Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Alioum Saidou Sivasspor'da
Alt 02.09.2010, 17:20   #131
sivaslitaner58
Usta Yiğido

sivaslitaner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

227 Mesajına 303 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 sivaslitaner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Alioum Saidou Sivasspor'da

gostersin bakalim kendini sivassporumuzda
sivaslitaner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2010, 18:02   #132
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

mecnun baskan yonetime geldi tesislerimize kavustuk.. cogu takimda boyle tesis yok... baskanin yakinindakiler kim onlara bakmak lazim aslinda burak kardes.. senin dedigin gibi ferhat gercekten cok iyi oyuncu... gelecek vaad ediyor benim demek isdedigimde bu kadroda 3 5 tane genc koy tecrube kazansin.. gecen seneki anadoludan 3 oyuncu geldi sadece ferhat oynuyor daha ligin basi oynat bu Oyunculari dene..
bak cumartesi seyredebilirsen fener macini takim belki kaybeder belki kazanir ama genc oyuncular oynadiginda elinden geleni yaparlar cunku sonunda kadroya girmek var onlarda biliyor...
benim uzuldugum nokta sivas bu sene sampiyon olsada sampiyonlar ligine gidecek kadrosu yok... yuregimiz yandi iki yil ust uste sampiyonluga oynayipta hic bir sey yapamamaktan... yonetim duyarsiz kaldi... yani bir yerde yonetimdeki bazi kesimler kendi islerine bakti... kamp doneminde olsun hangi yonetici sivasin yaninda oldu sadece baskan... aslinda boyle durumlarda en son baskan gelir neden gelir takimin son halini kendi gozleriyle gormek icin...
fikret unsal gibi sadece maca bakarak hakem boyle etti demez...
insallah sivas bu yil basarili olurda gelecege yatirim yapilir yoksa yerimiz 2.ligde hazir yani
BEN SU AN SIVAS SPORUN HALINI AYNI MILLI TAKIM KADROSU GIBI GORUYORUM BUNUN AKSINI ISPAT EDECEK VARSA MILLI TAKIMIN BASARILI OLACAGINI DUSUNEN VARSA GELSIN HODRI MEYDAN...
Alt 02.09.2010, 18:13   #133
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
buraks58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.ama bak bir ferhatımız var.ben ısrarla diyorum.eğer üzerine düşülürse türkiyenin en önemli sol beklerinden olur.ama işte onu oynatacak takım lazım.
Hayir en önemlilerinden degil, kesinlikle en önemlisi olacak. Bizim insanimiz maçlari nasil izliyorlar anlamiyorum. Cocuk bütün ortalarini kötüye kullandi diye mücadeleside kötü ilan edildi defansida, futboluda, anlayisida. Halbuki becerikli olsaydi o maçta kesin maçin yildizi ilan edilirdi ve yere göge sigdiramazlardi taraftarimiz. Cok güzel oynadi ve çok mücadele etti ve bence defansiv yönde çok iyi oynadi, Gs defansinin 3-4 kisi ile yapamadigini kendi tek basina yapdi. Golü biz ordan yemedik orta'dan yedik. Ama nedense suçlu Ferhat oldu

Ama ben inaniyorum Allah'tan Mesut hoca da inaniyor. Bu çocuk gelecekte gerçek yildiz olacak. Sene sonunda herkese cevabini verecektir. Milli takimimizin sol beki olacak. InsAllah ucuza kaptirmayiz Fenere.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2010, 18:15   #134
esrarengiz
Acemi Yiğido

merak etme fenere gitmeyecekmis ferhat) fenerin elinde yasin kalmamiss)) o yuzden takas edecek topcu yok yani ferhatimiz sivasda)
Alt 02.09.2010, 18:19   #135
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
esrarengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
merak etme fenere gitmeyecekmis ferhat) fenerin elinde yasin kalmamiss)) o yuzden takas edecek topcu yok yani ferhatimiz sivasda)
Bakarsin yanlislikla Bilicayi verirler, artik maçlari tribünlerden izleyecekmis Bilica.

Kardes yönetim konusunu bence ancak gelecek seçimlerde çözerler, baskan kendine yeni bir liste hazilayip adam gibi adam sözde degil özde is yapacak laflariyla degil icraatlariyla konusacagiz insanlari toplamali etrafina.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2010, 18:30   #136
esrarengiz
Acemi Yiğido

baskanin yapacagi en guzel icraat bu olur listeni yenile kardesim sivas in sivassporun degerini bilen kisiler gelsin...
nerede hala sivassporun 3.ligde oynadigini sanan yonetici varsa toplanmis degerli mecnun baskanimizin yaninda..
Alt 02.09.2010, 20:08   #137
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1325 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
57babasivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gençlrin önü iyice tikandidiiiiiiiiii
bizim takimda genc mi var
Alt 02.09.2010, 22:10   #138
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

alınacak mevkilere oyuncu alınmıyor sen kalk hiç gerek yokken orta alana oyuncu al orta alanda sürüsüne bereket bir sürü oyuncu var kimi kesip saidouyu oynatacaksın elalem son saniyelerde kaliteli oyuncular aldı biz boş bir transfer ön libero olarak alındı ama bizim daha çok forvet ve defansa ihtiyacımız var manisa makukuleyi alarak herkesi şaşırtı bucanın son günde aldığıyabancı en iyi transfer anketlerinde var bir tshabalalayı alamadınız futbolu bırakma zamanı gelmiş oyuncuları almak takıma bir şey kazandırmaz en büyük taraftar gerisi masal
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2010, 22:12   #139
4eylül
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 688 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

en yaşlı ikinci takımdık herhalde birinci olduk yorgun savaşcılar
Alt 02.09.2010, 22:16   #140
4eylül
Usta Yiğido

daha önce ferhatla ilgili bu sitede bir kaç defa yorum yazdım ferhat gerçektende oynaya oynaya pişecek kalitesini ispat edecek milli takımlardaki başariları ortadadır

Etiketler
alioum, saidou, sivassporda