23.03.2013, 12:57
|
|
Usta Yiğido
2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Üyemiz akifesk'i kaybettik !...
Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili kardeşimizi "site yönetimi ve üyeleri olarak unutmayalım, yad edelim adına pankart yaptıralım" demiştim. Site yönetimimiz olarak aldığımız kararı kimimizin kardeşi, kimimizin büyüğü, sevgili kardeşimiz (Rallim58) özverili davranarak, Orduspor maçına sürpriz olarak PANKART hazırlatmış. Bunun duyumunu aldım ve inanın çok sevindim.
Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok duygulandım. Bu kardeşimizin ruhu birkez daha şad olacaktır. Ne güzel ve ne büyük aile olduğumuzu birkez daha anlamış oldum. Bizim bu beraberliğimiz ve samimiyetimiz hiçbir taraftar sitesinde yoktur sanırım. Bu birlik ve beraberlik, (ne kadar tartışma içerisine girsekte), maneviyatımızdan ve kardeşçe duygularımızdan birşeyler götürmediğini gösteriyor.
Hepinize güzel duygularınızdan dolayı, Rallim58 kardeşimize ise bu güzel davranışından dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
.
|
helal olsun abi işte bu...belki kardeşimizi geriye getirmeyecek ama en azından vefa borcumuzu ödemiş olacağız, acıyı paylaşmış olacağız...Rallim 58 abimize de yürekten teşekkürler..eğer ki maddi anlamda bu işe katkı gerekiyorsa burada biz de yapalım...
|