Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: MERKEZ TAYFA
Alt 01.03.2007, 21:43   #131
merkez-apo
Yiğido

merkez-apo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 128 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 merkez-apo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: MERKEZ TAYFA

Alıntı:
melih1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
serhan gardaş ne yaşım nede iş imkanlarım bu tarz organızasyonlara fırsat vermıyor.dolaylı yoldan sadece takıp edıyorum.ınternet maç vb...

nerde nasıl yorum yapacagımıda ben bılırım...ayrıca gruba dahilmisin demişsin benım uyelıgıme bak o tarıhta bu grup yoktu ve o gunden buyana bıldıgımı yazdım...bana yazamasın dıyebılecek bı adamın bunu demeye ne hakkı var nede haddı..nereye ne yazıp yazmayacağıma ben karar verırım kimseye saygısızlık etmedıkçe mudahele yapılamaz..

merkez grubunu desteklıyorum...

nasıl çılgınlara geçen bırısı laf atınca onları dogru bıldıgım ıçın savunduysam burdada merkezı ınandıgımdan desteklıyorum o kadar..
evet geçen maçtada ben ve arkadaşlarımın girmesine razı oldun çok sağol abi biletler vardı ama yinede sağol desteklerin için

Yeniçeriler
merkez-apo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 21:50   #132
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
melih1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
serhan gardaş ne yaşım nede iş imkanlarım bu tarz organızasyonlara fırsat vermıyor.dolaylı yoldan sadece takıp edıyorum.ınternet maç vb...

nerde nasıl yorum yapacagımıda ben bılırım...ayrıca gruba dahilmisin demişsin benım uyelıgıme bak o tarıhta bu grup yoktu ve o gunden buyana bıldıgımı yazdım...bana yazamasın dıyebılecek bı adamın bunu demeye ne hakkı var nede haddı..nereye ne yazıp yazmayacağıma ben karar verırım kimseye saygısızlık etmedıkçe mudahele yapılamaz..

merkez grubunu desteklıyorum...

nasıl çılgınlara geçen bırısı laf atınca onları dogru bıldıgım ıçın savunduysam burdada merkezı ınandıgımdan desteklıyorum o kadar..

Bak kardeşim ben burada kimsenin yorum yazmasına bişey demiyorum.Fakat ortada bir oluşum var.Yani tribünlerde bir birliktelik var.Bu birlikteliğin arkasında en başta kulüp başkanımız Mecnun OTYAKMAZ daha sonra Kulübümüzün Taraftardan sorumlu Yöneticisi Faruk TAŞSETEN var.Biz ortalığın gerilmemesi için uğraşıyoruz biz daha güçlü bir tribün desteği ile uğraşıyoruz sen burdan köstek türü cevaplar yazıyorsun.Seninle bu tür konularda polemiğe girmek istemiyorum.Çünkü tribünlerin ve Sivassporumuzun başarısını istiyorum yıllardır olduğu gibi.

SAYGILAR....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 22:03   #133
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sen daha ne yazdıgını bılmıyorsunkı gardaşım...bir grupta değilsen yorum yapma dıyorsun bır ben kımseye yazma demedım dıyorsun bır karar ver...

bence daha bu topictede kırlılık yaratmayalımda rahatsız olmasın kımse..eger bir problem varsa mailden yada messengerdan ulaşabılırsın...

ayrıca sıvasspor benım lafımla dusup çıksaydı suanda şampiyonlar ligi kupasını almıştı...hadı sana iyi geceler..
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 22:16   #134
desperado58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 desperado58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Selam arkadaşlar,Kim Oldugum Nerede Oldugum Ne İş yaptığım Önemli Değil..

Sivasspor Taraftarıyım!!!

emin olunuzki ben her maçı çok yakından trıbunlerden takıp edıyor ve gerek merak gerekse tanıma duygusu ıle guruplarımızı her hafta takip ediyorum.
ortada 3 grup var merkez tayfa grubu 1967 derneği ve çılgınlar 58 grubu
bu üç gurup ta ellerınden geldıgınce destek ve tezahuratlarla takımımızı ateslemeye calısıyolar..Ben şahsım adına bu Üç grubaa tesekkurlerımı iletiyorum.
yanlız ben daha önce yazacaktım buraya ama yanlıs anlasılırım dıye hep ılımı bı ortam bekledım ve sımdı yazmak nasip oldu
kardeşlerim öncelikle ben grupcu dernekcı deılım. Ben bı grub destekcısı dıger grub eleştiriciside deilim
Maratonda oğlu ile birlikde kalbı sıvasspor ıcın atan bir taraftarım ve bu genel taraftar kimliği ile gruplarımıza şöyle bi baktıgımda (gecen senelerde dahil olmaz üzere) inanın beni mest eden bir tablo görüyorum bu tablo bır kac maclık deıl iç saha ve dıs saha olmak üzere sivasspor ıcın her cefayı ceken o taraftar tablosunu görüyorum o tablo nun adı bence 1967
1967 derneği 4 eylul stadyumunda var olduğu sürece güzel görüntüler eksik olmayacak.
Eminim 1967 derneği'ndeki arkadaşlar beni tanımazlar
oysa ben onları tek tek simayen cok iyi tanıyor takdir ediyor ve ayakta alkışlıyorum..
desperado58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 22:17   #135
merkez-apo
Yiğido

merkez-apo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 128 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 merkez-apo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

melih abi sivasspora hiç bir zaman köstek olmamış aksine hep destek tam destek olmuştur.

Yeniçeriler
merkez-apo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 23:09   #136
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK
Ausrufezeichen --->: MERKEZ TAYFA

Alıntı:
desperado58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam arkadaşlar,Kim Oldugum Nerede Oldugum Ne İş yaptığım Önemli Değil..

Sivasspor Taraftarıyım!!!

emin olunuzki ben her maçı çok yakından trıbunlerden takıp edıyor ve gerek merak gerekse tanıma duygusu ıle guruplarımızı her hafta takip ediyorum.
ortada 3 grup var merkez tayfa grubu 1967 derneği ve çılgınlar 58 grubu
bu üç gurup ta ellerınden geldıgınce destek ve tezahuratlarla takımımızı ateslemeye calısıyolar..Ben şahsım adına bu Üç grubaa tesekkurlerımı iletiyorum.
yanlız ben daha önce yazacaktım buraya ama yanlıs anlasılırım dıye hep ılımı bı ortam bekledım ve sımdı yazmak nasip oldu
kardeşlerim öncelikle ben grupcu dernekcı deılım. Ben bı grub destekcısı dıger grub eleştiriciside deilim
Maratonda oğlu ile birlikde kalbı sıvasspor ıcın atan bir taraftarım ve bu genel taraftar kimliği ile gruplarımıza şöyle bi baktıgımda (gecen senelerde dahil olmaz üzere) inanın beni mest eden bir tablo görüyorum bu tablo bır kac maclık deıl iç saha ve dıs saha olmak üzere sivasspor ıcın her cefayı ceken o taraftar tablosunu görüyorum o tablo nun adı bence 1967
1967 derneği 4 eylul stadyumunda var olduğu sürece güzel görüntüler eksik olmayacak.
Eminim 1967 derneği'ndeki arkadaşlar beni tanımazlar
oysa ben onları tek tek simayen cok iyi tanıyor takdir ediyor ve ayakta alkışlıyorum..

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Olarak...Takımımızın Daima Arkasındayız..Hiç Şüpheniz Olmasın Abi..
Sizin Gibi Düşünen Binlerce taraftar Oldugunu Bılıyoruz Buda Bizi cok Mutlu edıyor...
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: MERKEZ TAYFA
Alt 01.03.2007, 23:23   #137
pisko
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 pisko ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: MERKEZ TAYFA

ya ii o zaman gidin kendi topicinie yazın acaip laf krliliği oldu.şurada merkez tayfanın gençleri konussunlar bırakın
pisko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: MERKEZ TAYFA
Alt 01.03.2007, 23:29   #138
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: MERKEZ TAYFA

Alıntı:
pisko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya ii o zaman gidin kendi topicinie yazın acaip laf krliliği oldu.şurada merkez tayfanın gençleri konussunlar bırakın
Bi abimiz guzel bı yazı yazmıs bızde tesekkur ettık.

Panık Yapma..!!!!
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.03.2007, 01:34   #139
Yigido58_NL
Tecrübeli Yiğido

Yigido58_NL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Yigido58_NL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aslinda bu topic kapatilsa daha hayirli olacak.Herkes birbirinin kalbini kiriyor taraftar arasinda kirginlik oluyor.Zorla guzellik olmaz,eger taraftar gruplari birlesmek istemiyorsa,her taraftar grubu kendine trubunde bir yer belirlesin ve orada tezahuratini yapip macini izlesin.biraz ses kirliligi olacak ama neyapalim,gruplar birlesmiyorsa,kimseyi zorlayamayiz.
Dilegim gruplarin birlesip tek ses,tek yurek olarak destek verilmesi.Birlesip YIGIDOLAR adli bir grup altinda toplanilmasi Sivas ve Sivasspora gonul veren herkes icin cok daha hayirli olacaktir.
Hayirlisi olur insallah.....
Ayrica bu konuyu fazla uzatmanin geregi olmadigini dusunuyorum.
Alt 02.03.2007, 09:13   #140
KORAY_KORHAN
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 KORAY_KORHAN Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Ausrufezeichen --->: MERKEZ TAYFA

Merkez Tayfa Öncelikle Grubunuza Başarılar Diliyorum Ama Biz Stadın En İyisiyiz En İyi Grup Biziz Gibi Tabirlerde Bulunursanız Bu işe Yıllarını Veren Abilerinize Saygısızlık Yapmış Olursunuz...Sizler Çok Gençsiniz Bu Yaşlar İnsanların En Cesur En Korkusuz OlDuğu Yaşlardır,Sizler Şimdi Cesaret Örneği Göstermeye Çalışarak Abilerinizle Atışıyorsunuz,Burdaki Abileriniz Size Sadece Taraftarlık Konusunda değil İyi Bir İnsan Olma Yolunda da Yol Gösterebilecek İnsanlardır..Sivasspor Taraftarı Koca Bir Ailedir Bu Aile İçerisinde Küçükler Büyüklerine Saygılı Büyüklerde Küçüklerine Sevgili Davranmalıdır..Büyüğüne Saygısızlık Yapan Küçükler Her Ailede Olduğu Gibi Cezalandırılırlar Büyüklerde Aynı Şekilde...1967 Derneği Eğer Birleşmeye Sıcak Bakıyorsa Bu Sizler İçin Bir Lütuftur Kendinizi Dev Aynasında Görmeyin Bu Lütufa Gerken Saygıyla Mukabelede Bulunun..Taraftarlar Stada Sadece Maçı İzlemek İçin Gelmiyor O Atmosferi Yaşamak İçin Heycan Verici Bİr Ortam ARadığı İçin Geliyor..Futbolculara Nasıl Görevler Düşüyorsa Taraftara Heycan Vermek Güzel Bir Futbol oynamak Gibi,Siz Gruplara da Aynı ŞEkilde Güzell Bir Atmosfer Sağlama Görevi Düşüyor Sadece Futbolcular İzlenmiyor Siz Gruplarda İzleniyorsunuz...Biz Yıllardır 1967 Derneği Ve Çılgınları İzliyoruz Bir Çok Grup Geldi Geçti Ama 1967 Grubu Her Zaman Futbolcularının Yanında Oldu Sizlerde Abileriniz Gibi Kalıcı Olmak İstiyorsanız Büyüklerinizin Nasihatlarına Ve Önerilerine Kulak Asın..

Benim Özellikle Dikkatimi Çeken Bir Nokta VAr Antlya Ve konya Maçlarında Grubunuz İçerisinde Hayli Küfür Olduğuna Ve Grup Dışında ki Taraftarlara Rahatsızlık VErildiğine Tanık oldum..Özellikle Kendi ARanızda Yaptığınız Şakalar,Büyüklerinizin Yanında Ağza Alınmıycak Kelimeler Kullanmanız..Gençliğinizin Verdiği Heycanla Kabadayılıkla Yapılan Bazı Hareketler Beni Ve Benim Gibi Bir Çok Taraftarı Rahatsız Etti..Tribünlerde Karışıklık Ayrılık Yaratacak Hiç Bir Organizasyona Sivasspor Taraftarı olarak İzin Vermeyiz...

Bu Uyarılarımı Dikkate Almanızı Tavsiye Ederim
KORAY_KORHAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
merkez, tayfa