Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
hocam sivas'ta çok önemli bir kesim bu konuya kilitlenmişken başbakanın kapasite kesinleşmiş olmasına rağmen, konuyu bu şekilde 25-30 bin diye geçiştirmesine bozuldum açıkcası. umurunda değil demek ki tayyip bey'in. ama bak az evvel antep'te kapasiteyi net 30 bin olarak açıkladı. bize gelince muğlak ifadeler kullanılıyor. bozuluyorum açıkcası. yoksa dün senin forumu okuyunca emin ol en fazla sevinenlerden birisi de ben oldum. yapıldığı zaman da açılışında bayram yapacak olan benim. bilmem meramımı anlatabildim mi? bu arada özür bekliyorum filan demişsin  bak stadyum yapılmadan özür filan dilemem  anla artık sen de! 
|
Bak şimdi de ben bozuldum ben özürü beklediğim kişilerden stadyum için beklemedimki. Stadyum nasıl yapılır, kaç kişi olur şu anda o konunun dışındayım. Ben bu haberi doğru olarak verdiğim ama eleştirildiğim için özür bekledim. Çünkü ben haberi verdiğimde beni hemen yaftaladılar. Beni siyasi biri gibi gösterip eleştirdiler. Ben çok önceden haberi alıp , doğru olarak verdiğim için mutluyum. Çünkü Toki 33.000 olarak açıkladı. Kendi resmi sitesinde resmi olarak açıkladı. Takdir edersinizki oraya yazılan şeyler kafadan yazılamaz
Bundan sonrası nasıl işler bekleyip göreceğiz ama artık beni çok ilgilendirmiyor. Çünkü burada atıp tutan çoğu kişinin aksine ben bizzat çaba harcadım. Ha durduk yere iftira atanlar falan için çok birşey demeyeceğim. Ama mesela bugün aldığım önemli bir haberi paylaşmayacağım bu nedenle