Evet defans bosuk ama petkovic defansdan daha bosuk!!! trabzona karsi 2gol defansimi hatasiydi? Iyi kaleci o-topu tutar takimina bir puan kasandirir!!! anderlecht macinda ilk gol gene onun hatasi,tutsa belki neler neler olur? Insallah performansi yükselir.
petkovic kadar mac satan adam hayatımda görmedim .
Lige ilk çıktımzda raymond kalla petkovicn görevini yaptı hem defans hem kaleydi . diğer sezon servet hem kaleci hem defanstı , geçen sezon bilicada öleydi . petkovic kadar berbat kaleci görmedm ben bazı maclarda gole giden topa uzanp elini çektiğini bile gördüm bu kadarda olmaz . satsınlar gitsn akını gelistirseler adam milli takımda bile oynar .
mestanmehmet yılların mesajlarını alıntı yapma,geçen sene kimse petkoviçe toz konduramazdı.Mesaj alıntısı yaparken biraz dikkat edin.Son zamanlarda evet çok formsuz ve bizi resmen kahretti.İnşallah en kısa zamanda kafasındakileriatar eski günlerine geri döner.Gs kupa maçından sonra gs kalecisinin petkoviç ve sivasspor konusunda dediklerini unutmayın...Bilmiyorsanız da öğrenin litfen ezber yazılar yazmayın.
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...