Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Anketimiz: Trabzon-Sivasspor Maçının Yıldızı?
Petkoviç 22 7,61%
Abdurrahman 10 3,46%
Bilica 197 68,17%
Diallo 6 2,08%
Hayrettin 5 1,73%
Musa 4 1,38%
Balili 4 1,38%
Sezer 5 1,73%
İbrahim 13 4,50%
Tum 4 1,38%
Mehmet Yıldız 7 2,42%
Onur 5 1,73%
Muhammed Ali 4 1,38%
Murat Sözgelmez 3 1,04%
Katılımcı sayısı: 289. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Ahanda İstanbul...!
Alt 24.11.2008, 13:36   #131
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart Ahanda İstanbul...!

İstanbulun En Dandik Gazetelerinden Birinin Sözü Geçiyor Arkadadaşlar Arasında Sivasa Şöyle Demişler Böyle Demişler Gibisinden.İnsanda Meraklanıp Bakmadan Geçemiyor.Gazetede Şu Başlık'' Hakem Trabzonu Kahretti''.İçeriginde İse 3.Dakikada Ceza Sahasında Hayrattinin SerT Müdahalesine mağruz Kalan Umut Yerde Kzldı Hakem Devam Ettirdi.Şimdi Al Başına Vur Baltayı.Kardeşim O Bu Ne Yazarsan Yazda Dogru Yaz.PEKİ cALENİN hAYRETTİNE Ceza Sahasına Girerken Yaptıgı Neydi.Atlanılan Sallanan Yazılarla Bu İşin Yüremeyecegini Giden Degerlerin Bir Daha Zor Hazanılacagını Bu Aklı Başı Oturmuş Medya Yazarları Neden Anlamıyor.Böyle Adamlar Neden HeP Bunu Yapıyor.Şimdide iŞin Asıl TARAFI Maçın Yıldızına Bakıyorsun Bilica, Maçın Kader Anı Mohammedin Girmesi, Maçın Hakemide Neden Orta Hakemin hAtaları oLUYORDA nEDEN Trabzon Taraftarı Olmuyor..!.Anlamış Degilim.Bunların Tek Ve Net Amacı Trabzona Yapılan Bize Yapılan Ve Diger Anadolu Takımlarıan Yapılan Bu Haksızlıklar Neden İstanbul Takımına YAPILMIYOR.He Birde Biz Neden Hala Bunlara Dur Diyemizyoruz...!
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.11.2008, 15:54   #132
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

bilica süper oynadı valla harikaydı tebrikler bilica süpersin
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.11.2008, 16:26   #133
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

YuNuSPaSa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

344 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 YuNuSPaSa58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Maçı Değerlendirelim

Ya traßzonSPor öyLe aman aman ßi futbol oynamadıki.. Ev Sahibi takım normaldir öyle baskı kurması. Aslında maçı çevirecek pozisyonlarda buldular ama BİLİCA ve PEKOVİÇ vardı karşılarında.. Hele Haftaya entebi yeneLimde qerisi kolay..
Alt 24.11.2008, 17:38   #134
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1195 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Maçı Değerlendirelim

Bir TRabzon forumlarında yazılan yorumlara bakıyorum bir de burda yazılanlara,bir Trabzonlu yerel yazarların yazılarını okuyorum bir de bizim yerel yazarların yorumlarını okuyorum.Aradaki fark beyazla siyah arasındaki farktan daha bariz.Gurur duyuyorum!
Alt 24.11.2008, 19:00   #135
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

sadece apo kötüydu diğerleri süperdi
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.11.2008, 20:07   #136
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1174 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

kesinlikle " Fábio Alves da Silva Bilica "

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2008, 21:32   #137
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1316 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Maçı tek başına sırtlayan isim olarak ; BİLİCA diyorum.Rakip takım'ın her atağına karşı öyle bir savunma yaptiki kale gibi.

Gerçekten böyle devam ederse çok iyi işler yapacaktırız takım halinde.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Maçı Değerlendirelim
Alt 24.11.2008, 22:59   #138
ellisekizSVS
Acemi Yiğido

ellisekizSVS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 ellisekizSVS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Maçı Değerlendirelim

Fabio BİLİCA acayip hırs var maşallah. Umarım bu güzelligiyle uzun sene bizle devam eder. Takımımızda gittikçe yıldızlaşma oldu. Şimdi SİVASSPORU çekemeyen bazı arkadaşlarım diyorki Mehmet YILDIZ olmasa Sivasta bişey yok. Tabi bende haliyle kavga ediyorum tartışıyorum. Tamam diyorum Mehmet YILDIZ takımımızı sırtladı başarısı çok büyük payı çok ama göze çarpanlarda var SEZER BADUR... FABİO DA SİLVA BİLİCA.... İBRAHİM DAĞAŞAN.. Digerlide eski oldugu için yazmadım bunlar yeni olupta göze çarpanlar onlar zaten geçen senenin bu seneninde kahramanları.. Yanlız Herve TUM bekliyorum biraz umarım böyle ses getirir SİVAS'a Ama oda bir yigidodur nede olsa havasından etkilenir. Guziadan çok degerli ) SİVASIM GÖGSÜMÜ KABARTIYORSUN BAŞARILARINI DİLİYORUM HEP....

Şunuda demek istiyorum. İlk dakikalarda hayrettinin yaptıgını faul gibi gördüm.Ama tekrarını verince pozisyonun arkadan gelip yandan almış topu ayagının içinene bile sokmamış. umut attı kendini yere penaltımızı vermedi dediler. Pekiiiiiii song'un makası Mehmet YILDIZA ona ne demeli anca öyle kesebildi kart bile yok. sonra hayrettini ayagına çelmeyi takıp resmen düşürdü. Kahvede trabzonlularla seyrettim hatta maçı hepsinin agzından şu ses çıktı o ara oooffff yapılan faule hayrettin dogal olarak çoçuk devam kararını görünce isyan etti. hemen sarı kartı yerleştirdi.. Yani bu işler kendini büyük görmekle olmuyor.. Sivas gol atar işte şansa attı digeri atar muhteşem gol oldu. Düşer penaltı vermediler biz düşeriz orda bişey adamın attı kendini yere yaniii bu yüzden boş iş onlar ayrıntılara takılmamak lazım en güzeeellll şey sonuçtur bütün hepsinin genel sonucu. Bu durumdada SİVAS oturmuş takım oldu bu güveni verdi YİGİDOLAR YOLA DEVAMM

Konu TracyMcGrady58 tarafından (25.11.2008 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir..
ellisekizSVS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2008, 23:36   #139
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1088 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

tartışmasız kale gibi beton gibi duran bilicaydı bu yıl fb bjk gs ve ts ye karşı nasıl oynamamız gerektiğini öğrendik artık inşallah sırada gs var ama bu arada daha küçük maçlara da dikkat!
Alt 24.11.2008, 23:47   #140
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Maçı Değerlendirelim

bence cok güzel mac oldu, keske alsaydik, macin yildizi bizde herzaman bilica idi.

Etiketler
ahanda, değerlendirelim, kim, macin, maçı, sivas trabzon sivas, trabzonsivasspor, yildizi, İstanbul