Cevap: Maçı Değerlendirelim
Mac bitiminden suana kadar olan yorumlarin cogu Riza hoca´yi hedef aliyor.Birileri suya tas atip suyu bulandirmaya calisiyor gibi geliyor bana.Hosnut olmadiginiz kisi bizim memeleketimizin insani.Bu sitede Riza hoca istifa etsinde kim gelirse gelsin sesleri yükselmeye basladi.Bu hareket bizlere yakismaz.Herseyden önce bu kadronun yeterli olmadigi herkes tarafindan bilinirken,oklarin haftalardan beri Riza hocaya cevrilmesi ne derece dogru.Hoca degistigini varsayalim,Borjan,Ugur,Erhan,K adir,Aatit,M.Nas,Adem,Erman ve Eneramo´nun oyun sitillerimi degisecek.Hersey eski tas eski hamam olacak.Yönetim bu saydigim futbolcularin yerine yenilerini almaya kalksa bütcesi yetismeyecek.Takim git gide yaslaniyor.Sorunlar cogaliyor,bunlarin üstesinden gene Riza hoca gelebilir.Hoca degisikligi intihar olur bunu kimse aklina bile getirmesin ve hocamiza sahip cikalim.Kisilikli bir teknik direktör bulmusuz resmen bunuyoruz.Sivasspor´un menfaatleri dogrultusunda Riza hoca bu takimin basinda olmak zorunda.Seyirci üstünlügü Trabzonspor´da olmasina ragmen ,bugün Trabzonspor kaybetti.Bütcesi ve bu ligdeki beklentileri bizden daha fazla olmasina ragmen.Karabükspor neden kücük görülüyor buna anlam veremiyorum.Adamlar bir kac hafta önce GS´yi deplasmanda yendiler ,herkesde bugün iki takimarasindaki farki gördü.Öyle bir teknik direktöre karsi oynadikki Sivasspo´u A´dan Z´ye kadar taniyan Mesut Bakkal vardi baslarinda.Fark yemedigimize sükredelim.Lafi kisasi bu kötü günlerde hocamiza sahip cikmaliyiz,aksi taktirde ,Sivasspor cok sey kaybeder.Sunu aklimizin ucundan cikarmiyalim.Bu ligde dostumuz yok.Biz icimizde kendi kendimizi yikmaya kalkarsak ,isin icine Istanbul medyasida girerse biz günden güne eririz.Gün bu kötü günlerin altindan kalkabilmek icin kenetlenme günü,aksi taktirde sonradan pismanlik bize bir yarar saglamaz.Riza hoca´ya gitsin diyenler o gittiginde onun yerine gececek alternatifleride acikliyacak olurlarsa buradan herkes bilgi sahibi olmus olur.Alternatif olmadan suyu bulandirmak kimseye yarar saglamaz.
|