Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 22.01.2012, 02:59   #131
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
öncelikle şunu söyleyim.ALLAH'a şükürler olsun yenilgisizlik serimiz devam ediyor.Maça gelince alnımızın akıyla kazanmasını bildik.3-5 yavşağın kendini bilmezliğini fırsat bilip bursaya hakaret etmek bize yakışmaz arkadaşlar.

bizim stadımızda bizimle beraber maça gelip SİVASSPORu destekleyen bursasporlu kardeşlerin hatırına yorumlarımıza biraz olsun dikkat edelim.insanları incitmek bize yakışmaz.yiğidoya yakışan vakarı gösterelim...
Eyvallah kardeşim...
Alt 22.01.2012, 03:36   #132
COBANSARAYLI
Tecrübeli Yiğido

COBANSARAYLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 124 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 COBANSARAYLI ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maci yigidolar haketmisti,o kadar koro halinde kufur yiyen huseyin gocek komik bir penalti ile kendini rezil etti bursa lehine verdigi penalti hic alakasi yok, ve adalet yerini buldu bursa oyunculari ve seyircisi cirkeflesince kalecileride cirkeflik yapip penalti yaptirdi helal olsun yan hakeme ve penaltiyi verdirtti,kalecinin degaj oncesi yaptigi bu cirkefce hareket penaltidir ve haftalarca puanlarimizi gasp eden hakemler bugun basaramadilar demekki adaletli mac yonetseler simdi yigidolar lider di,tum yigidolari ve riza hoca yi kutluyorum
fener bursa farketmez YIGIDO kimseyi affetmez
COBANSARAYLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda COBANSARAYLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.01.2012, 03:38   #133
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1066 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

2 penaltı da doğru. 2 penaltı da gereksiz.
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2012, 03:52   #134
COBANSARAYLI
Tecrübeli Yiğido

COBANSARAYLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 124 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 COBANSARAYLI ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Futbol,dünya'nın neresinde oynanırsa oynansın,kendine has değişmeyen evrensel kuralları vardır.Dakika yaklaşık 80 sen zorlu bir deplasmanda 1-0 galipsin,takıma ne defansif yönden ne de ofansif yönden hiç bir katkısı olmayan Pedriel'i alıp,orta sahadan bir oyuncu çıkaran adamın ben teknik direktörlüğünü her ortamda tartışırım ve eleştiririm.Sayın teknik direktörümüz Sn.RızaÇALIMBAY benim size naçizane bir sorum var.Siz Pedriel'de bu derece vaz geçilmeyecek hangi özelliği buldunuz.Lütfen açıklayınız.Ben bu satırlarda her zaman doğruları yazdığımda futbolun 'F' sinden anlamayanlar beni eleştirmişlerdi.Ben bu yazıyı onlara ithaf ediyorum.Onlar kendilerini bilirler.
valla sonuc ortada herkes izledi maci,yigidolar yigidoya yakisir sekilde futbolunu oynayip bursayi bursada madara ettiler helal olsun yigidolara,senin tebrik edecegine kafayi taktigin konunun cevabini zaten kendin yazmissin pedriel girmese bursa daha cok yuklenecekti,bu ofansif katkidir,bu sadece sizin gorusunuz RIZA hoca aniyla saniyla yigido ve sivassporu burada klavyeden takip edilmedigini gosteriyor kendisi ile probleminiz olabilir ama takimi lig 4. lugune tasimis bir teknik direktorun bu kadar acimasizca elestirmenize heralde herkes guluyordur
COBANSARAYLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı COBANSARAYLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2012, 05:13   #135
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Futbol,dünya'nın neresinde oynanırsa oynansın,kendine has değişmeyen evrensel kuralları vardır.Dakika yaklaşık 80 sen zorlu bir deplasmanda 1-0 galipsin,takıma ne defansif yönden ne de ofansif yönden hiç bir katkısı olmayan Pedriel'i alıp,orta sahadan bir oyuncu çıkaran adamın ben teknik direktörlüğünü her ortamda tartışırım ve eleştiririm.Sayın teknik direktörümüz Sn.RızaÇALIMBAY benim size naçizane bir sorum var.Siz Pedriel'de bu derece vaz geçilmeyecek hangi özelliği buldunuz.Lütfen açıklayınız.Ben bu satırlarda her zaman doğruları yazdığımda futbolun 'F' sinden anlamayanlar beni eleştirmişlerdi.Ben bu yazıyı onlara ithaf ediyorum.Onlar kendilerini bilirler.
Kardess evresel kural nedir biliyormusun. .'' Değişmeyen tek şey değişimdir.'' Sizi biraz değil, çok artniyetli gördüm. Rızaa hocanın oyuna hamlesini bilakis ayakta değil havalara zıplayarak alkışlamanız lazım.Kadir ortasahada çok top kaybediyordu onu değişti,erman yoruldu onu değişti,pedrielin değişikligi ise teknikdirektörlügün zirveye çıktığı an dı. Çünküü ömer erdogan da girip ilerde gol arayacakları için bursa defansının ileriye çıkmasını engellemek içindi,pedriel in nihayetindede verdiği kafa pasıyla 2 ci golü atmamız içten bile degildi.Düşünün ki bu takımın başkanı yok,yöneticiler nerede kimse bilmiyor,önceki teknikdirektörler( verdiği emekler için tesekkür ederiz) takım ı zor durumda bırakıp kaçtılar,ayrıca yapılan tarnsferler parasızlıktan dolayı adı sanı duyulmamış futbolcular ve en önemliside nedir biliyormusun. Takım o şaaşalı dönem dediginiz zamankinden daha güzel,daha göze hoş gelen bir futbol oynuyor. o dönemlde iğrenç futbolla maç kazanılıyordu,kendi sahanda bile mahkum oynayıp uzun paslarle galip geliniyordu,her maç 10-15 gol pozisyonu yiyordun( kii avrupa maçlarında belli oldu iğrenç futbolla alınan galibiyetlerin zararı ).Artık şunu iyi bilin kii sivas şehrii rızaa hocanın sırtına binmiş ,rızaa hoca ise başüstüne deyip sırtına almış koşuyor. eıza hocayı eleştirenlere el insaf denir.artık rıza hoca takıntısından kendinizi arındırın ve sevmesenizde saygı duyun.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı serhatcan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2012, 06:00   #136
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

vallahı nerden nereye geldık 4 hafta once yanılmıyorsam 12 cı falandık helal olsun aldıkları para ozellıkle cernyy enaramo navratıl
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda dogan5880'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.01.2012, 06:14   #137
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardess evresel kural nedir biliyormusun. .'' Değişmeyen tek şey değişimdir.'' Sizi biraz değil, çok artniyetli gördüm. Rızaa hocanın oyuna hamlesini bilakis ayakta değil havalara zıplayarak alkışlamanız lazım.Kadir ortasahada çok top kaybediyordu onu değişti,erman yoruldu onu değişti,pedrielin değişikligi ise teknikdirektörlügün zirveye çıktığı an dı. Çünküü ömer erdogan da girip ilerde gol arayacakları için bursa defansının ileriye çıkmasını engellemek içindi,pedriel in nihayetindede verdiği kafa pasıyla 2 ci golü atmamız içten bile degildi.Düşünün ki bu takımın başkanı yok,yöneticiler nerede kimse bilmiyor,önceki teknikdirektörler( verdiği emekler için tesekkür ederiz) takım ı zor durumda bırakıp kaçtılar,ayrıca yapılan tarnsferler parasızlıktan dolayı adı sanı duyulmamış futbolcular ve en önemliside nedir biliyormusun. Takım o şaaşalı dönem dediginiz zamankinden daha güzel,daha göze hoş gelen bir futbol oynuyor. o dönemlde iğrenç futbolla maç kazanılıyordu,kendi sahanda bile mahkum oynayıp uzun paslarle galip geliniyordu,her maç 10-15 gol pozisyonu yiyordun( kii avrupa maçlarında belli oldu iğrenç futbolla alınan galibiyetlerin zararı ).Artık şunu iyi bilin kii sivas şehrii rızaa hocanın sırtına binmiş ,rızaa hoca ise başüstüne deyip sırtına almış koşuyor. eıza hocayı eleştirenlere el insaf denir.artık rıza hoca takıntısından kendinizi arındırın ve sevmesenizde saygı duyun.
Eline diline saglik abi,tam benim icimdekilerini yazmi$sin.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2012, 09:47   #138
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim:
İlk yorumumda arkadaşlardan hiç kimseyle tartışmak istemediğimi söyledim...Dikkat ettiysen ben hep bizlerin yaptığı yanlışları dile getirdim şimdiye kadar..Sen onu ben bunu yaptınla bu işin sonu gelmez..Bursa seyirciside ortada hiç bir şey yokken bir kaç yıl önce Sivasta küfür yedi..Bu önemliydi ortada hiç bir şey yoktu...Ben bunu asla burada dile getirmedim çünkü dile getirmem bi sonuca varmamıza engel olacak..Ama diyorsun kızanlar yani küfür yiyenler haysiyetli insanlar diye...Birde o küfür edilirken karşıdaki insanların haysiyetli olduğunu düşünelim..(Sivasın bursaya küfür etmesi)Bu tip olaylar her şehirde olur ..Biz tribün geneline tribün emekçilerine bakalım..Bursada asla ve asla Sivas düşmanlığı propagandası yapılmadı..Küfür edenler her stadda olanlardır.bendede var sendede var istanbuldada var...Elbette kızıyoruz çünkü Anadolumun her insanı haysiyetli ve şereflidir...
Bursa taraftarının yaptığı sınırları aştı,bursalı futbolcular ınsanlıktan çıkmış tekme,tokat sivas lı futbolcuya gırıyor,taraftarı trıbunde şıkecı ıpneler dıye tezahurat tutuyor,cırkeflik tavan yapmıs,şıke yapanın da yaptı dıyenin de dıyorum bende,
Alt 22.01.2012, 09:48   #139
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

Rıza hoca ,seninle daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz Elimizden alınan şampiyonluğun seninle geri alacağının ayak seslerini duyuyoruz . İnşaallah sonraki sezonllarda bunu bize yaşatacaksın
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 4eylül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2012, 10:25   #140
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kim tutar seni sivasım )
ilk golde cern nin defansı öne çekip eneramonun önünü boşaltması çok akıllıcaydı.
murata hemen kızmayalım. insan her hafta iyi olamazki
takım oturmuş. artık bizi kimse kolay kolay yenemez.
şikede puan silinecek gibi. o nedenle artık düşme korkumuzda kalmaz. nasıl olsa belediyeyi manisayı mersini altımıza alırız.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda aozdemir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı