Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Trabzonspor-Sivasspor Maci Nasil Sonuclanir?
Sivasspor Kazanir 646 53,79%
Berabere Biter 100 8,33%
Trabzonspor Kazanir 455 37,89%
Katılımcı sayısı: 1201. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 15:49   #131
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1181 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Sivasspor bu sene önem arz eden maçlarda hep iyi oynadı ve iyi sonuçlar aldı.Bu maç da önemli bir maç ve iyi konsantre olacağımızı düşünüyorum.Zaten onlar da bu sene yüksek konsantrasyonla oynuyor.Orta sahada geçer duru maç.Gol olacağını sanmıyorum.0-0 biter.
--->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 15:53   #132
davudi
Yiğido

davudi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 98 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 davudi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

sezonun bence en zor maci issallah biz alırız takıma güvenim sonsuz
İçimi titreten tribündeki o SİVAS sesi‚aklımı başımdan alıyor.
davudi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 15:54   #133
mertoz58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mertoz58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
gusbut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
madem öle kardeşim şuandaki puan durumuna bu seneki oynadığımız maçlara bi ara göz atı ver...kaçırdığımız sneelrdeki maçlarada bi göz atı ver...ya tamam istemiyoruz şampiyonluk felan ama siz olun o zaman niye son haftaya kadar oynuyorsunuzda son hafta uefaya bile gidemiorsunuz bana buu açıkla...
Biz kısıtlı imkanlarla ve başka takımlardan yardım almadan 3. olduk.Siz bu saydığım takımlar yokken neden 20 senedir şampiyon olamadınız? Şu an lidersiniz ama lig sonunda şampiyon olmak önemli.
mertoz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 15:55   #134
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
TSLİYİZ61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞ YANLIŞ KONUŞUYOSUN TRABZON TARAFTARI FUTBOLU DAHA DÜN ÖĞRENMEDİ. BİRAZ SAYGILI OLALIM BİZ DÖTDÜNCÜ BÜYÜK,ANADOLU ATEŞİYİZ. HERKES HADDİNİ BİLSİN. BU MAÇ DOSTÇA GEÇSİN HAK EDEN KAZANSIN. KIZILCAN ARKADAŞ BİZDE SİZLE KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUZ AMA ŞAMPİYONLUK SİZİN İÇİN ŞUANDA BİR RÜYA. BUDA BİR GERÇEK.
saygıdan bahsedilmesi ve bizden saygı istemenizin tek yolu var.o da bizim takımımıza saygı göstermenizdir.ayrıca tranzonu 4. büyük olarak yazmışsın.diğer 3 büyük kim?gs,fb,bjk mi?bizim için onlar büyük değillerdir.Saatlerdir burda antiistanbul yazıları yazılıp çiziliyor.Sizde anadolu diyorsunuz ve 3 büyültülmüşleri büyük olarak kabul ediyorsunuz.Herkes biliyor ve sizde şimdi sözlerinizle tastik ettiniz ki trabzonspor eski çizgisinden uzaklaşmış ve 3büyültülmüşlerin gemisine binmiş.Onların rotasında ilerliyor.

Bize gelip hak hukuk nidaları atmayın.Gelipde burda ezber yazılar yazmayın.Tekniktrektörünüzün geçmişine bir bakın.Çalıştırdığı takımlar ligin başlarında çok iyi çıkış göstermiş ama devamı gelmemiştir.Bunu sizde iyi gözlemlemişsinizdir.Son maçlarınızı biraz da şansınızın yaver gitmesi ile aldınız.Bu lig de SİVASSPORUM için şampiyonluk hayalse.Hiç bir takım hayal dahi kurmasın.Unutmadan şunu da söyleyim.Saygıistenilmez hakedilir.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2008, 15:57   #135
çelenk
YASAKLI ÜYE

39 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çelenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mertoz sanırım attığın iddiayı karşılayan olmadığı için kendini haklı sandın.

Bir bak bakalım şampiyon olduğumuz sezonlarda puan kayıplarını hangi maçlarda yaşamışız.

Yani sırf laf olsun diyede yazılmazki.Az buçuk araştır güzel kardeşim.
çelenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda çelenk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: --->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspo
Alt 17.11.2008, 15:58   #136
gusbut
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 gusbut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: --->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspo

Alıntı:
mertoz58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz kısıtlı imkanlarla ve başka takımlardan yardım almadan 3. olduk.Siz bu saydığım takımlar yokken neden 20 senedir şampiyon olamadınız? Şu an lidersiniz ama lig sonunda şampiyon olmak önemli.

tamam da kardeşim ii güzel diorsun sezon sonu gene girerim sitenize bu arada bordomavi netten yanılmıyorsam bi yazı almışsınız sizi kötülediklerine dahil...siz bordo mai neti adam mı sanıyorsunuz...onlar sadece reklam sitesi boşverin onları takmayın yani...
gusbut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 16:08   #137
İhtilal61
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 İhtilal61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Arkadaşlar her şeyden evvel sizlere (yani biz Trabzonlular ve Sivaslılar'a) bir kaç eleştirim olacak.

İlk başta Sivaslı yönetici arkadaşlara nacizane eleştirim. Burası sizin siteniz, forumunuz. Buraya rakip takım taraftarlarını alıp takımınız aleyhine yazılar, hakaretler yazdırmanız ne derece doğru ? İster istemez rekabet ortamında bu tip forumlarda ikili konuşmalar/yazışmalar tartışmaya ve karşılıklı sataşmaya varacaktır. Trabzonspor taraftarıyla (gerçek) Sivaspor taraftarının birbirleriyle hiç bir alıp veremediği olamaz. Olmaz. Bunları tribüncü tayfası iyi bilir. Ama bağzı konular iki taraf tarafından gereksiz yere büyütülüyor. Uzatılıyor.

Ayrıca Trabzonlu ve de Trabzonsporlu arkadaşlar buaraya gelip yazıyorsa kendilerine sataşılacağını bilip kendinde gerekli ağırlığı görüyorsa buraya yazmaları hem iki takım taraftarı ilişkileri açısından hem de gerçek Anadolu taraftarı oluşumu açısından en sağlıklısı ve doğrusu olacağını akıllarından çıkarmamalılar. İlk başta dostluk/kardeşlik yazılarının ardına karşılıklı atışma/sataşmalardan sonra kimseye dostluktan kardeşlikten dem vuramayız. Bu iki kulüp taraftarı içinde geçerli. Bırakın Sivaslılar'la uğraşmayı da kendi işinize bakın.

Bir kaç Sivaslı arkadaşın yazısını okudum. Trabzon'u yenmek istemeleri, parçalamak istemeleri vs. gayet (kendileri açısından) normal. Normal olmayan neden kendilerini küçük görüyor olmaları. Neden 4. (üncü!) büyük yerine koymak istemeleri. 4. büyük nedir ya Kimdir diğer 3., 2., 1. büyükler. Olacaksanız en büyük olun. Trabzon'u büyükten (ki Trabzonsporlular İstanbul haramzadelerini ve sempatizanlarına kocaman takımlar yaftalarını yakıştıranlara ise sadece güler, geçer) kabul etmiyorsanız ki bundan hiç gocunmam, ben beni, benim var olan gücümü bilirim; neden İstanbul'un hegamonyasını baştan kabulleniyorsunuz !? Neden daha baştan İstanbul'un karşısında teslimiyet bayrağını açıyorsunuz !? En büyük Sivas diyebilinmeli. Derken de buna can-ı gönülden inanılmalı. En büyük Sivas dedikten sonra İstanbul daha büyük diye içinizden geçiriyorsanız ne anlamı kalıyor kendi kendinizi kandırmaktan başka. Tarfatarcılık oynamaktan başka. Kimse beni yanlış anlmasın. Buraya Trabzon'du Sivas'ı o galip gelecek bu parçalayacak, intikam felan söylemleriyle yazmaya gelmedim. Sadece sizlerin bu teslimiyetçi Anadolu taraftarı tavırlarınız bir Trabzonspor taraftarı olarak beni rahatsız etti nacizane aklımdan geçenleri yazmak istedim. Trabzonspor nasıl Trabzonspor oldu sanıyorsunuz. İstanbulmuş, büyükmüş, itaat etmiş... İstanbul ve sempatizanlarının gözünde Sivas, Kayseri ve diğer Anadolu takımları bu ligin sadece yardımcı oyuncaları. Aynı elbiseyi Trabzon'a da biçemeye çalışıyorlar. Tırı vırı...

Biliyorum ki bir çok arkadaş beni ahkam kesmekle hikaye anlatmakla itham edecek. Doğrudur. Belki de misafir olarak yaptığım budur. Ben yalanım sizler ise doğru; tek doğru ise sizin ve tüm Sivaslılar'ın kalbinden geçmesi gereken tek doğrunun Sivas Spor ve en büyük hatta tek büyük olduğudur. Yoksa sizlerde bu ligin yardımcı aktörlerinden başka hiç bir şey olmadan kaybolup gitmeye mahkumsunuz!
İhtilal61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı İhtilal61'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2008, 16:08   #138
muratduru58
Acemi Yiğido

muratduru58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muratduru58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

SABIRLI OLAN SINIRLERINE HAKIM OLAN TAKIM KKAZANIR. SIVAS NORMAL OYUNUNU OYNASIN YETER MAÇI ALIR DÖNERİZ İNŞALLAH.
muratduru58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.11.2008, 16:13   #139
gusbut
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 gusbut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
İhtilal61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar her şeyden evvel sizlere (yani biz Trabzonlular ve Sivaslılar'a) bir kaç eleştirim olacak.

İlk başta Sivaslı yönetici arkadaşlara nacizane eleştirim. Burası sizin siteniz, forumunuz. Buraya rakip takım taraftarlarını alıp takımınız aleyhine yazılar, hakaretler yazdırmanız ne derece doğru ? İster istemez rekabet ortamında bu tip forumlarda ikili konuşmalar/yazışmalar tartışmaya ve karşılıklı sataşmaya varacaktır. Trabzonspor taraftarıyla (gerçek) Sivaspor taraftarının birbirleriyle hiç bir alıp veremediği olamaz. Olmaz. Bunları tribüncü tayfası iyi bilir. Ama bağzı konular iki taraf tarafından gereksiz yere büyütülüyor. Uzatılıyor.

Ayrıca Trabzonlu ve de Trabzonsporlu arkadaşlar buaraya gelip yazıyorsa kendilerine sataşılacağını bilip kendinde gerekli ağırlığı görüyorsa buraya yazmaları hem iki takım taraftarı ilişkileri açısından hem de gerçek Anadolu taraftarı oluşumu açısından en sağlıklısı ve doğrusu olacağını akıllarından çıkarmamalılar. İlk başta dostluk/kardeşlik yazılarının ardına karşılıklı atışma/sataşmalardan sonra kimseye dostluktan kardeşlikten dem vuramayız. Bu iki kulüp taraftarı içinde geçerli. Bırakın Sivaslılar'la uğraşmayı da kendi işinize bakın.

Bir kaç Sivaslı arkadaşın yazısını okudum. Trabzon'u yenmek istemeleri, parçalamak istemeleri vs. gayet (kendileri açısından) normal. Normal olmayan neden kendilerini küçük görüyor olmaları. Neden 4. (üncü!) büyük yerine koymak istemeleri. 4. büyük nedir ya Kimdir diğer 3., 2., 1. büyükler. Olacaksanız en büyük olun. Trabzon'u büyükten (ki Trabzonsporlular İstanbul haramzadelerini ve sempatizanlarına kocaman takımlar yaftalarını yakıştıranlara ise sadece güler, geçer) kabul etmiyorsanız ki bundan hiç gocunmam, ben beni, benim var olan gücümü bilirim; neden İstanbul'un hegamonyasını baştan kabulleniyorsunuz !? Neden daha baştan İstanbul'un karşısında teslimiyet bayrağını açıyorsunuz !? En büyük Sivas diyebilinmeli. Derken de buna can-ı gönülden inanılmalı. En büyük Sivas dedikten sonra İstanbul daha büyük diye içinizden geçiriyorsanız ne anlamı kalıyor kendi kendinizi kandırmaktan başka. Tarfatarcılık oynamaktan başka. Kimse beni yanlış anlmasın. Buraya Trabzon'du Sivas'ı o galip gelecek bu parçalayacak, intikam felan söylemleriyle yazmaya gelmedim. Sadece sizlerin bu teslimiyetçi Anadolu taraftarı tavırlarınız bir Trabzonspor taraftarı olarak beni rahatsız etti nacizane aklımdan geçenleri yazmak istedim. Trabzonspor nasıl Trabzonspor oldu sanıyorsunuz. İstanbulmuş, büyükmüş, itaat etmiş... İstanbul ve sempatizanlarının gözünde Sivas, Kayseri ve diğer Anadolu takımları bu ligin sadece yardımcı oyuncaları. Aynı elbiseyi Trabzon'a da biçemeye çalışıyorlar. Tırı vırı...

Biliyorum ki bir çok arkadaş beni ahkam kesmekle hikaye anlatmakla itham edecek. Doğrudur. Belki de misafir olarak yaptığım budur. Ben yalanım sizler ise doğru; tek doğru ise sizin ve tüm Sivaslılar'ın kalbinden geçmesi gereken tek doğrunun Sivas Spor ve en büyük hatta tek büyük olduğudur. Yoksa sizlerde bu ligin yardımcı aktörlerinden başka hiç bir şey olmadan kaybolup gitmeye mahkumsunuz!

bazı trabzonlu arkadaşlar buraya girerek bizim gibi trabzonluları kötülemekte bunu site yöneicileride farkında olmakla beraber silindiler sanırım her neyse sadede gelelim söylediğin herlşey bence doğru...

ama bazı sivaslı arkadaşlar maça gelmeyeceklerini bile bile ahkam kesmeke kışkırtmakta belkide sizden maça gelenler olacak bunun bilincinde olmayan arkadaşlar provakotörlük yaparak sizin o arkadaşlarınıza saygıszlığını belli etmekte...siz gelirsiniz paşa maçınızı izlersiniz gidersiniz..bundan doğal bişe olmaz...öylede olucakta..saygı ve selametle...
gusbut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.11.2008, 16:23   #140
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

anket sonuclarina bakiyomda nerdeyse azt kalmis tarbzonspor sivasi gececek galiba burda 115 kisi trabzonspou tutuyo
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
sivasspor, trabzonspor