Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı
Futbol,dünya'nın neresinde oynanırsa oynansın,kendine has değişmeyen evrensel kuralları vardır.Dakika yaklaşık 80 sen zorlu bir deplasmanda 1-0 galipsin,takıma ne defansif yönden ne de ofansif yönden hiç bir katkısı olmayan Pedriel'i alıp,orta sahadan bir oyuncu çıkaran adamın ben teknik direktörlüğünü her ortamda tartışırım ve eleştiririm.Sayın teknik direktörümüz Sn.RızaÇALIMBAY benim size naçizane bir sorum var.Siz Pedriel'de bu derece vaz geçilmeyecek hangi özelliği buldunuz.Lütfen açıklayınız.Ben bu satırlarda her zaman doğruları yazdığımda futbolun 'F' sinden anlamayanlar beni eleştirmişlerdi.Ben bu yazıyı onlara ithaf ediyorum.Onlar kendilerini bilirler.
|
Kardess evresel kural nedir biliyormusun. .'' Değişmeyen tek şey değişimdir.'' Sizi biraz değil, çok artniyetli gördüm. Rızaa hocanın oyuna hamlesini bilakis ayakta değil havalara zıplayarak alkışlamanız lazım.Kadir ortasahada çok top kaybediyordu onu değişti,erman yoruldu onu değişti,pedrielin değişikligi ise teknikdirektörlügün zirveye çıktığı an dı. Çünküü ömer erdogan da girip ilerde gol arayacakları için bursa defansının ileriye çıkmasını engellemek içindi,pedriel in nihayetindede verdiği kafa pasıyla 2 ci golü atmamız içten bile degildi.Düşünün ki bu takımın başkanı yok,yöneticiler nerede kimse bilmiyor,önceki teknikdirektörler( verdiği emekler için tesekkür ederiz) takım ı zor durumda bırakıp kaçtılar,ayrıca yapılan tarnsferler parasızlıktan dolayı adı sanı duyulmamış futbolcular ve en önemliside nedir biliyormusun. Takım o şaaşalı dönem dediginiz zamankinden daha güzel,daha göze hoş gelen bir futbol oynuyor. o dönemlde iğrenç futbolla maç kazanılıyordu,kendi sahanda bile mahkum oynayıp uzun paslarle galip geliniyordu,her maç 10-15 gol pozisyonu yiyordun( kii avrupa maçlarında belli oldu iğrenç futbolla alınan galibiyetlerin zararı ).Artık şunu iyi bilin kii sivas şehrii rızaa hocanın sırtına binmiş ,rızaa hoca ise başüstüne deyip sırtına almış koşuyor. eıza hocayı eleştirenlere el insaf denir.artık rıza hoca takıntısından kendinizi arındırın ve sevmesenizde saygı duyun.