Fikret Ünsal, ''Giderayak Tahkim Kurulu'nun bize böyle bir ceza vermesini kınıyorum'' dedi.
Ünsal, düzenlediği basın toplantısında, sahalarında oynadıkları Konyaspor maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından kendilerine ve Konyaspor'a 1'er maç saha kapatma cezası verildiğini hatırlattı.
Kararın ardından hem Konyaspor'un hem de kendilerinin Tahkim Kurulu'na itirazda bulunduklarını anlatan Ünsal, ''Konyaspor'un Tahkim'e başvurmasının ardından jet kararla Konyaspor'un cezası kaldırılarak paraya çevrildi. Bizim cezamız ise Tahkim Kurulu tarafından anlayamadığımız bir şekilde onaylandı. Böyle birşey mantığa aykırı'' diye konuştu.
Ünsal, ''Konyasporlu taraftarların burada yaptığı rezaletlerle biz mağdur olmuş vaziyetteyiz. İkinci bir mağduriyet de hem disiplin kurulundan, hem de onu onaylayan Tahkim Kurulu'ndan geliyor. Onları affediyorlar, bizi, mağdur olan Sivasspor'u daha da mağdur ediyorlar. Bu işin artık gerçekten de tadı kaçmıştır. Ben Tahkim Kurulu üyelerine buradan vicdani çağrı yapıyorum. Kendi hatalarından ancak kendileri dönebilirler. Bu olayı bir daha değerlendirmelerini istiyorum. Bizim hakkımızı iade etsinler. Bu cezayı biz kesinlikle hak etmedik. Ama ev sahibi takım olarak burada bize az bir para cezası verilebilirdi. Şu anda biz mağdur durumdayız. Giderayak, Tahkim Kurulu'nun bize böyle bir ceza vermesini kınıyorum, hem de şiddetle kınıyorum, böyle bir ceza olmaz.'' diye konuştu.
...
Ajansspor
|