Alıntı:
Sivas Meydan Nickli Üyeden Alıntı
Silah zoruylamı getirsiler Muhsin Hocayı kendine güveniyordu geldi hani bunun başarıları vardı kabileler arasında turnuvalarda ne oldu?
Benim bildiğim dünyanın en kötü teknik direktörünü bir takımın başına getirseniz o takımda olumlu bir şeyler etki yapar ama bizde tam tersi inişe devam bank asyaya bilet alırız biz bu hocayla
|
Bank asyaya gidermiyiz gitmezmiyiz onu bilmem.. Hatta bu hoca basarili olurmu olmazmi onuda bilemem sonucda müneccim degiliz.. Ama bilidigim bir gercek var bu takimin bu hale getirilmesini alkislayanlar. simdi kendi yarattiklari enkazla dalga gececek kadar Bu takima ve bu camiaya baglilar. dige bir gercekde. siz ve sizin gibi anlayislarinizin sahipleri geri dönün o sürecin yazilarina bakin takimin eli ayagi kolu cigeri böbregi sizin hocaniz tarafindan budanirken alkislar methiyeler diziyordunuz biz gecen yilki antep macindan beri sabir ettik tam tamina 15-16 hafta .
Ben ve benim gibi düsünenler bu hocanin avkati degil merak etme sizler gibi kümeyede gitsek Bülent Uygun kalsin demedegimiz gibi basarisizda olda muhsin haca kalsin demeyiz. Sizin gibide daha maca cikmamis elinde enkaz olan bir hocadanda ilk 5 isteme safligina yada art niyetine düsmeyiz. daha öncede dedim sizlerin derdi bu camia degil camianin önüne koydugunuz Bülent Hocaniz.Bu is yavus hirsiz meselesine döndü biz vazgectik o biraktik gitti o bizi birakmiyor.umarim biran önce hocaniz kendine bir takim bulurda yakjamizdan düsersiniz. Denizli Hocasi istiofa etmis. hadi yayirlisi insallah hocaniz orada is bulur Nurullah saglamin yerinede sizlerden kurtuluruz...