değeri üyemiz olan kürşat 58 li arkadaşımızın vefatını bu siteden duydum ve üzüldüm ALLAH YAKINLARINA SABRI CEMİL EYLESİNMEKANINI CENNET ETSİN İNŞALLAH
Gerçekten son derece acılı bir haber :((her ne kadarda tanımıyor olsam insan elbetteki son derece üzülüyor:(ALLAH Rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın geride kalan başda ailesi anası babası kardeşleri bacısı olmak üzere YARADANIM Sabır versin Rahmetlinin ailesinin adresi ist ise bir zahmet özelden göndermeleri önemle rica olunur şimdiden saolun her zaman karşı taraftaki insanları ne olur bizmişiz gibi düşünelim acılarına ortak olalım..
Ve Lütfen Rahmetlinin ailesinin yanına bir kaç arkadaş toplanıp ist ise lütfen taziyeye gidelim madem sivaslıyız madem hemşerimiz bunlarıda unutun sivaslılığını hemşeri olmamızı elbetteki dostumuz ve anasının bacıları kardeşleri ve babasının yüzündeki buruk sevinçli hüzün bizleri gitmeye fazlasıyla yetmekte:((özele mesaj atsın gitmek isteyenler ben gitmek istiyorum elbetteki gelenler varsa sadece sanal düşünmemek lazım sanırım bu siteyi her zaman birbirlerimizin kötü ve iyigününde beraber olmamız lazım her zaman
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...