı: 114. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor
Alt 23.01.2016, 21:44   #121
Erenozdenn
Acemi Yiğido

Erenozdenn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 380 Erenozdenn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor

Arkadaş inanın Sivasspor'lu olduğumuz için duygusal bakıyoruz olaya. Halimiz hiç iç açıcı değil. Berbat futbol oynuyoruz. Mücadele sıfır. Tamam kimse istemez düşmeyi ama gerçeklere de gözümüzü kapatmanın anlamı yok. Mücadele etmeyen takım bu ligde zor tutunur. Tüm maç'ları izliyorum adamlar deli gibi mücadele ediyor, koşuyor, alan daraltıyor. Bize karşı oynayan takımlar elini kolunu sallayarak geliyor üstümüze. Bunlar değişmezse işimiz zor, kim ne derse desin.
Erenozdenn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Erenozdenn'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.01.2016, 22:02   #122
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1448 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Erenozdenn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaş inanın Sivasspor'lu olduğumuz için duygusal bakıyoruz olaya. Halimiz hiç iç açıcı değil. Berbat futbol oynuyoruz. Mücadele sıfır. Tamam kimse istemez düşmeyi ama gerçeklere de gözümüzü kapatmanın anlamı yok. Mücadele etmeyen takım bu ligde zor tutunur. Tüm maç'ları izliyorum adamlar deli gibi mücadele ediyor, koşuyor, alan daraltıyor. Bize karşı oynayan takımlar elini kolunu sallayarak geliyor üstümüze. Bunlar değişmezse işimiz zor, kim ne derse desin.
Yarın ki maçı öyle yada böyle atlatabilirsek kazasız belasız umut ışığımız belirir. Katılıyorum diğer takımlar deli gibi mücadele ediyorlar, ama bizimde sakatımız sıkıntılı.. bu durumu bertaraf edebilirsek işler yavaş yavaş yoluna girer. Murad kelleci kardeşiminde dediği gibi bu köprünün altından daha çok sular geçer. Mühim olan pergel aralığını fazla açmaya müsaade etmemek...

Bugün açıklanan (tahmini) kadroyu görünce herkes de bir tedirginlik oldu. Bunun sebebi ise açıklanan isimlerin yeterliliği ve önceki performansından kaynaklanması. Ayrıca rakip takımın tüm transferlerinin bu maçta oynayacak olması. Bu bir artı motivasyondur takım üzerinde.. Umutsuzluk diye bir şey yoktur ama birde görünen köy vardır. Olumsuz bakmak istemiyoruz ama umutlanacak da elimizde çok fazla ışık da yok maalesef... Hele hele bugünkü Osmanlı-GS maçını izledikten sonra....

İnşallah tüm olumsuzluklara rağmen bizlerin de onları destekleme uğruna yaptığımız onca çabalarımızı takım olarak görürler ve bizim için alırlar şu maçı...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2016, 22:11   #123
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Valla Karabük'ten tüm planları bozup geliyorum biletimi de aldım günler öncesinden. İnşallah bu sezon gittiğim 2 maçta gol göremedim. Bu maçta güzel gollü bir galibiyet olur. Adem ismi beni korkutuyor ama hayırlısı umut dünyası ışte
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı erhan 10'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2016, 22:24   #124
adres58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1448 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
erhan 10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla Karabük'ten tüm planları bozup geliyorum biletimi de aldım günler öncesinden. İnşallah bu sezon gittiğim 2 maçta gol göremedim. Bu maçta güzel gollü bir galibiyet olur. Adem ismi beni korkutuyor ama hayırlısı umut dünyası ışte
Aslanım madem gidiyorsun neden haber vermiyorsun.. Ne zaman geleceksin bilmiyorumda keşke haber verseydin. Bir pezük turşusu canım çekti ki.. sipariş ederdim sana Tüh yaa

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2016, 22:27   #125
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aslanım madem gidiyorsun neden haber vermiyorsun.. Ne zaman geleceksin bilmiyorumda keşke haber verseydin. Bir pezük turşusu canım çekti ki.. sipariş ederdim sana Tüh yaa
Bilemedim Atilla Abi daha çok gider gelurum sen canıgı sıhma haber de ederüm :
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda erhan 10'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.01.2016, 22:46   #126
adres58
Usta Yiğido

Alıntı:
erhan 10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilemedim Atilla Abi daha çok gider gelurum sen canıgı sıhma haber de ederüm :
Peeeh beni Karabükte bulursunda gider gelirsin...

.
KAFKAS ATASÖZÜ
Alt 23.01.2016, 23:23   #127
otceken58
Yiğido

otceken58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 otceken58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evel ALLAH bu maçı alacağız.. Biz kazandıktan sonra herkese ilginç gelebilir ama G. Birliği-Antalya maçında gençler kazanmalı ki yukarıdaki 21-22 puanlı takımlar düşme ateşini şimdilik azda olsa hissedecekler.. Daha bu köprünün altından çok sular geçecek..

Antalya, Kayseri, Osmanlı, G. Birliği, Bursa ve Sivassporumuz düşecek son takım olmamak için ligin sonuna kadar mücadeleye devam edeceklerdir..

Geçmişte bir Manisaspor örneği varken, hemen umutsuzluk şarkılarına, düştük düştük ki ahh niye düştük nakaratlarını terennüm etmek şu an için abesle iştigaldir kanımca.. Belki de düşecek üçüncü takım Gaziantepspor yada Rizespor bile olabilir..

Bazı arkadaşlar diyebilirki ya Eskişehir vr Mersin'i neden varsaymıyorsun diyebilirsiniz.. Yarın biz Es Es, 'i yenersek ki yeneceğiz o zaman Mersinden sonra düşen ikinci takımda belli olur..
Mersin zaten iyi yönetilmediği için çoktan küme düştü diyorum naçizane...
Murat abi haklısın lig uzun diyeceğiz de 18 maç yaptık 14 puan çok güzel oynadığımız maçlardan bile puan kaybettik 2-0 önde olduğumuz maclari bile berabere bitirdik Eskişehir macini Allah'ın izniyle alırız diyorum ama önemli olan ondan sonraki maclari alabilmek yeni transferlerle düzenimiz oturursa ne ala ama insallah olmaz ama bu iki maçtan 6 puan çıkarmazsak korkarım 3 uncu aday da biz oluruz... Sonuna kadar Sivassporluyuz ve Sivasspor'umuzun 3 büyütülmüş takımların korkulu rüyası olduğu zamanları özledik şimdi ise ligtv.com da bile iki denk klübün(Eskişehirspor) maci demeleri zorumuza gidiyor... Umutla ve korkmadan zevkle ve en önemlisi maç bittiginde güle oynaya marşlar söylediğimiz günleri özledik
otceken58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda otceken58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2016, 01:38   #128
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

nejmi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nejmi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
çorluluyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yarın ki eskişehir maçı 11i belli oldu.vizyon 58 açıkladı:
setkus-cicinho-ibrahim-oumari-ziya-kone-hussein-ibrahim akın(aatıf),beykan-hasan kabze-david texeira
insallah böyle bir kadro ile cikmayiz. yani en olmayacak kadrolardan birtanesidir herhalde.

oumari henüz takima adapte olamamis görüntüsü verdi ilk macinda, boye´nin sakatligi gectiyse mutlaka o baslamali. yoksa mecburen oumari, plase yigit.

ibrahim akin gecen hafta en zayif halkalardan birtanesiydi, gerci geldi geleli bir katkisini göremedik henüz, bundan sonrada fazla israr edilmemeli diye düsünüyorum, onun yerine tanase baslamali, eger tam hazir degilse beykan o kanata atilip yine burhan oynamali.
Yani orta sahamiz, kone, hüseyin, tanase, atif ve burhan beslisinden olusmali.
forvette ise, hasan ve texeira arasinda kararsizim. gs macindaki oyunu kesin birsey söyleyebilmek icin yetersiz.
bu ümit meseleside artik bir son bulmali, eger satamiyorsak en azindan sezon sonuna kadar faydalanilmali. isteyen bir takimla en azindan takasta kullanilmaliydi.
nejmi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.01.2016, 08:11   #129
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Haydi Yiğidolar, bugün taraftarı ile, yöneticisi ile futbolcusu ile kenetlenme günü, bugün silkinme günü, bugün Sivasspor'a sahip Çıkma günü, çünkü alacağımız galibiyet, sade 3 Puan değil, umutların yeşereceği, Sivasspor camiası olarak moral ve motıvasyonumuzun artacağı sezonu etkileyecek bir maç olacak. Öyle ise taraftar olarak tam destek zamanı, tribünleri ful dolduralım.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.01.2016, 09:53   #130
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Biz hep böylesi havalarda yendik Eskişehir'i.Gene yenecek ve ipini çekeceğiz.
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı rezi'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
başlamadı, eskişehirspor, ikinci, ilk, maÇ, sivasspor, yarı