Alıntı:
ismailpolat63 Nickli Üyeden Alıntı
sen çok şey biliyorsun galiba ben bişey bimediğim için susuyorum sen biliyorsan anlatta bizde öğrenek kimin çok bilmiş olduğu belli olsun ayrıca başkan kimi getireceğini bilir ben sadece sivasın taraftarıyım
|
Geçen sene o televizyon benim, şu gazete benim, bu gazeteci beinim diye fır fır fır dolanan ve Sivas camiasına yakışmayan Fikret efendiyi (Ünsal) neden bu sene çıkıp konuşamıyor dersiniz.. Bülent Uygun'un kellesini isteyen de bu şahıstır.. O kadar başarılı iken Bülent iyi idi de ne oldu da 8.hafta sonunda tukaka oldu... Ne değişti.. Yok Bülent bu takımı aldığında da 17. idi, teslim ederken de 17. diyerek ilahi adaletten bahseden, iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayan, konuştuklarında hep tezat teşkil eden antipatik tavırların hedefi olan, çok bilmiş bu şahıs sorarım size şimdi nerde....?? niye saklanıyor, konuşsa ya.. Bülent'i neden gönderdiklerini, azetsöylesin bakalım, Bülent'e nasıl hakaretlerde bulunup, onu küstürdüğünü.. Açık bakın gazetelere ne methiyeler düzmüş fikret efendi, birde sonra işler kötüye giderken ne lafalr etmiş, kavgada söylenmeyecek kelimeler kullanmışmı kullanmamışmı.. Mecnun Bey lütfen salın gitsin şu adamı, bize yakışmayan bu insanı..!!! Lütfen.. şayet gitmezse sizinde vereceğiniz çok fazla hesap kalmayacaktır.. Yaptıklarınızı bir çırpıda silip atacaktır insanlar.. İnsanoğlu nankördür.. İyinin kıymeti gittikten sonra anlaşılır.. Sizin gitmenizi değil, şu an yolunda gitmeyen tüm işlere el koymanızın gerkiyor.. Tek umudumuz artık sensin...