Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 09.12.2005, 09:52   #131
disikanarya
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 disikanarya ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
disikartaL_mrv Nickli Üyeden Alıntı
Kaçgündür bu topici okuyorum.Ne zaman Beşiktaş'a bulaşıcaksın diye bekledim başlarda sesin çıkmamış ama sonradan baktım ki çirkefliğinizi göstermeye başlamışsın.

Sadece sevinmek için sevdiğiniz bir topluluk olduğunuzu her zaman heryerde gösteriyorsunuz,buna şüphe yok zaten.Sivasspor'un sitesinde herşeyin seviyeli olduğunu düşünüyorum.Amacım burda kavga etmek deil zaten sizin gibilerle işim olmaz.Buranın saygısını bozmaya hakkın yok.Özgür bir platform burası isteyen istediği gibi konuşur.Onlara karışmak ise senin haddin değil.

İlk önce sen oturda kendi halinize gülün.
bak güselim ben hakaret etmedim herkesin görüşüdür sende hakaret edemezsin ben burdayım ve buranın sevıyeli bi toplum olduunu emin olsendne daha iyi biliyorum ve sivasspor için toplanıorus değilmi burda sende burda olduğuna göre ewet öyle... gülerim ve sana saygı duymam futbolun içine annelerimizi katıp terbıyesizce tezahürtta bulunan bı takımın taraftarına saygı duymam çirkeflikse bunu en başta sen yapıosun dikkatini çekerim senınle daha fazla muhatap olmıcam çünkü topic maksatını aşıyor kendı yoluna bak güselim
Alt 09.12.2005, 09:54   #132
disikanarya
Yeni Yiğido

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Aramızda hala kanarya sevdalıları var. Kanarya aşıkları lütfen Antu.com'a..... İkileyin......

buna sen karar veremezsin herkes istediğini yapmakta özgürdür ...
Alt 09.12.2005, 09:57   #133
disikanarya
Yeni Yiğido

Alıntı:
Etemtemizkan Nickli Üyeden Alıntı
BENDE KAVKADAN BAHSETMEDİM DİŞİ KARTAL SADECE İSİME BAKARAK KARAR VERME DEDİM DİŞİ KANARYA ACIP YAZMAMIZI SAĞLADI SENDE AC BAKALIM O KADAR YAZI YAZILACAKMI O ZAMAN ANLARSIN KİM KİME DAHA COK YAZILARAK O ZAMAN GÖRÜNEN KÖYÜ N KILAVUZ İSTEYİP İSTEYİP İSTEMEDİĞİNİ

işte bir sivassporlu teşekkür ediyorum ethem abicim bitanesin
Alt 09.12.2005, 10:00   #134
eren1
Gast

Alıntı:
dogukan58 Nickli Üyeden Alıntı
valla ne yalan söyleyim bu kadar anlamsız bi konuya bu kadar msj atılmış gerçi şuan benimkide burda yazılıyor ama mecburen .............bakın ben size bişey öylemek istiyorum:
ben doğuanadoluda sehit olan vatan aslanları için topic açtığımda bu kadar yazı gelmemmişti buda beni üzdü ziyadesiyle ,,,,
yani bi bayan arkadaşımız fenerbahce lehine bi topic açıyor bizim millet dolup taşıyor !!...PES VALLAHA

DOGUKAN VE SERDAR58 GARDASLAR IKINIDE CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM ..

YORUMLARINIZ BENCE HER KONUDA OLDUGU GİBİ BU KONUDADA ÇOK YERINDE.....

Alt 09.12.2005, 10:00   #135
Disi Kartal_58
Acemi Yiğido

Disi Kartal_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Disi Kartal_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
disikanarya Nickli Üyeden Alıntı
bak güselim ben hakaret etmedim herkesin görüşüdü r sende hakaret edemezsin ben burdayım ve buranın sevıyeli bi toplum olduunu emin olsendne daha iyi biliyorum ve sivasspor için toplanıorus değilmi burda sende burda olduğuna göre ewet öyle... gülerim ve sana saygı duymam futbolun içine annelerimizi katıp terbıyesizce tezahürtta bulunan bı takımın taraftarına saygı duymam çirkeflikse bunu en başta sen yapıosun dikkatini çekerim senınle daha fazla muhatap olmıcam çünkü topic maksatını aşıyor kendı yoluna bak güselim

konuşurken güzelimli konuşmassan iyi olur herkes tabiki burda görüşünü yazacak ama alay eder gibi değil eğer öyle yapacaksan bizde sana karşılık vermesini biliriz yok herkes kendi yoluna yok muhattap olmayacağım gbmi kelimer kullanıyorsun bizim seninle hiç muhattap olmaya niyetimiz yok merak etme sadece konuşmalarımıza biraz daha dikkat edelim diyoruz kimseyi kırmadan sen halen takmışsın analarımıza küfür edildi sen peki bizim çektiklerimizi biliyormusun burdan yazması kolay biz fenerlilerden bizim sahamıza geldiklerinde kaç kere küfür yedik haberin varmı bizde ileride anne olacağız bilmem anlatabildimmi sen bize saygı duysan ne olur duymasan ne olur konu lütfen kapansın bizim seninle hiç muhattap olmayada niyetimiz yok

Konu Disi Kartal_58 tarafından (09.12.2005 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir..
Disi Kartal_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.12.2005, 10:01   #136
disikanarya
Yeni Yiğido

Alıntı:
the_cem Nickli Üyeden Alıntı
BAK BU SİTEDE SATAŞMA OLMADIĞI SÜRECE SİVASSPOR DIŞINDA BİŞEY KONUŞMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN SİZ KENDİ KÜÇÜK DÜNYANIZDA YAŞAMAYA DEVAM EDİN,AMA GERÇEKLERİ KİMSE DEĞİŞTİREMEZ ÇARŞI PAZARCI KARDEŞİM...

ya yeter bu tpicte bu tip şeyler istemıyorum yoksa dahada uzayacak aç kardeşim bi topic orda dile getir yazma buraya tarttışma çıkıyor ceme katılıorum kendı küçük övgü dolu dunyanıza geri dönün gerçekler ortada ve burda sivasspor var siivası konus ona buna laf atmayın son bulsun ....
Alt 09.12.2005, 10:04   #137
disikanarya
Yeni Yiğido

Alıntı:
Disi Kartal_58 Nickli Üyeden Alıntı
konuşurken güzelimli konuşmassan iyi olur herkes tabiki burda görüşünü yazacak ama alay eder gibi değil eğer öyle yapacaksan bizde sana karşılık vermesini biliriz yok herkes kendi yoluna yok muhattap olmayacağım kimi kelimelr kullanıyorsun bizim seninle hiç muhattap olmaya niyetimiz yok merak etme sadece konuşmalarımıza biraz daha dikkat edelim diyoruz kimseyi kırmadan sen halen takmışsın analarımıza küfür edildi sen peki bizim çektiklerimizi biliyormusun burdan yazması kolay biz fenerlilerden bizim sahamıza geldiklerinde kaç kere küfür yedik haberin varmı bizde ileride anne olacağız bilmem anlatabildimmi konu lütfen kapansın bizim seninle hiç muhattap olmayada niyetimiz yok
bnm konusma tarzım bu kusra bakma sen istiosun diye dğeiştiremicem biz herzaman trıbunlerdeki yerimizi alan kiişileriz ve trıbunleri ve taraftarları ii biliorus sanırım sende bnm gibi her maça gidiosun neyse kapatalım bu konuyu daha fazla uzamasın dişi kartal ama unutma ilk karşılık veren sensın yoksa benim sneın varlıgından haberim bile yoktu .... başarılar
Alt 09.12.2005, 10:05   #138
eren1
Gast

Alıntı:
ya yeter bu tpicte bu tip şeyler istemıyorum yoksa dahada uzayacak aç kardeşim bi topic orda dile getir yazma buraya tarttışma çıkıyor ceme katılıorum kendı küçük övgü dolu dunyanıza geri dönün gerçekler ortada ve burda sivasspor var siivası konus ona buna laf atmayın son bulsun ....

YİNE AYNI ŞEYİ YAPIYOR BU ARKADAŞ ÖNCE İNSANLARI ÇİLEDEN ÇOKARTIYOR SONRA SADECE SİVAS VAR BURDA DİYOR....

ÇOK İLGİNÇ TOPİĞİ BASTAN OKURSA KİMİN İNSANLARA SATASTIGI ORTAYA ÇIKAR....

Alt 09.12.2005, 10:07   #139
Disi Kartal_58
Acemi Yiğido

Disi Kartal_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Disi Kartal_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
bnm konusma tarzım bu kusra bakma sen istiosun diye dğeiştiremicem biz herzaman trıbunlerdeki yerimizi alan kiişileriz ve trıbunleri ve taraftarları ii biliorus sanırım sende bnm gibi her maça gidiosun neyse kapatalım bu konuyu daha fazla uzamasın dişi kartal ama unutma ilk karşılık veren sensın yoksa benim sneın varlıgından haberim bile yoktu .... başarılar

anlaşıldı bundan sonra senin tarzınla sana cvp veririz
ya benim varlığımdan haberin olsa ne olur olmasa ne olur benim senin gibi reklam yapmaya ihtiyacım yokki sana ilk karşılığı evet ben verdim çünkü hak ettin bunca zaman yorum yapmadım çünkü beni ilgilendiren bir konu yoktu
Alt 09.12.2005, 10:11   #140
disikanarya
Yeni Yiğido

Alıntı:
eren1 Nickli Üyeden Alıntı
YİNE AYNI ŞEYİ YAPIYOR BU ARKADAŞ ÖNCE İNSANLARI ÇİLEDEN ÇOKARTIYOR SONRA SADECE SİVAS VAR BURDA DİYOR....

ÇOK İLGİNÇ TOPİĞİ BASTAN OKURSA KİMİN İNSANLARA SATASTIGI ORTAYA ÇIKAR....

erencım zaten bu siteye geldiğim ilk günden beri senınle yıldızımız barışmadı benimle anlaşmak zorunda değilsin ben senın hakkında konusmıcam daha dogrusu forumlarda konusmıcam hepinize saygı duyuyorum ben her konusmamda gerekse chatteki tezahüratlarımda bunu hep dile getiriorum ama sen bakmak istediğin yerden bakıyorsun o da senın görüşün
Konu Kapatılmıştır