Hakkı kardeşimi bu büyük sorumluluğun altına girmesinden dolayı tebrik ediyor ve çok büyük fedakarlıklar yaptığına şahit olduğumu bildirmek istiyorum. Lütfen bu kampanyaya destek verelim. Bu hpimizin gururu olacak. Gerçekten dev bir bayrak hazırlanıyor. Lütfen gözardı etmeyin. Az, çok ne kadar gücünüz yetiyorsa destek olun...
"Bugün saygıdeğer kardeşim, mümtaz insan gerçek Sivas'lı ve gerçek Yiğido Hakkı (Gakko58) ile tanıştım. İzmir'e geldiğini ve tanışmak istediğini söyleyerek Karşıyaka'ya ziyaretime geldi.
Körfeze karşı çayımızı yudumlarken son zamanlarda ki sohbetlerin en güzelini kardeşimle yaptım. Kah Sivas'a gittik, kah Rüştü kardeşimizin kulaklarını çınlattık. Bir ara dev bayrağın heyecanını yaşadık, sonra sivasspor.com sitesinin dünyadan daha büyük, büyülü ve bağlayıcı etkisini konuşarak emeği geçen herkese ve özellikle Rüştü kardeşime minnetlerimizi sunduk.
Hakkı gardaşımla o kadar güzel bir muhabbet oldu ki, sanki 40 yıldır birbirimiz tanıyormuşuz gibiydi. Ama gerçekten al-i cenap ve saygılı bir kardeşimiz. Göstermiş olduğu nezakete ve ince düşünceye birkez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dev bayrak kampanyası konusunda da herkesi desteğe davet ediyorum.
İzmir'e gelen tüm kardeşlerimi de tanışmaya bekliyorum..."
|