Arkadaşlar o meşhur kar yağışı sırasında gece yarısı dışarıya çıkarak çılgınlık yapıyım dedim. Tabi sokakta bir Allah'ın kulu yok. Kar kalınlığı rahat 50-60 cm olmuştu. Bu arada karşıdan bir araba ışığı gördüm. Saatler gece yarısını çoktan geçmişti. Köpek uğultularından başka bir şey duyulmuyordu. Gördüğüm arabada Buzda Dans yapıyordu. Kayarak duvarın kenarında durabildi ancak. Hemen yaklaşmaya başladım. Arabanın arkasındaki Sivasspor logosunu görünce tanıdım. Sivasspor'umuzun eski futbolcularından Murat abi idi. Zor güç kenarda durabildi. Zaten ertesi gün eve gelirken Sivas amatör spor camiasının sevilen ismi Telekomsporlu Metin abinin de yardımıyla arabayı olduğu yerden çıkarabildiler.
Ben Murat abi ile ayrıldıktan sonra kar boyutu ölçmesi yaptım. Keşke yanımda birkaç arkadaş daha olsaydı. Gece yarısı o soğukta , o kar yağışı altında olmak mükemmeldi. İki tane de fotograf çektim ama fotolar pek net çıkmadı makine tutukluk yaptığı için. Yine de ekliyim.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı talha58'a Teşekkür Ediyor...
Fotoğraf yayınlayan arkadaşlara teşekkürler.En son 2 sene önce Sivas'ın karını görmüştüm.Antalya'ya da 16 yıl sonra ilk kez kar yağdı.Onu da ben göremedim.
BAŞKADIR SİVASIMIZDA KIŞIN HER ANI
RESİMLER BİRÇOĞUNDA O BÖLGEDE VARDIR ANI
MEMLEKETLİMSİN CADDENİ, EVLERİ TANI
HER YIL ZİYARET ET BU CENNET VATANI...!
Konu Rallim58 tarafından (09.04.2008 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir..
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...