ARKADAŞLAR MRB. BEN BİR KOCAELİSPOR TARAFTARIYIM ŞU ANDA SİZİN BULUNDUĞUNUZ DURUMDAN BİZDE MUTLULUK DUYUYORUZ KEŞKE ZİRVEDE HEP BÖYLE ANADOLU KULÜPLERİ OLSA BU ARADA NASIL TARAFTAR OLUNUR TOPİĞİNE YAZIYORUM İŞTE HODDRİ MEYDAN VE BİZİM TARAFTAR GURUBUMUZ...
BU İZMİRDE ALTAY MAÇI 15 BİNE YAKIN TARAFTAR GİTMİŞTİK...
BU İÇERDEKİ GİRESUN MAÇINDAN BİR RESİM HODRİ MEYDAN BU İÇERDE MALATYA MAÇINDANBİR RESİM HODRİ MEYDAN
Sivas taraftarı hiç zirveye oynayan bir taraftar gibi değil doğruyu konuşalım hiçte ateşli değil hadi ateşli olmayı geçelim kalkıp iki tezahüratta yok.Herkes oturuyor gol oldunmu seviniyor.Öncelikle sıkı bir amigo olmalı misal Alen gibi Sefa gibi.Biraz liderin taraftarına yakışalım.
Ne diyebiliriz ki sivas sevebilmek için‚ iyi günlerin yanında, kötü günleri de sevmek gerek. Taraftar dediğin ağaç gibi dimdik olmalı her daim. 90 dakika hangi sonuçla biterse bitsin‚ gözleri geleceğe açık olmalı… “Kazandığında sevmiyorum seni‚ kaybettiğinde sevdiğim kadar” demeli. Formasını‚ yastığının kenarına koyup… Öyle uyumalı..
bu sivas Aşkı her şeyden büyüktür… SİVAS digerlerine benzemez…sivaslı asla terk etmez... Yenildiğinde bile
eğer bizim çarşı grubu gibi yada bursanın taraftarı gibi taraftarımız olsaydı kesin şampiyonuz derdim.ama oralara gelebilmemiz için daha kırk fırın ekmek yememiz lazım.İnşallah o günleride görürüz.
eğer bizim çarşı grubu gibi yada bursanın taraftarı gibi taraftarımız olsaydı kesin şampiyonuz derdim.ama oralara gelebilmemiz için daha kırk fırın ekmek yememiz lazım.İnşallah o günleride görürüz.
hadi bursayı anlarımda çarşıyı neden istiyorsun.onların kaç tanesinin kimliğinde istanbul yazıyor.çoğu farklı şehirden...