Alıntı:
Bulut@ğlu Nickli Üyeden Alıntı
yok gardaş bilemedin ben maçı izledim hemde satddaydım ön yargılarımla değil gördüklerimle konusuyorum. mehmet yıldız yerden kalkamadıki ayakta duramadıki bu sezonki en iyi futbolunu oynasın. mehmet yıldız ne yaptı maçta söylede bizde bilelim. top ayagına gelince adam geçtimi pas verebildimi kaleye şut atabildimi bunların hiç birini yapamayan bir futbolcu nasıl en iyi futbolunu oynarki.rakibinin önünde topa koşarken arkadan gelen rakibine topu kaptıran ve rakibinin hiç bir müdahelesi olmadan ayakta duramayıp yere düşen mehmet yıldız nasıl en iyi futbolunu oynadı. tutturmuşsunuz bir mehmet yıldız hep ona arka çıkıyorsunuz.mehmet yıldızın oynadığı futbolu bizlerde oynarız rakibini geçip adam eksiltemedikten sonra, ayağına gelen topu olumlu bir pas olarak değerlendiremedikten sonra,yüzünü kaleye dönüp şut atamadıktan sonra herkes oynar bu futbolu....
|
Senin futbol bilgin de bu kadar maalesef, yada gerçekleri inkar edecek kadar fazla önyargılı oluşundan bu tarz yazıyorsun, yada stadyumda maç izlerken elleri çekirdeklerle dolu taraftarlarımızın arasındakilerdensin. Mehmet Yıldız olmasa dün Konya bizi rahatlıkla yenerdi, 10 kişi kaldığımız maçta topu rakip alanda tutarak , defansımızı rahatlatan, çapraz koşularla rakip defansta açıklıklar meydana getiren, eksik olmamız nedeniyle uzun toplarla çıkma taktiğinde 90 dakika boyunca defanstan ve kaleciden aldığı uzun pasları indiren ve bu oyunuyla eski Mehmet Yıldız geri dönüyor düşüncesinin kuvvetlendiği bir maçta kalkıp da Mehmet Yıldız hiçbişey yapmadı demek futboldan anlamıyor olmaktır.
Sana göre Mehmet defanstan gelen uzun topu indirip sonra 5 çalım atıp yüzünü kaleye dönüp kaleye şut çekerse başarılı sayılacak, ama unutma ki futbol bir takım oyunu, toplu ve topsuz alanda oynanan bir oyun, toplu ve topsuz alanda rakip defansı yıpratan Mehmet Yıldız'dan Ziya Doğan'da övgü ile bahsetti.
iyi oynamadığı haftalarda zaten hep beraber eleştiriyoruz, ama iyi oynadığı haftalarda da önyargılarımızla hareket edip kimsenin hakkını yemeyelim.