Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çöküşün sorumlusu Bülent Uygun!
Alt 03.02.2010, 22:52   #131
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Çöküşün sorumlusu Bülent Uygun!

Sayın Fikret Ünsal ın Türkcell Süper Ligde yer alan bir takımın basın sözcüsü olduğunu artık anlaması lazım.Konuşmaları ile Sivasspor a ve Sivaslılara kamuoyu önünde zarar veriyor.Bülent Uygun ile ,Muhsin Ertuğral ile veya futbolcular ile ilgili her düşüncesini kamuoyu ile paylaşamaz,paylaşmamalı.Demeçl eri ile Sivasdsporu ve Sivas ı sevimsiz yapıyor.Kendisi böyle demeçler vereceğine Sivasta insanlar Sivasspora maddi ve manevi anlamda daha fazla nasıl bağlanırlar,kulübe maddi katkı sağlayacak bir proje üretebilirmiyim gibi şeylere kafa yormalıdır.Geçen sezon ligin sonlşarına doğru Sivas a gittim,Trabzonspor u 3-0 yendiğimiz maçı izledim,şehirde bir şampiyonluk havası yoktu.Bunu sağlaması gerekenler kim?Sivastaki yöneticiler tabii ki.Taraftar grupları ile biraraya gelmeli,hareket,aktivite sağlamak için kafa yormalılar.
Ama böyle konuları bırakıp,teknik direktörlük yapmaya başlıyor.Bir de ne hikmetse Fenerbahçe ile maçlarımız öncesinde demeçler veriyor,Fenerbahçeliyim diyor.Ne Fenerbahçeliliği??Sen kulübün yöneticisisin.Sivasspordan başka takım tutulmamalı diyoruz,basın sözcümüz aksini yapıyor.Açıkçası basın sözcülüğünü hakkıyla yapamıyor.
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mnt3'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2010, 23:06   #132
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YENİ GELENLER UYUMU FALAN DERKEN LİG BİTECEK BİRDE BAKMIŞIZ BANK ASYADAYIZ ...*** GÜNAH KEÇİSİ ARAYACAĞINIZA NASIL KURTULACAĞIZ ONUN ÇARESİNİ BULUN...***
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda efendigardaş'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2010, 23:08   #133
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Bülent UYGUN konusunda doğru söyledi. ama Muhsin ERTUĞRAL hocaya ettiği laflar yanlış.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2010, 23:09   #134
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

bu laflar kolaycılık sorumluluktan kaçmaktır
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2010, 23:10   #135
fglnsdf
Acemi Yiğido

fglnsdf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 fglnsdf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Buraya Yükselisin Sorumlusuda Bülent Uygun. Ne anladik aha Simdi????
Fikret Ünsal iyi bir Yönetici olsa simdiye kadar (20. Haftadayiz!!!) böyle Suclamayla filan dert etmez! Iyi bir Yönetici, Takimin beter haline geldikden sonra düzeltmeye, sorunun cözülmesine bakar. Sende bülent gibi gideceksin Gardas!
fglnsdf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2010, 23:18   #136
murat_n
Tecrübeli Yiğido

murat_n - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 murat_n ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivasspor’un eski Teknik Direktör’ü Bülent Uygun, Spor Ajans’a çok özel açıklamalarda bulundu.

Sivasspor’un kaderini değiştirdiğini söyleyen Bülent Uygun, kendisi hakkında bir kulüp yetkilisinin yaptığı haberin çok talihsiz bir açıklama olduğunu söyledi.

Sivasspor’u W.Lorant’tan devraldığı günden bugüne birçok şeyin mükemmel şekilde değiştiğini söyleyen Uygun hakkında çıkan ‘’ Çöküşün Mimarı Bülent Uygun’dur’’ haberlerine sitem etti. Spor Ajans Genel Müdür’ü Nedim Delibaş’ın sorularını yanıtlayan Uygun şunları söyledi: ‘’ Anlam veremiyorum. Neden böylesine bir açıklama yapılmış olabilir ki? Ben Sivasspor’u Türkiye liglerinin vasat bir takımı olarak devraldım. Ama benim ve bana inanan futbolcularımın azmiyle bu takımı Türkiye sınırını aşan bir üne ulaştırdık. Bir Anadolu takımını Şampiyonlar Ligi’ne taşıdık. Taraftarlarımız bizi her maçta kahraman ilan etti. Sadece kahraman ilan edenler ülke içindeki insanlar değildi. UEFA bile bizi kahraman ilan etti. Nasıl olurda böylesi bir kahramanlık destanımızı hiçe sayarlar? Bu açıklamaları çok talihsiz buldum. Ben bu çöküşün sebebini o ya da bu sağladı demem. Biz şerefli insanız bu bize yakışmaz.’’

KAHRAMAN İLAN EDENLER ŞİMDİ DÜŞMAN KESİLDİLER

Bülent Uygun sitemlerine şu şekilde devam etti: ‘’ Biz hakikaten Anadolu futbolu için kahramanlık destanı yazdık. Ben kendim için söylemiyorum. Ertuğrul Sağlam ve Tolunay Kafkas’ta aynı yolda ilerlemektedirler. Ama şunu kabullenemiyorum. Biz kahramanlık destanı yazarken bizi kahraman ilan edenler, şimdi bizi düşman ilan ediyorlar. Hak var, vebal var. Nasıl yaparlar bunu? Nasıl sığar vicdanlarına bilemiyorum. Ama şunu iddia ediyorum benim ve futbolcularımın yakalamış olduğu o büyük başarılara leke düşüremezler. Buna Türk Milleti izin vermez. Özür bekliyorum.’’

’MERSİN’DE MEMNUNİYETLE ÇALIŞIRIM’’

Spor Ajans Genel Müdür’ü Nedim Delibaş’ın Mersin İdman Yurdu’nda çalışmak ister misiniz sorusuna memnuniyetle çalışırım diyen Bülent Uygun şunları söyledi: ‘’ Anlaşırsak tabi ki çalışırım. Neden olmasın. Mersin’de sizin aracılığınızla bulundum. İnsanlardaki samimiyeti ve futbol sevgisini gördüm. Mersin’de çalışırım. Bu sezon için ilk 6 zor görünüyor ancak önümüzdeki sezon süper lige çıkartır ve 3. sezonda Avrupa Kupalarına oynayan bir Mersin İdman Yurdu inşa edebilirim. Bu güç mazisi güçlü olan Mersin’de zaten mevcuttur. Neden olmasın.’’

‘’ MERSİNİN EKSİKLERİ VAR AMA..’’

Mersin İdman Yurdu’nun bazı eksikliklerin olduğunu vurgulayan Uygun’’ Mersin’de tesis sorunun ve stadyum sorununun olduğunu biliyorum. Ancak bunlar tabiî ki düzelmeyecek şeyler değil. Mersin’in başarıya ulaşması için bu engelleri de beraberce aşabiliriz. Hem bu eksiklikleri giderip hem de başarı merdivenlerini çıkabiliriz. Sonuç itibariyle hedef olarak örneğin 3 yılda Avrupa Kupalarına oynayan bir takım yaratmak istiyorsak bu 3 yıl içinde eksiklikleri de bitirmek gerekir. Neden olasın. Her kulüp zamanla bu tür eksikliği aşmıştır. Bunlar aşılırsa Mersin’in başarısı daha da hızlanır.’’ dedi.
murat_n isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda murat_n'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2010, 23:32   #137
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bence bunlari konusmak gereksiz artik, bunlari onceden dusunup engelemeniz lazimdi, is isten gecince herkes birini hedef alir, bunlar cok yanlis ve gereksiz. Fikret bey gecmisi konusacaginiza onunuze bakmak gerekmiyormu..Gecmisten sadece hatalari tekrarlamamak icin ders alabilirsiniz ama zamani donderemezsiniz, gelecek icinde cok seyler yapabilirsiniz..
Alt 04.02.2010, 00:15   #138
ahmedim58
Yeni Yiğido

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmedim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ARKADASLAR BU FIKRET UNSAL BU TAKIMI BU HALE GETIRENDIR.BENDE YONETIMDE BU ADAMIN YERI YOK HIC BI YONETICIYE YAKISACAK KELIMELER DEIL BUNLAR.BULENT UYGUNU YAKTI BITIRDI SIMDI TAKIMI KALDIRMAK ICIN UGRASAN MUHSIN HOCAYIDA ATESE ATIYOR BOYLE YONETICILIK OLMAZ.MECNUN BASKANI GOREVE CAGIRIYORUZ..GEREKENLERIN YAPILMASI LAZIM ARTIK..FIKRET UNSAN OLDU SURECE BU TAKIM ADAM OLMAZ.
ahmedim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2010, 00:19   #139
ahmetbaba
Yiğido

46 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetbaba isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

fikret ünsal bülent uygun başarılıyken yanındaydın.takım kötü gidiyor diye bülente çamur atıyorsun.evet hatalı olabilir.ama o giderek hatasının bedelini ödedi.fikret ünsal istifa.
ahmetbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2010, 00:23   #140
ahmedim58
Yeni Yiğido

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmedim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sayın fikret unsal :
bulent uygun neyse gıttı mazı oldu ama suanda senı kurtarabılcek tek kısı olan muhsın hocaya destek olmak varken neden atese atıp daha kotu edıyosunkı onuda gondrdın dıyelım kımı getırıpde bu takımı dusmekden kurtaracaksın mantıklı deılsın fıkret unsal...istifa ve acilen istifa...
ahmedim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bülent, Çöküşün, fikret ünsal istifa, sorumlusu, uygun