Fabio BİLİCA acayip hırs var maşallah. Umarım bu güzelligiyle uzun sene bizle devam eder. Takımımızda gittikçe yıldızlaşma oldu. Şimdi SİVASSPORU çekemeyen bazı arkadaşlarım diyorki Mehmet YILDIZ olmasa Sivasta bişey yok. Tabi bende haliyle kavga ediyorum tartışıyorum. Tamam diyorum Mehmet YILDIZ takımımızı sırtladı başarısı çok büyük payı çok ama göze çarpanlarda var SEZER BADUR... FABİO DA SİLVA BİLİCA.... İBRAHİM DAĞAŞAN.. Digerlide eski oldugu için yazmadım bunlar yeni olupta göze çarpanlar onlar zaten geçen senenin bu seneninde kahramanları.. Yanlız Herve TUM bekliyorum biraz umarım böyle ses getirir SİVAS'a Ama oda bir yigidodur nede olsa havasından etkilenir. Guziadan çok degerli

) SİVASIM GÖGSÜMÜ KABARTIYORSUN BAŞARILARINI DİLİYORUM HEP....
Şunuda demek istiyorum. İlk dakikalarda hayrettinin yaptıgını faul gibi gördüm.Ama tekrarını verince pozisyonun arkadan gelip yandan almış topu ayagının içinene bile sokmamış. umut attı kendini yere penaltımızı vermedi dediler. Pekiiiiiii song'un makası Mehmet YILDIZA ona ne demeli anca öyle kesebildi kart bile yok. sonra hayrettini ayagına çelmeyi takıp resmen düşürdü. Kahvede trabzonlularla seyrettim hatta maçı hepsinin agzından şu ses çıktı o ara oooffff yapılan faule hayrettin dogal olarak çoçuk devam kararını görünce isyan etti. hemen sarı kartı yerleştirdi.. Yani bu işler kendini büyük görmekle olmuyor.. Sivas gol atar işte şansa attı digeri atar muhteşem gol oldu. Düşer penaltı vermediler biz düşeriz orda bişey adamın attı kendini yere yaniii bu yüzden boş iş onlar ayrıntılara takılmamak lazım en güzeeellll şey sonuçtur bütün hepsinin genel sonucu. Bu durumdada SİVAS oturmuş takım oldu bu güveni verdi YİGİDOLAR YOLA DEVAMM