Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: SKANDAL!!!
Alt 28.04.2008, 22:06   #131
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SKANDAL!!!

iyi diyorsun da konuyu acan arkadas bana özelden aklı sıra tehditlerde bulunmuş!
konuştuklarım anlaşılan zoruna gitmiş!
ben bu sitede bjk gs fb nickli kim olursa olsun ister sivaslı olsun insanlar görmekten rahatsızım arkadaslar.
bunların,sivasa ne kadar katkısı var sizce?
daha kendi sitemizde bile sivasımızı gectim ,herhangi sıradan bir nick kullanmak yerine istanbul yalakalığına özenip onların nicklerini kullanıyorlar!!!
madem sivaslısın,layık olacaksın!!!yalakalığın lüzumu yok!!!
BIZDE BÖYLE ARKADASLARI KÜSTÜRMEMEMIZ LAZIM
HEPSINI KUCAKLAMAMIZ LAZIM ZATEN O DA YANLISINI GÖRMÜSTÜR
NOT-YANLIS ANLAMA BEN O ARKADASI TANIMIYORUM
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı abdullah58'a Teşekkür Ediyor...
--->: SKANDAL!!!
Alt 28.04.2008, 22:07   #132
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1005 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SKANDAL!!!

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasımda Sivassporumu savunuyor diye arkadaşlarımızı bu hallere getiren Emniyeti KINIYORUM!
Karşınızda düşman askerleri olsa bu şekilde davranmazsınız... Ne zamanki elinde herhangi bir yaralayıcı madde olmayan birisini görseniz.... neyse çokta derine inmeye gerek yok,
POLİS'tir ne yapsa yeridir

.............................. .............................

Ezilen, hor görülen, aşağılanan taraftarının aşkına haydi Sivassporum ez şu GS'yi...

Eşekten düşmüşe dönsünler. Görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu!
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2008, 22:07   #133
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
merithan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
fenerde aynı gesede bejekede defolun gidin tartışmanızı başka yerde yapın.biz SİVASSPORLUYUZ SADECE YİĞİDOYUZ.BİZDE MELEZLİK OLMAZ.
yüzsüz bunlar kardesim!
bakın bugün sitemize üye olanlara,çoğu fb ya da gs li
nedeni haftasonundaki maç!
akılları sıra sivası kullanmak niyetindeler
istanbul yalakaları,defolun gidin kendi sitelerinize!!!
-->: --->: -->: SKANDAL!!!
Alt 28.04.2008, 22:08   #134
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

Standart -->: --->: -->: SKANDAL!!!

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi diyorsun da konuyu acan arkadas bana özelden aklı sıra tehditlerde bulunmuş!
konuştuklarım anlaşılan zoruna gitmiş!
ben bu sitede bjk gs fb nickli kim olursa olsun ister sivaslı olsun insanlar görmekten rahatsızım arkadaslar.
bunların,sivasa ne kadar katkısı var sizce?
daha kendi sitemizde bile sivasımızı gectim ,herhangi sıradan bir nick kullanmak yerine istanbul yalakalığına özenip onların nicklerini kullanıyorlar!!!
madem sivaslısın,layık olacaksın!!!yalakalığın lüzumu yok!!!
BIZDE BÖYLE ARKADASLARI KÜSTÜRMEMEMIZ LAZIM
HEPSINI KUCAKLAMAMIZ LAZIM ZATEN O DA YANLISINI GÖRMÜSTÜR
NOT-YANLIS ANLAMA BEN O ARKADASI TANIMIYORUM
Bugün 21:02
Alt 28.04.2008, 22:12   #135
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Çok güzel,konunun özü önemli değil.Topic açan arkadaşın,nicini eleştirelim.Niclere anlam yükleyelim.Bir darağacı kuralım sallandıralım.Maşallah,lehimiz de laf söylendiği zaman baştacı yapmak,eleştiride yerin dibine sokmak,büyük marifet.
Bir fener kökenli söylediği zaman hucüm,yarın galatasaray söylediği zaman hücum,iki hafta evvel beşiktaş taraftarı söylediği zaman hücum,kısır döngü gider.

Yalnız dikkatimi çeken nokta,bir beşiktaşlının açığında ona yüklenenler hep aynı nicliler,bir galatasaraylının açığında,ona yüklenenler bazı isimler dışında aynı,bir fenerlinin açığındada yine bazı isimler dışında hep aynı.Tek istisna,galatasaray-beşiktaşa yüklenen,fenere yüklenmiyor,fener-beşiktaşa yüklenen,galatasaray'a yüklenmiyor,galatasaray-fenere yüklenen,beşiktaşa yüklenmiyor.Acayip bir denklem,hangi takıma kimlerin yükleneceği,kimlerin yüklenmeyeceği üç aşağı beş yukarı sabit.
Ortak nokta ise,eğer aslı varsa,tek sevdaları SİVASSPOR.Peki öyle kabul edelim,o zaman yazan arkadaşlar neyin kavgasını yapıyor.Ben senden daha çok SİVASSPOR'luyum kavgasımı acaba?

Bu kavga neyin kavgası?
Ha,bu arada ben trübünlerde 300 desibel şiddetinde bağırdım,çekirdek yemedim,gerçi çekirdeği sahiden sevmem,sakızla beraber.Bayılırım,takımımız galip durumdayken,''Şimdi tam zamaanı'' sloğanı atmaya.Rakip takım,kalemizi baskı altına aldığı süreçte ''Samanyolunu'' söylemeye.
Haftaya galatasaray'ı yenip,son hafta trabzon-fenerbahçe maçının skorunu beklemeye bakalım en iyisi.İşte o zaman şampiyonluk bizim olur.
NOT:Bana,sivasspor üstünden rant sağlıyorsun diyen arkadaşımda,uzun zaman sonra bu topicde yazı yazıp yüklenmiş,iyi bir gelişme,demekki böylesi topicler gerekliymiş.
Alt 28.04.2008, 22:22   #136
merithan58
Acemi Yiğido

merithan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 merithan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU KONU DÜN HEM "AYIP" HEMDE "SKANDAL" OLARAK AÇILDI AMA MİLLET BURAYA YAZDI MESAJLARINI.BUNA TEPKİMİZİ GÖSTERECEĞİZ TABİKİ.BU TARAFTARI DÜNKÜ G.TSARAYLILARLA POLİS KIŞKIRTTI.

ANCAK BÜTÜN BUNLAR BU KONUYU AÇAN KİŞİNİN NİCKİNİ DEĞİŞTİRMESİ GEREKLİLİĞİNİ ORATADAN KALDIRMAZ.BİZİM FORUMUMUZDA 3 BÜYÜTÜLMÜŞ TARAFTARI İSTEMİYORUZ.
merithan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı merithan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.04.2008, 22:23   #137
sivasli215
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 818 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok güzel,konunun özü önemli değil.Topic açan arkadaşın,nicini eleştirelim.Niclere anlam yükleyelim.Bir darağacı kuralım sallandıralım.Maşallah,lehimiz de laf söylendiği zaman baştacı yapmak,eleştiride yerin dibine sokmak,büyük marifet.
Bir fener kökenli söylediği zaman hucüm,yarın galatasaray söylediği zaman hücum,iki hafta evvel beşiktaş taraftarı söylediği zaman hücum,kısır döngü gider.

Yalnız dikkatimi çeken nokta,bir beşiktaşlının açığında ona yüklenenler hep aynı nicliler,bir galatasaraylının açığında,ona yüklenenler bazı isimler dışında aynı,bir fenerlinin açığındada yine bazı isimler dışında hep aynı.Tek istisna,galatasaray-beşiktaşa yüklenen,fenere yüklenmiyor,fener-beşiktaşa yüklenen,galatasaray'a yüklenmiyor,galatasaray-fenere yüklenen,beşiktaşa yüklenmiyor.Acayip bir denklem,hangi takıma kimlerin yükleneceği,kimlerin yüklenmeyeceği üç aşağı beş yukarı sabit.
Ortak nokta ise,eğer aslı varsa,tek sevdaları SİVASSPOR.Peki öyle kabul edelim,o zaman yazan arkadaşlar neyin kavgasını yapıyor.Ben senden daha çok SİVASSPOR'luyum kavgasımı acaba?

Bu kavga neyin kavgası?
Ha,bu arada ben trübünlerde 300 desibel şiddetinde bağırdım,çekirdek yemedim,gerçi çekirdeği sahiden sevmem,sakızla beraber.Bayılırım,takımımız galip durumdayken,''Şimdi tam zamaanı'' sloğanı atmaya.Rakip takım,kalemizi baskı altına aldığı süreçte ''Samanyolunu'' söylemeye.
Haftaya galatasaray'ı yenip,son hafta trabzon-fenerbahçe maçının skorunu beklemeye bakalım en iyisi.İşte o zaman şampiyonluk bizim olur.
NOT:Bana,sivasspor üstünden rant sağlıyorsun diyen arkadaşımda,uzun zaman sonra bu topicde yazı yazıp yüklenmiş,iyi bir gelişme,demekki böylesi topicler gerekliymiş.
ben kendi adıma konuşayım o zaman;
böyle bir konu acılmış,yorumlar yapılmış,herkes birşey söylüyor ama ben olayın bir provakasyon olabileceğini düşünüyorum
müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benziyor bu olay.
arkadas belliki fb taraftarı,bi ihtimal sivaslı,olabilir!
ligin sonuna gelmişken,dünde takımları kaybetmişken baktıki şampiyonluk elden gidiyor,birden ne hikmetse sivaslı! olduğunu hatırlamış ve burada ortalığı kızıştırıyor!
ben bu oyunlardan rahatsızım artık!
bunu daha önceki yazılarıma bakın,hem fb hem gs hem de bjk taraftarlarına karsı aynı biçimde yansıttım!
eğer bana bir laf söylediyseniz cevabım budur!!!
Alt 28.04.2008, 22:24   #138
58 memo
Tecrübeli Yiğido

58 memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 memo ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

rezalet,kanı bozuklar kendi memleketlerinde cinconu tutttukları yetmezmiş gibi birde utanmadan tur atıyorlar,işte sizlere birleşin dememizin sebebi budur,yani taraftar grupları birleşseydi,toplanırlardı,kala balık olarak onlara güzel bir sopa çekerdiniz,bursada,sakaryada,e skişehirde başka takımın taraftarları böyle arabayla tur atamıyor,çünkü başına gelecekleri iyi biliyor,
ayrıca gfb34 nickinden anladığım kadarıyla sen fenerin cincona yenilmesinden dolayı tepki göstermişsin yani Sivada tur attıkları için değil,Sivassporluysan nickini değiştir..
58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2008, 22:26   #139
sivasli215
Usta Yiğido

Alıntı:
58 memo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rezalet,kanı bozuklar kendi memleketlerinde cinconu tutttukları yetmezmiş gibi birde utanmadan tur atıyorlar,işte sizlere birleşin dememizin sebebi budur,yani taraftar grupları birleşseydi,toplanırlardı,kala balık olarak onlara güzel bir sopa çekerdiniz,bursada,sakaryada,e skişehirde başka takımın taraftarları böyle arabayla tur atamıyor,çünkü başına gelecekleri iyi biliyor,
ayrıca gfb34 nickinden anladığım kadarıyla sen fenerin cincona yenilmesinden dolayı tepki göstermişsin yani Sivada tur attıkları için değil,Sivassporluysan nickini değiştir..
sana aynen katılıyorum kardes,zaten ben de az önce onu ifade etmeye calıştım...
Alt 28.04.2008, 22:33   #140
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

Standart -->: SKANDAL!!!

ZATEN HERKES AYNI FIKIRDE ADAMIN NIKI YANLIS
AMA BELKIDE BURDA OKUYAN ÖGRENCI OLABILR-ÜNIVERSITEDE-
VEYA ISTANBULDAN GELMIS ÖGRETMEN OLABILR
BIRAZ FAZLA YÜKLENMIYORMUYUZ ADAMA
KANI BOZUK FELAN BENCE COK AGIR BIR LAF
BIZ SIVASLILARA YAKISMAZ ARKADASLAR BÖYLE HAKARETLER
HEPIMIZDE SOGUK KANLI OLALIM
SELAMAET ERELIM