Cevap: Yönetim İstifa
Herkes kendince düşüncelerini paylaşmış,ve maalesefki bu konuda bile taraftar bölünmüş,söz konusu yönetimmi?sivasspormu?takım 1 mağlubiyette düşecek durumda ,haa yönetimin gitmesi ,istifa etmesi bu satten sonra zaten kimseye fayda getirmez,rallim abinin dediği gibi bu konunun gündeme gelmeside erken olmuştur buna katılıyorum,önümüzde 4 hafta var ,bu haftalarda sivasspor kurtulabilir,ben ciddi olarak inanıyorum,takım mucize eseri ligde kalırsa yada düşerse yönetimde ciddi değişikliler olmasıda zaten gerekiyor,son olarak ,borcumuzda yok [artıkvar]başarımızda yok politikası ,küme düşmüş takımların kazmalarını takıma kazandırma politikası,karaktersiz pskopat oyuncuları sivasspora ve türk futboluna kazandırma politikaları,deneyimsiz,donanı msız acemi yardımcı hoca ve yetersiz yardımcılarını sivassporun başına getirme politikası,nerde bonservisi elinde bitik,yaşlı sakat,emekliliği gelmiş oyuncuları bu takıma kazandırma politikaları,transfer sezonunda ucuz ,gereksiz oyuncuları alma politikası,taraftardan kopuk,taraftarın sesi olmayan,takımın gidişatı ,yada transferler,hakem hataları ve tff ninin sivasspor aleyhindeki icaraatlarına cevap vermeme,taraftarı bilgilendirmeme politikası iflas etmiştir, bu kötü gidişatda bu polİtikaların sonucudur.
|