Daha evvel yazdıklarım hakkında yönetimimizin bir çalışma yapmasını bekliyorum...
SANA TAMAMEN KATILIYORUM KARDEŞİM.EWET GS STORE ÇOK ALBENİLİ BEN BEŞİKTAŞI DESTEKLEDİĞİM HALDE İÇİNİ MERAK EDİP GİRDİM BAYADA GÜZEL VE ÇEŞİDİ BOL.HA BİRDE HEM STADIN DİBİNDE HEMDE TIKLIM TIKLIMDI İÇERİYE GİRİYORSUN GEZİYORSUN BEĞENDİĞİNİ ALIP ÇIKIYORSUN.BU SENE SİVAS'A GELDİĞİMDE SİVASSPOR STORE BEKLİYORDUM AÇIKCASI AMA YİNE KONGRE MÜZESİNİN YANINDAKİ BOŞ ALANDA İKİ ADET BARAKADA SATIŞ YAPILIYORDU BENDE SİNİRLENDİM ORDAN ALMADIM AYNALI ÇARŞIDAN ALDIM.BU KONUYLA ACİLEN İLGLENMELİSİNİZ YOKSA SENEYEDE ORDAN FORMA ALMIYACAM HABERİNİZ OLSUN EĞER BEN AÇAMAM BEN YAPAMAM DİYEN VARSA İZİN ALSINLAR BEN AÇARIM.
SİZCE STADIMIZIN EKSİKLERİ NELERDİR LÜTFEN YAZALIM
BENCE BİR OTOPARK ŞART HERKEZ ARABASINI CD ÜZERİNE BIRAKMAK ZORUNDA KALIYOR BAŞKA EKLEMEK İSTEYENLER
SİZCE STADIMIZIN EKSİKLERİ NELERDİR LÜTFEN YAZALIM
BENCE BİR OTOPARK ŞART HERKEZ ARABASINI CD ÜZERİNE BIRAKMAK ZORUNDA KALIYOR BAŞKA EKLEMEK İSTEYENLER
doğru söylüyorsun ya bu otopark epey sorun oluyor
arka mahallelere eğlemek zorunda kalınıyor her yerde sıkışıklık oluyor bu işe bi çözüm bulunmalı
tabiki otopark sonra kale arkasi tribunleri de kapatilirsa tam super olacak
Seyirci Kapasitesi :11500
Açıklama :
Oyun Alanı
Oyun Alanı Ölçüsü :68 x 105
Zemin Türü oğal Çim
Işıklandırma :
Tribünler
Koltuklandırma :Tümü Koltuklu
Engelli Tribünü :Var
Kapalı Devre Kamera Sistemi :Var
SİVAS 4 EYLÜL
Genel Bilgiler
Açıklama :
Oyun Alanı
Zemin Türü oğal Çim
Işıklandırma :
Tribünler
--->: -->: 4 EYLÜL STADI HAKKINDA BILGILER VE RESI
Alıntı:
ABDULLAH DUMAN Nickli Üyeden Alıntı
SİVAS 4 EYLÜL
Genel Bilgiler
Açıklama :
Oyun Alanı
Zemin Türü oğal Çim
Işıklandırma :
Tribünler
Arkadaşım bu bilgileri nereden aldın bilmiyorum ama yanlışlıklar var. Mesela stadın son haline göre seyirci kapasitesi 16800. Yanlış bilgilendirme olmasın!