Çok güzel,konunun özü önemli değil.Topic açan arkadaşın,nicini eleştirelim.Niclere anlam yükleyelim.Bir darağacı kuralım sallandıralım.Maşallah,lehimiz de laf söylendiği zaman baştacı yapmak,eleştiride yerin dibine sokmak,büyük marifet.
Bir fener kökenli söylediği zaman hucüm,yarın galatasaray söylediği zaman hücum,iki hafta evvel beşiktaş taraftarı söylediği zaman hücum,kısır döngü gider.
Yalnız dikkatimi çeken nokta,bir beşiktaşlının açığında ona yüklenenler hep aynı nicliler,bir galatasaraylının açığında,ona yüklenenler bazı isimler dışında aynı,bir fenerlinin açığındada yine bazı isimler dışında hep aynı.Tek istisna,galatasaray-beşiktaşa yüklenen,fenere yüklenmiyor,fener-beşiktaşa yüklenen,galatasaray'a yüklenmiyor,galatasaray-fenere yüklenen,beşiktaşa yüklenmiyor.Acayip bir denklem,hangi takıma kimlerin yükleneceği,kimlerin yüklenmeyeceği üç aşağı beş yukarı sabit.
Ortak nokta ise,eğer aslı varsa,tek sevdaları SİVASSPOR.Peki öyle kabul edelim,o zaman yazan arkadaşlar neyin kavgasını yapıyor.Ben senden daha çok SİVASSPOR'luyum kavgasımı acaba?
Bu kavga neyin kavgası?
Ha,bu arada ben trübünlerde 300 desibel şiddetinde bağırdım

,çekirdek yemedim

,gerçi çekirdeği sahiden sevmem

,sakızla beraber.Bayılırım,takımımız galip durumdayken,''Şimdi tam zamaanı'' sloğanı atmaya

.Rakip takım,kalemizi baskı altına aldığı süreçte ''Samanyolunu'' söylemeye

.
Haftaya galatasaray'ı yenip,son hafta trabzon-fenerbahçe maçının skorunu beklemeye bakalım en iyisi.İşte o zaman şampiyonluk bizim olur.
NOT:Bana,sivasspor üstünden rant sağlıyorsun diyen arkadaşımda,uzun zaman sonra bu topicde yazı yazıp yüklenmiş,iyi bir gelişme,demekki böylesi topicler gerekliymiş.