Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 13.12.2010, 07:29   #131
B.Demirci
Yiğido

B.Demirci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

125 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 B.Demirci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Yiğidolar dokuz kişiyle Konyayı yendi hemde maçı forse ederek. Hayır on kişiyle diye bir yorum getirebiliriz ancak maçta Pedriel Suarez yoktu ki. Ayakta duracak hali yoktu gol umudumuzun. Dolayısıyle 14. dakikada Sedatın da atılmasıyla maçta 9 kişi kalmış olduk. Bu nedenle bu 3 puan çok anlamlı bence. Yiğidoları kutluyorum. Fener maçından da puan yada puanlar alarak bu çıkışımızı sürdüreceğiz İnşallah .
B.Demirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2010, 07:33   #132
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin macı izlemedigin belli, onyargilarinla konuşuyorsun. Yiğidi öldür ama hakkını yeme, Mehmet bu sezonki en iyi oyununu oynadı bu maçta
yok gardaş bilemedin ben maçı izledim hemde satddaydım ön yargılarımla değil gördüklerimle konusuyorum. mehmet yıldız yerden kalkamadıki ayakta duramadıki bu sezonki en iyi futbolunu oynasın. mehmet yıldız ne yaptı maçta söylede bizde bilelim. top ayagına gelince adam geçtimi pas verebildimi kaleye şut atabildimi bunların hiç birini yapamayan bir futbolcu nasıl en iyi futbolunu oynarki.rakibinin önünde topa koşarken arkadan gelen rakibine topu kaptıran ve rakibinin hiç bir müdahelesi olmadan ayakta duramayıp yere düşen mehmet yıldız nasıl en iyi futbolunu oynadı. tutturmuşsunuz bir mehmet yıldız hep ona arka çıkıyorsunuz.mehmet yıldızın oynadığı futbolu bizlerde oynarız rakibini geçip adam eksiltemedikten sonra, ayağına gelen topu olumlu bir pas olarak değerlendiremedikten sonra,yüzünü kaleye dönüp şut atamadıktan sonra herkes oynar bu futbolu....
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Bulut@ğlu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.12.2010, 08:08   #133
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bulut@ğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yok gardaş bilemedin ben maçı izledim hemde satddaydım ön yargılarımla değil gördüklerimle konusuyorum. mehmet yıldız yerden kalkamadıki ayakta duramadıki bu sezonki en iyi futbolunu oynasın. mehmet yıldız ne yaptı maçta söylede bizde bilelim. top ayagına gelince adam geçtimi pas verebildimi kaleye şut atabildimi bunların hiç birini yapamayan bir futbolcu nasıl en iyi futbolunu oynarki.rakibinin önünde topa koşarken arkadan gelen rakibine topu kaptıran ve rakibinin hiç bir müdahelesi olmadan ayakta duramayıp yere düşen mehmet yıldız nasıl en iyi futbolunu oynadı. tutturmuşsunuz bir mehmet yıldız hep ona arka çıkıyorsunuz.mehmet yıldızın oynadığı futbolu bizlerde oynarız rakibini geçip adam eksiltemedikten sonra, ayağına gelen topu olumlu bir pas olarak değerlendiremedikten sonra,yüzünü kaleye dönüp şut atamadıktan sonra herkes oynar bu futbolu....
Senin futbol bilgin de bu kadar maalesef, yada gerçekleri inkar edecek kadar fazla önyargılı oluşundan bu tarz yazıyorsun, yada stadyumda maç izlerken elleri çekirdeklerle dolu taraftarlarımızın arasındakilerdensin. Mehmet Yıldız olmasa dün Konya bizi rahatlıkla yenerdi, 10 kişi kaldığımız maçta topu rakip alanda tutarak , defansımızı rahatlatan, çapraz koşularla rakip defansta açıklıklar meydana getiren, eksik olmamız nedeniyle uzun toplarla çıkma taktiğinde 90 dakika boyunca defanstan ve kaleciden aldığı uzun pasları indiren ve bu oyunuyla eski Mehmet Yıldız geri dönüyor düşüncesinin kuvvetlendiği bir maçta kalkıp da Mehmet Yıldız hiçbişey yapmadı demek futboldan anlamıyor olmaktır.

Sana göre Mehmet defanstan gelen uzun topu indirip sonra 5 çalım atıp yüzünü kaleye dönüp kaleye şut çekerse başarılı sayılacak, ama unutma ki futbol bir takım oyunu, toplu ve topsuz alanda oynanan bir oyun, toplu ve topsuz alanda rakip defansı yıpratan Mehmet Yıldız'dan Ziya Doğan'da övgü ile bahsetti.

iyi oynamadığı haftalarda zaten hep beraber eleştiriyoruz, ama iyi oynadığı haftalarda da önyargılarımızla hareket edip kimsenin hakkını yemeyelim.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.12.2010, 09:48   #134
xremix
Yiğido

xremix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 xremix Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

mehmet yıldız bu takımın direği bu kesinleşti,defansamıza takviye şart sedatın yaptığı profesyonellik değil,ziya ,ramovic ve 3 puanin mimarı ermanı tebrik ediyorum,Rıza hocam sanada güvenimiz sonsuz..
xremix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2010, 09:51   #135
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

MAÇTA RAMOVİÇ,DİALLO,KADİR VE MEHMET NAS,MEHMET YILDIZ ÇOK ÇOK İYİ OYNADILAR.DİKKAT EDERSENİZ TAKIMIN OMURGASI OLAN KISIM ÇOK ÇOK İYİ.YANDAKİLERDE ARKADAŞLARINI DESTEKLEDİ.OMURGA İYİ ÇALIŞIRSA TAKIM GERÇEKTEN İYİ OLUYOR.TÜM TAKIMI ,TEKNİK HEYETİ VE TARAFTARLARI TEBRİK EDERİM.BU MÜCADELE DEVAM EDERSE KESİNLİKLE İLK ONDA BİTİRİRİZ LİGİ.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2010, 10:46   #136
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin futbol bilgin de bu kadar maalesef, yada gerçekleri inkar edecek kadar fazla önyargılı oluşundan bu tarz yazıyorsun, yada stadyumda maç izlerken elleri çekirdeklerle dolu taraftarlarımızın arasındakilerdensin. Mehmet Yıldız olmasa dün Konya bizi rahatlıkla yenerdi, 10 kişi kaldığımız maçta topu rakip alanda tutarak , defansımızı rahatlatan, çapraz koşularla rakip defansta açıklıklar meydana getiren, eksik olmamız nedeniyle uzun toplarla çıkma taktiğinde 90 dakika boyunca defanstan ve kaleciden aldığı uzun pasları indiren ve bu oyunuyla eski Mehmet Yıldız geri dönüyor düşüncesinin kuvvetlendiği bir maçta kalkıp da Mehmet Yıldız hiçbişey yapmadı demek futboldan anlamıyor olmaktır.

Sana göre Mehmet defanstan gelen uzun topu indirip sonra 5 çalım atıp yüzünü kaleye dönüp kaleye şut çekerse başarılı sayılacak, ama unutma ki futbol bir takım oyunu, toplu ve topsuz alanda oynanan bir oyun, toplu ve topsuz alanda rakip defansı yıpratan Mehmet Yıldız'dan Ziya Doğan'da övgü ile bahsetti.

iyi oynamadığı haftalarda zaten hep beraber eleştiriyoruz, ama iyi oynadığı haftalarda da önyargılarımızla hareket edip kimsenin hakkını yemeyelim.
arkadaşım fikirlerine saygı duymakla birlikte katılmadığım bazı konularıda söylemeden geçemeyeceğim...

mehmet yıldız konusundaki değerlendirmen fazla iyi niyetli olduğunu gösteriyor bence,iyi niyetten kimseye zarar gelmez olsun,İNŞALLAH daha iyi olur mehmet...

ama benim asıl deyinmek istediğim 'çekirdekçi taraftar' konusu.dün bende maçtaydım ve inan bana bizim taraftarın bu kadar çılgınca takımına destek olduğuna daha önce şahit olmadım.emin ol bu tv de farkedilmiyor.ve biz 90 dakka boyuncada hakeme tepki gösterdiğimiz için bu fazla gösterilmedi ama takım bundan olumlu bir biçimde etkilendi inan bana...
Alt 13.12.2010, 10:50   #137
kempes
Yiğido

kempes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 kempes Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

can havliyle puanları alıyoruz
sakın ha, transferlerden vazgeçmeyin
kasamızda paramız var üstelik
en az 4 oyuncu lazım
3 puan 700 milyar demek, ona göre...
kempes isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2010, 13:47   #138
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Konya maçında o kadar önemli şeyler vardı ki... birincisi- Sivassporun mücadeleyi bırakmaması, takım oyununu oynamya başlaması, ikincisi-sedata gösterilen kırmızı karta sonrası oyun disiplini bozmadan mücadele etmesi ve rakibi baskı altında tutması, üçüncüsü- hakem olarak maça verilen şahsın adil bir yönetim göstermeyerek tüm takdir haklarını rakibin lehine vermesi, bizim her atağımızı bir şekilde durdurması ve en önemlisi de bu yaptıklarına rağmen sahadan 3 puan ile ayrılmamız.
ben şahsen tüm futbolcuların üzerleirne düşen görevi yerine getirdiklerine inanıyorum.Hucumda çoğalsak ve hızlı forvetimiz olsa eminim maçın skoru farklı olurdu, kaleciyi de tebrik ediyorum, bir kaç net posizyonda gole izin vermedi.son sözüm " bu takım şahlanmaya başladı, 4 haftadır yenilmiyor, önümüzde son maçımız kaldı, o da FB.FB maçını kazanırsak kimse supriz olarak algılamasın.sezonun ilk yarısı puanımız 18 olacak ve emin adımlarla ilk 10 içine girmeye başlayacağız.Tebrikler yiğidolar....
Alt 13.12.2010, 14:50   #139
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Maçta göze çarpanlar : ?

Maçta Göze Çarpan En Önemli Olgu Rıza Hoca'nın Takıma Aşıladığı Takım uhu Olgusunun Her Geçen Hafta Kendini Göstermesi.Bir Kişi Eksik Kalsakta Asla Oyundan Düşmedik Oyun Kontrolü Daima Elimizdeydi.

Diğer Göze Çarpan ise Maçın Hakemi Konusundaki Şimiye Kadar Bulunduğumuz Tespitlerin Doğruluğunun Kanıtlanmasıydı...

Taraftarın Takıma Desteğinin , Takım Ruhu ile Orantılı Olduğu, Sahadaki Futbolcunun İşini Yapmaya Gösterdiği Çaba ile Taraftarınkinin Doğu Orantılı Olduğu...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Takım Ruhu ve Birliktelik Olduğu Zaman 10 Kişi Kalsakta Rakip Takımın Yanına Hakemde Eklense Farketmeyeceği Her Türlü Şartta Mücadelenin İyisinin Kötüsünün Olmadan Sonuca Bakılmaksızın Takdir Kazanacağı....

Maçın en iyisi kimdi : ?

Tartışmasız Ramoviç...

Diallo , Ziya , Uğur Kavuk , Mehmet Nas Diğer İyilerdi.

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Sedat Bayrak.Bir Sorumsuzluk Abidesi....

+ Art Niyetli Trabsonlu Abdullah Yılmaz...

Maçta göze çarpanlar : ?
Ramoviç'in Sakatlıktan Çıktıktan SOnra Yükselen Form Grafiği...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın 14. Dk sında 10 Kişi Kalmasak İlk Yarıda Bitirebileceğimiz Bir Maçtı Ama Sorumsuzca Takımını 10Kişi Bırakan Sedat Çıktıktan SOnra İlk Yarıyı İyi Kötü İdare Ederek Geçirdik.İkinci Yarı Ben Bu Maçı Kazanacağım Diye Çıkan Bir Takım Vardı.Taraftar Desteğinide Arakaya Aldı Önce Hakemi SOnra Konyayı Ezdi Geçti...Bizim İstediğimizde Bu.Sonuç Farketmez Mücadelemizi Sergileyelim Bu Bize Yeter....

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

25. Dakika Gibiydi Cihanı Oyundan ALması Çok Doğru Bir Karardı.O Dakikaya Kadar Kritik Pas Hataları Yapıyordu Cihan.Defanssın Ortasındaki Boşluğu İvanovsla Kapattı.Cihanın Mevkiinede Takviye Olarak Mehmet Nas Koşular Yaptı.Gayette Başarılıydı...

Ermanın Yerine Hayrettini Aldı.Erman Yorulmuştu Hayrettin O Koridoru İlk Anlarda Etkin Kullandı Ancak Daha Sonra Oyuna Isınamadı Az Kalsın Yakıyordu Bizi

Suarezin Yerine Ceyhunu Aldı.Suarez Maçta Etkisizdi.Ceyhun Oyuna Girdi Oyunu Soğuttu Buda Yerindeydi
Alt 13.12.2010, 18:42   #140
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 974 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ENTERASAN OLAN ŞUKİ HAKEMDE TRABZONLU SEDATTA TRABZONLU BU BİR ÇELİŞKİMİ YOKSA BENMİ YANILIYORUM....??:ro lleyes:

Etiketler
değerlendirelim, maçı