Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Şiirler

Şiirler Burada Sivasspor üzerine yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

--->: BİR DEMET ŞİİR...
Alt 31.10.2006, 23:25   #1341
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: BİR DEMET ŞİİR...

Öğrendim
Bir zamanlar bir kız sevmişim adı bilmem kim.. sevdayı boş bakan gözlerde arayan bir deli adam.. yel değirmenleriyle savaşanların adı Donkişot olurken benim adım enayi olmuş saf olmuş.. ben hiç biz olmamışım. Hiç susmamış kadar yorulmuşum ama hiç bişeyi anlatamamışım. Ağlamışım, gülmüşüm, sevmişim ama sevilmemişim.
Yağmurda ıslanırken çakmakta ısınmışız, ama ısınan ellermiş yürek değil.. sanmışımki değerliyim önemliyim oysaki unutmuşum savaşmak için inanmak gerek. Sevmek için yürek olması gerektiği gibi..
Keşkelerle başlayan bir hikayede sevdalar vuslata kalırken umut yıldızlar kadar uzak oluvermiş ve umutsuzluk karabasan gibi çöküvermiş hiç ummadığım anda.. kendi kendime demişim ki o kaybetti..
Ama yüreğim tam tersine kaybedenin sen olduğunu içten içe haykırır. Susturduğunu sanırsın, unuttuğunu sanırsın ama unutamamışındır. Çünkü benden bişeyler kalmıştır o yürekte.. belki puslu gözlerle geçmişe bakmaya cesaret edemem hatta hiç yokmuştu ki derim..
Dudaklarım yüreğine söz geçirdi sanırım mantığımla anlaşıp.. oysa o yürek sevdayı yaşamıştı; sevmişti sevilmişti ve biliyorum ki birgün ya sevdasını içinde büyütüp savaşacak yada sevmeyecek..
Şimdi yalnızları oynuyorum belki ama biliyorum ki birgün bende hak ettiğim yere gelecem ve hiç sevilmediğim kadar sevileceğim, özleyeceğim ve özleneceğim..
Hayat boyu kaybetmeye alışmış birinden bir serzeniş daha kadere belki bu benimkisi..
Anladımki sevdiğini güllere boğmak, onu her şeyden korumaya kollamaya çalışmak, onun için günlerce uykusuz kalmak ve en önemlisi ona her fırsatta sevdiğini söylemek boşuna;
Bana gülmeyi işkence haline getiren birine gülmek haram olacağı gibi sevilmeden sevmekte bana bundan sonra haram olsun.
KENDİ İÇİMDE FIRTINALAR YARATAN BİR KAPTAN OLUP BİR KAŞIK SUDA BOĞULMAYACAĞIM GİBİ GEMİYİ İLK TERKEDEN DE BEN OLMAYACAĞIM...

UTKUCAN KILIC
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2006, 23:30   #1342
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 747 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick

GöZ YaSLaRiMDa BoGuLaCaKSiN

Ellerim tutmuyor ama; sanmaki gecenin soğugundan.Üşümem sensizliğimden,hiçbir soğuk üşütmedi bedenimi sensizlik kadar,hiçbir ruzgar alıp goturmedi aklımı senin goturduğun kadar uzaklara hiçbir deprem sallamadı, sarsmadı senin sarstığın kadar yuregimi ve hiçbirdepremde bu kadar altçı sarsıntı olmadı.Şimdi iki goz bıraktın ardında biri Fırat biri Dicle . Fırat kadar dertli Dicle kadar asi iki göz.Kurak toprakları ıslatıyorum şimdi.Sevdaya susayan, sevdaya aç topraklara sevdanın gözyaşlarını goruruyorum şimdi.Her ağaçı sana duyduğum sevgiyle suluyorum.Senin aşkınla besliyorum.Ve her meyvaya sana olan svdamın tadını veriyorum.Tum sevdalılar içime akıtıyor sevdalarını.Bu nehir su değil gözyaşı taşıyor.Her damlasında, sensizlik her damlasında hüzün var. Her damlasında bir aşığın gozyaşı akıyor.Bu yuzden ıstırap çekiyorum. Bu yüzden milyonlarca, milyarlarca kol besleniyor sulumu.Tuzlu olduguna bakma! temizdir sularım tertemiz duygular taşırım içimde.Kirli yüreklere ulaşırım hergun tertemiz duygular akıtırım.Bel ki temizlerim, belki içini sızlatırım diye akarım her yüreğe her denize her okyanusa.Boşuna çoşmuyor denizler, boşuna taşmıyor okyanuslar.İçi sızlar onlarında.Acırlar halime.Ve Güneş! Farkettin mi? bilmiyorum ama oda bulutların ardına saklandı uzun zamandır.Gozyaşlarını saklıyor dunyadan, insanlardan.Belkide hiç çıkmayacak bulutların arkasından.Çünkü o benim sana olan duygularımı anlamanı bekliyor.Ne olur anla artık sana olan duygularımı.Neolur sev artık birazcık beni.Yoksa Guneş hep bulutların ardında kalacak.Ve dunya üşüyecek.Sıcak duygular buz tutacak.Sevemez olacak insanlar birbirini. Bulutlar hep ağlayacak.Gülmeyi unutan ben gibi olacak herşey.Ve ben sığmayacağım hiçbir toprağa.Taşacağım.Gözyaşlarım dunyayı yıkacak.Birçok insan boğulacak sularımda.Sonra sana akacağım son kez.Ve bu kez ben değil sen yok olacaksın gözyaşlarım arasında.
Alt 01.11.2006, 00:00   #1343
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

BAYRAMIN OLSUNN

YÜREGIMDE SEVDAN GÖZÜMDE YASLAR

BITERMIS DEMEK; BIRGÜN ANILAR

NEKADARDA SEVSEM BOOOSS DEMEK ASKLAR

GIDIYORUM ISTE BAYRAMIN OLSUN.....

BÜTUN MUTLULUKLAR SENINLE OLSUN

HUZUNLER BIRTANEM; ZATEN DOSTUM

YETER ARTIK ÜZÜLME BEN NOKTA KOYDUM

GIDIYORUM ISTE BAYRAMIN OLSUN....

BAHARLAR SENIN;ACSIN CICEKLER

ÖTÜSSÜN BÜLBÜLERR;UCSUN KELEBEKLER

BEN HA VARIM HA YOKUM BITTI HAYALLER

GIDIYORUM ISTE BAYRAMIN OLSUN.....

"hergününüz bayram,hergününüz bayram tadinda olsunn,,,bana yüregime damlayan gözyaslarim yeter,onlar bana bahar onlar bana bayram demek!!!

UTKUCAN KILIC
Alt 01.11.2006, 05:09   #1344
danke vielmals
YASAKLI ÜYE

danke vielmals - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 danke vielmals Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu gece en hüzünlü şiiri yazabilirim
Şöyle diyebilirim: gece yıldızla dolu
Ve yıldızlar, masmavi titreşiyor uzakta
Şakıyarak dönüyor gökte gece rüzgarı.
Bu gece en hüzünlü şiiri yazabilirim

Kollarıma aldım bu gece gibi kaç gece
Kaç defa öptüm onu sonsuz göğün altında
Sevdi beni o ben de bir ara onu sevdim
Bu gece en hüzünlü şiiri yazabilirim.

Ne gelir elden, sevgim onu tutamadıysa.
Gece yıldız içinde, o yoldaş değil bana
Hepsi bu. uzaklarda şarkı söylüyor biri.
Yüreğim dayanmıyor yitmesine kolayca

Gözlerim arar onu, yaklaştırmak ister gibi
Yüreğim arar onu, o yoldaş değil bana
Belki bana verdiği son acıdır bu acı
Belki son şiirdir bu yazdığım şiir ona

BUDA SANA GELSİN..BU DÜŞÜNCELERDEYİM..ARTIK.....
danke vielmals isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2006, 11:19   #1345
danke vielmals
YASAKLI ÜYE

danke vielmals - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 danke vielmals Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ŞANSIMA

HANGİ DALA EL ATTIMSA KIRILDI
BÜLBÜL SUSTU GÜLLER SOLDU ŞANSIMA
ELLERİN KOYNUNDA YARİ VARKEN
AYRILIKLAR DÜŞTÜ BENİM ŞANSIMA

GÖNÜLDEN GÖNÜLE YOLLAR VAR İKEN
ARI GİBİ ÇİÇEK PETEK GEZERKEN
HERKES GİBİ BİR SEVGİLİ ARARKEN
VEFASIZLAR ÇIKTI BENİM ŞANSIMA
danke vielmals isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2006, 12:49   #1346
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
UTKUM_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GöZ YaSLaRiMDa BoGuLaCaKSiN

Ellerim tutmuyor ama; sanmaki gecenin soğugundan.Üşümem sensizliğimden,hiçbir soğuk üşütmedi bedenimi sensizlik kadar,hiçbir ruzgar alıp goturmedi aklımı senin goturduğun kadar uzaklara hiçbir deprem sallamadı, sarsmadı senin sarstığın kadar yuregimi ve hiçbirdepremde bu kadar altçı sarsıntı olmadı.Şimdi iki goz bıraktın ardında biri Fırat biri Dicle . Fırat kadar dertli Dicle kadar asi iki göz.Kurak toprakları ıslatıyorum şimdi.Sevdaya susayan, sevdaya aç topraklara sevdanın gözyaşlarını goruruyorum şimdi.Her ağaçı sana duyduğum sevgiyle suluyorum.Senin aşkınla besliyorum.Ve her meyvaya sana olan svdamın tadını veriyorum.Tum sevdalılar içime akıtıyor sevdalarını.Bu nehir su değil gözyaşı taşıyor.Her damlasında, sensizlik her damlasında hüzün var. Her damlasında bir aşığın gozyaşı akıyor.Bu yuzden ıstırap çekiyorum. Bu yüzden milyonlarca, milyarlarca kol besleniyor sulumu.Tuzlu olduguna bakma! temizdir sularım tertemiz duygular taşırım içimde.Kirli yüreklere ulaşırım hergun tertemiz duygular akıtırım.Bel ki temizlerim, belki içini sızlatırım diye akarım her yüreğe her denize her okyanusa.Boşuna çoşmuyor denizler, boşuna taşmıyor okyanuslar.İçi sızlar onlarında.Acırlar halime.Ve Güneş! Farkettin mi? bilmiyorum ama oda bulutların ardına saklandı uzun zamandır.Gozyaşlarını saklıyor dunyadan, insanlardan.Belkide hiç çıkmayacak bulutların arkasından.Çünkü o benim sana olan duygularımı anlamanı bekliyor.Ne olur anla artık sana olan duygularımı.Neolur sev artık birazcık beni.Yoksa Guneş hep bulutların ardında kalacak.Ve dunya üşüyecek.Sıcak duygular buz tutacak.Sevemez olacak insanlar birbirini. Bulutlar hep ağlayacak.Gülmeyi unutan ben gibi olacak herşey.Ve ben sığmayacağım hiçbir toprağa.Taşacağım.Gözyaşlarım dunyayı yıkacak.Birçok insan boğulacak sularımda.Sonra sana akacağım son kez.Ve bu kez ben değil sen yok olacaksın gözyaşlarım arasında.

Sen Olacaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnn... ............. ++ 1967
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BİR DEMET ŞİİR...
Alt 01.11.2006, 15:21   #1347
ahmet kaya 58
Acemi Yiğido

ahmet kaya 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 ahmet kaya 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: BİR DEMET ŞİİR...

SELAM VER.

“Yola çıkınca her sabah,
Bulutlara selam ver.
Taşlara, kuşlara,
Atlara, otlara,
İnsanlara selam ver.
Ne görürsen selam ver.
Sonra çıkarıp cebinden aynanı
Bir selam da kendine ver.
Hatırın kalmasın el gün yanında
Bu dünyada sen de varsın!
Üleştir dostluğunu varlığa,
Bir kısmı seni de sarsın.”

Oku ku bitiremedik, bir şiir de benden olsun.
ahmet kaya 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2006, 15:22   #1348
ahmet kaya 58
Acemi Yiğido

VEDA

Hani o bırakıp giderken seni

Bu öksüz tavrını takmayacaktın?

Alnına koyarken veda busemi

Yüzüme bu türlü bakmayacaktın?

Hani, ey gözlerim bu son vedada

Yolunu kaybeden yolcunun dağda

Birini çağırmak için imdada

Yaktığı ateşi yakmayacaktın?

Gelse de en acı sözler dilime

Uçacak sanırım bir kaç kelime

Bir alev halinde düştün elime

Hani ey gözyaşım, akmıyacaktın?

Orhan Seyfi ORHON
Alt 01.11.2006, 15:25   #1349
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

hepsi cok guzell siirlerrrr muthissss
Alt 01.11.2006, 15:28   #1350
ahmet kaya 58
Acemi Yiğido

Şu kerhane-i alemde herkesin bir davası var..
Kırkağaçlı Ahmet Efendi'nin de kenef davası var..
Kadı efendi lütfeyle imza et ilamını.
Böyle boktan işlerin inhası var, minhası var..
Şair Eşref
Bu forumun 100.sayfasını da ben doldurayım müsaadenizle

Etiketler
bİr, demet, gardaş, neresindensin, sen, sivas, sivas’ın, Şİİr