Cevap: İSTİFA bekleyenler - beklemeyenler
Hemşehrilerim merhabalar,
Konunun çoğu yazısını okudum ama konuyla ilgili yorumdan ziyade bir şeyi vurgulamak istiyorum.
Bu konu başlığı altında yaşlarının birbirinden farklı gördüğüm hemşehrilerim, ortak akılla bir neticeye varmaya çalışırlarken birbirlerine ettikleri hitap tarzı beni açıkçası Sivasspor'un mevcut durumdan daha fazla üzdü.
Yaşı benden büyük insanlar birbirlerine "sen kimsin, kim oluyorsun,..." gibi sokak ağzıyla hitap ediyor.
Olmaz, kimsini şunu bunu yok. Bu terbiyesizliktir. Herkes haddini bilsin, saygıyla konuşsun. Hele yaşı benden büyük hemşehrilerim bu şekilde hitap ederse birbirlerine, benden küçüklerin ne yapmalarını bekleyecekler acaba?
Sivasspor bugün güçsüzse, Sivas'a hizmet etmeyen zengin Sivaslılar ile hizmet edemeyen fakir Sivaslılar nedeni iledir. Bir de ayrılık doğuran birliktelikler, dernekler var ki, bunlara değinmek dahi istemiyorum.
O yüzden belki destek vermenin en zayıf ve faydasız hali olan forumda bir başlık altına yazı yazmayı da, bir büyük köstek ve nifak tohumu olarak kullanmayın.
Sivasspor'un değeri bir Sivaslı kadar değildir.
Birbirinizi bu değerde görüp yazmanız en büyük isteğimdir.