Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 33.000 Hayırlı Olsun
Alt 09.06.2011, 15:48   #1
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: 33.000 Hayırlı Olsun

Alıntı:
midnight58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sanamı inanalım?
Serbestsin o konu da ....

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2011, 15:41   #2
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1320 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

kilitleyin bu konuyu herkez herkezin kalbini kiriyo yazik
Alt 09.06.2011, 16:07   #3
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

insanın akıl karışıyo.toki ile başbakan arasında iletişim kopuklugu var.25 -30 bin mi yoksa 33 binmi.yada yine bize hüsran mı neye inanacagımızı şaşırdık bizde
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2011, 16:43   #4
antitoksidan
Yiğido

antitoksidan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 antitoksidan FAZLA SÖZE GEREK YOKantitoksidan FAZLA SÖZE GEREK YOKantitoksidan FAZLA SÖZE GEREK YOK

TOKİ yazmışsa sitesine kesin rakam odur.Başbakan'ın haberi yoktu heralde.Ayrıca TOKİ'nin yaptığı stadlar çok iyi.Umarım Kadir Has gibi bir stad yaparlar.Üstü kapalı sadece sahanın üstü açık,kışın alttan ısıtmalı,koşu pisti olmayan bir stad olursa muhteşem olur.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı antitoksidan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.06.2011, 18:10   #5
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1291 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Bugün Sayın Başbakanın Sivas'ta mitingi vardı giden yada tv den dinleyenler başbakan stad için birşey söyledimi bilgisi olan varmı ?
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2011, 18:28   #6
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün Sayın Başbakanın Sivas'ta mitingi vardı giden yada tv den dinleyenler başbakan stad için birşey söyledimi bilgisi olan varmı ?
Yigidolara Spor Kompleksi yapacagiz dedi. Yeni Stad yapacagiz 25.000 veya 30.000 kisilik olacak dedi. Fazlada bahsetmedi. Dedigi baska bisey varsa arkadaslar eklesin
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda münihli_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.06.2011, 18:30   #7
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başbakan bugün '25-30 binlik bir stad yapacağız' demiş!!!! yine fiyasko olabilir yani! ulan sen değil miydin 3 yıl önce 35 bin diyen????
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.06.2011, 18:44   #8
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başbakan bugün '25-30 binlik bir stad yapacağız' demiş!!!! yine fiyasko olabilir yani! ulan sen değil miydin 3 yıl önce 35 bin diyen????
Üstad sen önce şu Toki'nin resmi sitesindeki 33.000 olayını yorumlasana Konu açıldı açılalı senin yorumunu bekliyorum. Her nedense üslup ve tarz olarak sitemizin çok değerli bir üyesine benzettiğimden midir nedir senin yorumlarıını özellikle takip ediyorum

Başbakanın ifadesine gelecek olursak yukarda söylemişler zaten genel bir ifade kullandı. 33.000 konusunda bundan sonra inşallah bir aksilik çıkmaz diye tahmin ediyorum.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.06.2011, 18:54   #9
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üstad sen önce şu Toki'nin resmi sitesindeki 33.000 olayını yorumlasana Konu açıldı açılalı senin yorumunu bekliyorum. Her nedense üslup ve tarz olarak sitemizin çok değerli bir üyesine benzettiğimden midir nedir senin yorumlarıını özellikle takip ediyorum

Başbakanın ifadesine gelecek olursak yukarda söylemişler zaten genel bir ifade kullandı. 33.000 konusunda bundan sonra inşallah bir aksilik çıkmaz diye tahmin ediyorum.
hocam sivas'ta çok önemli bir kesim bu konuya kilitlenmişken başbakanın kapasite kesinleşmiş olmasına rağmen, konuyu bu şekilde 25-30 bin diye geçiştirmesine bozuldum açıkcası. umurunda değil demek ki tayyip bey'in. ama bak az evvel antep'te kapasiteyi net 30 bin olarak açıkladı. bize gelince muğlak ifadeler kullanılıyor. bozuluyorum açıkcası. yoksa dün senin forumu okuyunca emin ol en fazla sevinenlerden birisi de ben oldum. yapıldığı zaman da açılışında bayram yapacak olan benim. bilmem meramımı anlatabildim mi? bu arada özür bekliyorum filan demişsin bak stadyum yapılmadan özür filan dilemem anla artık sen de!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.06.2011, 19:06   #10
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam sivas'ta çok önemli bir kesim bu konuya kilitlenmişken başbakanın kapasite kesinleşmiş olmasına rağmen, konuyu bu şekilde 25-30 bin diye geçiştirmesine bozuldum açıkcası. umurunda değil demek ki tayyip bey'in. ama bak az evvel antep'te kapasiteyi net 30 bin olarak açıkladı. bize gelince muğlak ifadeler kullanılıyor. bozuluyorum açıkcası. yoksa dün senin forumu okuyunca emin ol en fazla sevinenlerden birisi de ben oldum. yapıldığı zaman da açılışında bayram yapacak olan benim. bilmem meramımı anlatabildim mi? bu arada özür bekliyorum filan demişsin bak stadyum yapılmadan özür filan dilemem anla artık sen de!
Bak şimdi de ben bozuldum ben özürü beklediğim kişilerden stadyum için beklemedimki. Stadyum nasıl yapılır, kaç kişi olur şu anda o konunun dışındayım. Ben bu haberi doğru olarak verdiğim ama eleştirildiğim için özür bekledim. Çünkü ben haberi verdiğimde beni hemen yaftaladılar. Beni siyasi biri gibi gösterip eleştirdiler. Ben çok önceden haberi alıp , doğru olarak verdiğim için mutluyum. Çünkü Toki 33.000 olarak açıkladı. Kendi resmi sitesinde resmi olarak açıkladı. Takdir edersinizki oraya yazılan şeyler kafadan yazılamaz

Bundan sonrası nasıl işler bekleyip göreceğiz ama artık beni çok ilgilendirmiyor. Çünkü burada atıp tutan çoğu kişinin aksine ben bizzat çaba harcadım. Ha durduk yere iftira atanlar falan için çok birşey demeyeceğim. Ama mesela bugün aldığım önemli bir haberi paylaşmayacağım bu nedenle
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
hayırlı, olsun