Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2013
Alt 07.07.2013, 22:23   #1341
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1085 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Transfer-2013

Antremanlarda bazi oyuncularin Carlos tarafindan dikkatleri cekildigi söyleniyor.Sezon acilana kadar gerek Sivas´daki antremanlarda ve gerekse Hollanda kampinda Carlos´un talimatlarina uymayan yabanci olursa biletini keser.Carlos Sivasspor´da basarili olmak icin geldi bu ugurda hatir gönül dinleyecegini sanmiyorum.Herkesin aklini basina almasi gerekli.Carlos istediklerini yapmayan oyuncuyu takimda barindirmaz.Transfer sezonu bitmeden bir kac kisi bile gönderebilir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.07.2013, 22:37   #1342
SivasliMuhammed
Yiğido

SivasliMuhammed - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

127 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 486 SivasliMuhammed FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Antremanlarda bazi oyuncularin Carlos tarafindan dikkatleri cekildigi söyleniyor.Sezon acilana kadar gerek Sivas´daki antremanlarda ve gerekse Hollanda kampinda Carlos´un talimatlarina uymayan yabanci olursa biletini keser.Carlos Sivasspor´da basarili olmak icin geldi bu ugurda hatir gönül dinleyecegini sanmiyorum.Herkesin aklini basina almasi gerekli.Carlos istediklerini yapmayan oyuncuyu takimda barindirmaz.Transfer sezonu bitmeden bir kac kisi bile gönderebilir.
yüzde yüz Grosickidir
SivasliMuhammed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.07.2013, 23:14   #1343
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Sivasspor-Roberto Carlos Kanunları başladı

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, bu sabah yapılan çalışmada bekleneni veremeyen futbolcularına sert tepki gösterdi. Kaybeden takıma malzeme toplama cezası veren Carlos, takımı toplayarak çalışmalarda daha ciddi olmaları ve gayret göstermeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Sivasspor yeni sezon hazırlıklarının kulüp tesislerinde yoğun bir şekilde sürdürüyor. Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde sabah yapılan antrenman kısa süreli düz koşu ile başladı. Ardından futbolcular kondisyoner Walmir Cruz yönetiminde yaklaşık yarım saat süren bir çabukluk çalışması yaptı. Bu çalışmanın ardından 3 takım halinde maç yapan futbolculardan yenilen kırmızı takıma ceza verildi. Ceza olarak futbolcular kale direklerini yerine taşırken bazı futbolcular ise idman malzemelerini topladı. Yaklaşık 2 saat süren çalışma ve sıcak hava nedeni ile futbolcuların bir hayli yorulduğu görüldü. Çalışmaya izinli olan kaleci Milan Borjan katılmadı.

CARLOS'TAN SERT UYARI

Bugünkü antrenman sonrası futbolcuları toplayan teknik direktör Roberto Carlos, sert uyarılarda bulundu. Bir süre oyuncularla görüşen Carlos, herkesin kendisine çeki düzen vermesini ve idmanlarda daha ciddi davranmasını beklediğini belirterek, bundan sonra çalışmalar sırasında kaybeden takıma ceza vereceğini dile getirdi. Antrenman sonrasında değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Roberto Carlos, "Biz burada bir aileyiz. Ben yaptığım idmanlarda takımımda bulunanlardan en iyi mücadeleyi en iyi oyunu ve hırslı olmalarını beklerim. Bugün futbolcularım ile bununla ilgili konuştum. Yani tek bir kişi bir takıma zarar veremez. Bunun için herkes antrenmanlarda elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda." dedi. Futbolcuları yaptıkları tüm antrenmanlarda istekli ve arzulu görmek istediğini belirten Carlos, "Ben futbolcu olarak her zaman kazanan bir Roberto Carlos'tum. Hoca olarak da kazanan bir Carlos olmak istiyorum. Bu yüzden onlara biraz kendi mantığımı göstermek istedim. Tabi ki onları yavaş yavaş tanıyorum. Futbolcularım da beni yavaş yavaş tanıyor. Ama bizden kazanmamızı bekleyen bir şehir var. Onların bu beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz." dedi. Takımda bulunan futbolcular ile çalıştığı için çok mutlu olduğunu belirten Carlos, "Takımdaki futbolcuların hepsi iyi kendisini ispatlamış futbolcular. Düzelteceğimiz çok eksikler var. Bunlar hem fiziksel anlamda, hem de teknik ve taktiksel anlamda. Ama hepsi iyi futbolcular. Üzerlerinde durarak onları iyi çalıştırarak Türkiye liginde çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum." dedi.

'TRANSFERİ DEĞERLENDİRECEĞİZ'

Takıma yeni katılan Cicinho'nun antrenman eksiği bulunduğunu Rengifo'nun ise hazır olduğunu belirten Carlos, "Cicinho yaklaşık bir aydır topla antrenman yapmıyordu. Önümüzdeki günlerde o da takıma katılarak top ile çalışmalara başlayacak. Rengifo ise Peru Liginde oynuyordu. Bunun için takıma hazır olarak geldi. O da önümüzdeki günlerde tam olarak takıma katılacak." diye konuştu. Transfer konusunda ise başkan ve sportif direktör ile konuşup değerlendirme yapacağını belirten Carlos, "Transfer konusuna birlikte karar vereceğiz. Futbolcularımızın şu andaki durumları izleyip takımımıza ne gerekli onları değerlendireceğiz. Ama şimdi önemli olan şu andaki takımımız ile idmanlarımızı yapmak." şeklinde konuştu.

DHA
Alt 07.07.2013, 23:33   #1344
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Bu paylaştığım habere göre transferlerimiz şimdilik beklemede yiğidolar. Umarım eksiklerimize RCile aynı gözden bakıyoruzdur. 1 Asamoah 2 Lugano 3 Semih bu oyuncuları formamızla görünce çok büyük hedeflere ve mutluluğa ulaşabileceğimize inanıyorum...
Alt 07.07.2013, 23:38   #1345
RCarlos58
Acemi Yiğido

RCarlos58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 421 RCarlos58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Heeeeyt be carlos buraya geldigin anda sampionlar gibi sevindirdir bizi zaten. bu isi ciddiye aliyorsun ve bunu herkesden bekiyorsun, senin tecüben nen ve sampioyon hirsiznan artik puan tablosunda sivassporu 15-18 sirada degil ilk siralarda bulacaiz. sana son derece güveniyorum, elbette herseyin hemen olmasinin mümkün degil. bu sene olmazsa bir gün olur.
RCarlos58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.07.2013, 01:31   #1346
ahhguzum
Yiğido

62 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 ahhguzum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden Cevap: Transfer-2013

Alıntı:
ahhguzum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aydın Karabulut elszigdski mi hangisi arkadaslar oysa iyi süper adam
evet elszigdaki...kimse cevaplamamis ben cevaplayayim dedim. Şimdi hatırladım yinede teşekkür yiğidolar ...tamam kusmedim üzülmeyin hepimiz kardeşiz
ahhguzum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ahhguzum'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.07.2013, 01:40   #1347
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 545 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ahhguzum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet elszigdaki...kimse cevaplamamis ben cevaplayayim dedim. Şimdi hatırladım yinede teşekkür yiğidolar ...tamam kusmedim üzülmeyin hepimiz kardeşiz
onlarda cevapi bilememis belki ondan cevap vermedilerdir kardes
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.07.2013, 09:29   #1348
Rallim58
Gast

Alıntı:
cemahmety Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yiğidolar 8 tane yabancımız var bunlar: Borjan, Grosicki, Cerny, Navratil, Piech, Cicinho, Rengifo, Aatıf. Bunlardan sadece 6 tanesini oynatabileceğiz. ve diğer 2sini 18 kişilik kadroya bile alamayacağız yani bu da demekki geçen sene olduğu gibi bir yabancı yedeği oyuna alıp diğer yabancıyı sahadan çıkarmak gibi bir imkan söz konusu olmayacak. Yani Grosicki çıksın Cerny girsin durumu olmayacak bu yüzden En fazla 1 tane daha yabancı transferi yapılır başka yabancı alınmaz diye düşünüyorum ve bu yabancının Forvet olacağını sanmıyorum çünkü hem Piech hem de Rengifo yabancı forvet ve sadece 1'i oynayacak. Ben eğer Kaliteli bir stoper veya ön libero mevkii oyuncusu bulunamazsa yabancı transferi yapılacağını sanmıyorum. Yerli olarak baktığımızda da zaten gündemimizde en azından bizim aklımızda bir transfer çalışması yok bakalım ne olacak ? Hayırlısı
Bu yabancı oyuncu muhtemel odur ki, stoper olacaktır.. Yarını bekleyelim.

Ramazan-ı Şerife hayırlı bir transfer ile devam ediyor olabiliriz

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.07.2013, 09:41   #1349
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

Sivasspor hedefi avrupaya gitmekse transferler yetersiz görülüyor bu transferler hedef için yeterli olacağını sanmıyorum
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.07.2013, 09:47   #1350
bigacti0n58
Yiğido

bigacti0n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 508 bigacti0n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
4eylül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor hedefi avrupaya gitmekse transferler yetersiz görülüyor bu transferler hedef için yeterli olacağını sanmıyorum
Carlosun açıklamasına rasladımsipastaydı heralde haberlerden sonra spor haberlerinde hedef EN KÖTÜ 3. OLMAK dedi...
Hedef büyük inşallah başaracağız ALLAH' ın izniyle
bigacti0n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, baros, barosa, brezilyalı, carlos, carlosun, cedric, cicinho, cicinho’yu, gelebilir, geliyor, getiriyor, gündemde, gözdesi, istanbula, istiyor, mongongu, rengifo, rota, sivasspora, talip, transfer2013, türkiyeden, var, wasilewski, yarin, yiğidoda