Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İSTİFA bekleyenler - beklemeyenler
Alt 22.09.2009, 05:08   #131
samsa58
Yiğido

samsa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 samsa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: İSTİFA bekleyenler - beklemeyenler

son iki sezondur sivassporlu olanlar takımın zor gununde yanında olmadıkları ıcın yıne fevrı davranıyorlar. kendınıze gelın beyler bız sankı yıllardır sampıyonluga oynuyordukta bu sezon bu oldu. bır takım her zaman cıkıs yakalayıp zırveyı zorlamaz bazende dusus yasar. onemlı olan bu dususte takıma sahıp cıkıp motıvasyonu artırmaktır. bu sıteyı emınım kı futbolcularda bulent hocada mecnun baskanda goz atıyordur. kostek degıl destek olalalım. ayrıca dıyelım kı hoca degısıklıgı yaptık o zaman ne olacak. bu takımı bulent uygun kurdu yenı gelen hocanın bu oyuncuları nasıl oynatacagı ve oynatmak ıstedıgı oyunuların oyun yapısına ters ıse ne yapacaksınız. transfer donemı degıl kı transfer yapalım.
Alt 22.09.2009, 07:07   #132
navruz58
Yiğido

navruz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 navruz58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

baskanla bülent hocam kalmaldir okadar
Alt 22.09.2009, 22:27   #133
sivaslı sami
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslı sami FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence sivasporun menfaati için bülent ıygun un hemen istifa etmesi şart.çünkü takıma artık zarar vermeye başladı.hoca zannediyor ki bu takımın mucidi kendisi.elindeki güzelkadro bizi zaferlere ulaştırdı.ama bülent hoca bu başarıyı sadece kendisine mal ediyor bence.o yüzden istifa etmeli.futbolcular,teknik heyet ve başkanlar geçicidir.kalıcı olan ise taraftar ve sivaspor kulübüdür.
sivaslı sami isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.09.2009, 22:29   #134
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivaslı sami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence sivasporun menfaati için bülent ıygun un hemen istifa etmesi şart.çünkü takıma artık zarar vermeye başladı.hoca zannediyor ki bu takımın mucidi kendisi.elindeki güzelkadro bizi zaferlere ulaştırdı.ama bülent hoca bu başarıyı sadece kendisine mal ediyor bence.o yüzden istifa etmeli.futbolcular,teknik heyet ve başkanlar geçicidir.kalıcı olan ise taraftar ve sivaspor kulübüdür.
hoca takımı ne seviyeden aldı?aldığında elinde hangi futbolcular vardı?bize son iki seneyi yaşatan futbolcuları kim getirdi bana bir yazsana bunları??
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.09.2009, 20:05   #135
balkesli yiğido
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 balkesli yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SEVGİLİ YİĞİDOLAR HER TAKIMIN ZAMAN ZAMAN BAŞINA GELEN BİR OLAYDIR BU.BUNU BU KADAR ABARTMAMAK GEREKİR.GÜN GELECEK AYAĞA KALKACAK BU TAKIM.ÇIKTIĞI YILDAN BU GÜNE KADAR SÜREKLİ TIRMANAN TAKIM VE TEKNİK KADRO BU DEĞİL MİYDİ? BENCE BU İSTİFALARI İSTEYENLER SİVASSPORUN BU LİGDEKİ BAŞARILARINI HALA GÖREMEYENLERDİR.İSTİYORLARKİ BIRAKIN BANKASYAYI KİLİMLİSPOR-TOKAT PAZAR SPOR-HOPASPOR GİBİ RAKİPLERLE OYNASIN SİVASSPOR .
SÜPERLİG GALİBA BU GİBİ KİŞİLERE LÜKS GELDİ.
balkesli yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.09.2009, 20:12   #136
tajo58
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 tajo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne istifası arkadaşlar böyle bişeyde ne olur bilkiyormusunuz sonumuz aynı GÖZTEPE GİBİ AMATÖR LİĞ.bu takımda istifa sesleri değil de kadro dışı olabilir.siz bunu anketini yapın kimler gönderile bilir..bence yasin ve ersen martin........................ .............
tajo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.09.2009, 20:28   #137
abdurrahman
Yeni Yiğido

abdurrahman - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 abdurrahman isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yuhhh bee. adam bizim takım için iki sezondur elinden geleni yapıyor. bu sezon takım iyi değil diye hemen sattınız be. adam size hayal ile edemeyeceğiniz mutluluğu yaşattı karşılığı bu mu?? bülent uygun için gitsin diyen vefasız arkadaşlar açıp sözlükten vefanın anlamına baksınlar... böyle sahip çıkılmaz takıma
Alt 23.09.2009, 21:27   #138
Hükümdar
Yeni Yiğido

Hükümdar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Hükümdar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hemşehrilerim merhabalar,

Konunun çoğu yazısını okudum ama konuyla ilgili yorumdan ziyade bir şeyi vurgulamak istiyorum.

Bu konu başlığı altında yaşlarının birbirinden farklı gördüğüm hemşehrilerim, ortak akılla bir neticeye varmaya çalışırlarken birbirlerine ettikleri hitap tarzı beni açıkçası Sivasspor'un mevcut durumdan daha fazla üzdü.

Yaşı benden büyük insanlar birbirlerine "sen kimsin, kim oluyorsun,..." gibi sokak ağzıyla hitap ediyor.

Olmaz, kimsini şunu bunu yok. Bu terbiyesizliktir. Herkes haddini bilsin, saygıyla konuşsun. Hele yaşı benden büyük hemşehrilerim bu şekilde hitap ederse birbirlerine, benden küçüklerin ne yapmalarını bekleyecekler acaba?

Sivasspor bugün güçsüzse, Sivas'a hizmet etmeyen zengin Sivaslılar ile hizmet edemeyen fakir Sivaslılar nedeni iledir. Bir de ayrılık doğuran birliktelikler, dernekler var ki, bunlara değinmek dahi istemiyorum.

O yüzden belki destek vermenin en zayıf ve faydasız hali olan forumda bir başlık altına yazı yazmayı da, bir büyük köstek ve nifak tohumu olarak kullanmayın.

Sivasspor'un değeri bir Sivaslı kadar değildir.

Birbirinizi bu değerde görüp yazmanız en büyük isteğimdir.
Alt 23.09.2009, 22:16   #139
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

12.haftaya kadar galibiyet alamazsak dikkatinizi çekiyorum galip gelemezsek (ki hiç ümidim yok) bülent uygun ve fikret gitmeli.
mecnun başkan her zaman takımın başınd kalmalı.

alman ekolünden bir teknik adam gelebilir başa.

bülent hocaya güveniyoruz ama yüzümüzü kızartıyor artık.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.09.2009, 17:48   #140
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
karahisarli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bildigin hocalari söylede bizde bilelim basarisi neymis diger mesajinda yazmissin fb midir nedir beni ilgilendirmez kardesim fenerli gs li fener deyip tutturdunuz sen gs lisin herhalde sivasspora faydasi olan gs fb yada baskasi kim olursa olsun basimin üstündedir sivasspor gecen yil rekor kirdi buda yönetim teknik heyet ve futbolcular sayesinde bunun icinde taraftar yok bize o mutlulugu yasattilar ben hicbir zaman NANKÖR olmadim olmamda o basarilari yasatanlari unutmam sen kac kez gittin sivasin macina büyük ihtimal hic laflarindan belli gercek taraftar konusur maddi yada manevi destek verir ne verdiniz. sence simdi takimin destege ihtiyaci varmi ne düsünüyorsun varsa destek ver eger yoksa senin sivasliligindan süphe ederim
Ya kardeşim amma adamsın walla yorumlarının çoğuna denk geliyorum hep aynı terane.. Yok kaç maça gittin yok forma aldın mı yok tırı yok bırı... Bir benim yada bi başka Sivaslının gerçekleri söylemesi için forma alması yada başka bişey yapması gerekmiyor... İki bişey söylemek için illa o dediklerin olacaksa sen sus o zaman ben konuşayım anladın?... üç elbeyliyim sapına kadar Sivaslıyım yalaka değilim çoğu gibi anladın?... dört müneccim misin geselisin diyorsun bi yorumlarımı oku istersen istanbul köpeklerine yazdığım... beş seninle polemiğe girmem senin safın belli doğrudan yana değilsin hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsun... altı evet takımın desteğe ihtiyacı var amma takım için atılması gereken adımlarada ihtiyaç var öle kuru kuru destek olmaz önce klüple ilgilenenler adım atacak biz iyi yada kötü diyecez... Ersen gönderilsin yasin gönderilsin al benden kocaman destek anladın?... Hocalar kimlermiş diye sormuş 1. fatih terim 2. mustafa denizli bunlar başarı yakalamış Türk teknik direktörlerdir bunu da söylettin ya pes bilmiyomuş gibi... yedi önemli olan istikrardır bizde o yok farkında mısın dün nerde bugün nerde ki yarın nerde olacağız Allah bilir... Velhasıl kelam bi çin atasözü der ki şemsiye falan olan oldu artık... Seneye süper lige çıkıcaz tekrar eminim ama sizler olmayacaksınız çünkü sizlerde düşenlerle gideceksiniz bizim yerimiz belli biz burdayız kişiler gelir gider kalıcı olan Sivasspordur...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
beklemeyenler, bekleyenler, İstİfa