Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 06.05.2005, 19:09   #131
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 964 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

HAYDİ GARDASLAR......

AÇALIM SU BAYRAĞI SARIYER MACINDA ALEMİ-CİHAN TARAFTAR GÖRSÜN...

MADDİ DESTEK BEKLİYORUZ HERKESTEN GÜCÜNÜZÜN YETTİĞİ KADAR
ElbeyLi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.05.2005, 19:42   #132
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 934 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
emin58 Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]ARKADAŞLAR SARIYER MAÇINDAN ÖNCE DEV BAYRAGIMIZI BİTİRMELİYİZ VE GURURLA TAŞIMALIYIZ
BİZLER TOPLAM 4599 SİVASSPOR.COM AİLESİNİN ÜYELERİ OLARAK BU İŞİ BAŞARAMAZSAK ELALEM BİZE NEDER VALLA CÜMLE ALEME REZİL OLURUZ
ARKADAŞLAR BİRAZ GAYRETLE BU İŞİ BAŞARACAĞIZ 1-5 10 MİLYON FARKETMEZ BİRAN ÖNCE GAKGO58 (HAKKI) KARDEŞİMİZLE İRTİBAT KURALIM ZAMAN AZ KALDI
TEL: 0 532 455 43 90
[/size]
hersey sivasspor icin
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.05.2005, 00:31   #133
izmirliyigido
Gast

Hakkı kardeşimi bu büyük sorumluluğun altına girmesinden dolayı tebrik ediyor ve çok büyük fedakarlıklar yaptığına şahit olduğumu bildirmek istiyorum. Lütfen bu kampanyaya destek verelim. Bu hpimizin gururu olacak. Gerçekten dev bir bayrak hazırlanıyor. Lütfen gözardı etmeyin. Az, çok ne kadar gücünüz yetiyorsa destek olun...

"Bugün saygıdeğer kardeşim, mümtaz insan gerçek Sivas'lı ve gerçek Yiğido Hakkı (Gakko58) ile tanıştım. İzmir'e geldiğini ve tanışmak istediğini söyleyerek Karşıyaka'ya ziyaretime geldi.

Körfeze karşı çayımızı yudumlarken son zamanlarda ki sohbetlerin en güzelini kardeşimle yaptım. Kah Sivas'a gittik, kah Rüştü kardeşimizin kulaklarını çınlattık. Bir ara dev bayrağın heyecanını yaşadık, sonra sivasspor.com sitesinin dünyadan daha büyük, büyülü ve bağlayıcı etkisini konuşarak emeği geçen herkese ve özellikle Rüştü kardeşime minnetlerimizi sunduk.

Hakkı gardaşımla o kadar güzel bir muhabbet oldu ki, sanki 40 yıldır birbirimiz tanıyormuşuz gibiydi. Ama gerçekten al-i cenap ve saygılı bir kardeşimiz. Göstermiş olduğu nezakete ve ince düşünceye birkez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dev bayrak kampanyası konusunda da herkesi desteğe davet ediyorum.

İzmir'e gelen tüm kardeşlerimi de tanışmaya bekliyorum..."

Alt 07.05.2005, 09:53   #134
cilgin5858
Yeni Yiğido

cilgin5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cilgin5858 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Mac Sükrü Saracoglu Stadinda deyilmi??????????
cilgin5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.05.2005, 11:27   #135
CEVIK
YASAKLI ÜYE

CEVIK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOKCEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOK

[size=7][/size]ARKADAŞ LAR SİZLERE BİRAZDA SİTEMLİ YAZI YAZACAGIM KUSURA BAKMAYIN EVET 8) DEV BAYRAK KANPANYASI HAKKINDA HAFTALARDIR BU SİDEDE ARKADAŞLARIMIZ CAGRI YAPIYOR LÜTFEEEN DESTEK DİYE BAKINIZ ŞU SAAT BEN BU YAZIYI YAZARKEN ÜYE SAYIIMIZ (4632) BU DEMEK Kİ İYİ BİR TARAFTARA ULAŞMIŞIZ İNTERNET SİTESİNDE BAKIN BEYLER KONUŞMAYA GELİNCE HEPİMİZ KONUŞUYORUZ İCTATAAA GELİNCE KİMSELER YOOK (GAGKO) KARDEŞİMİZ BİR YOLA CIKDI BİZLERE GÜVENEREK AMA BİZLER NE YAPDIK DAHA YOLUN BAŞINDA TERK ETDİİK BU TARAFTARLIK BU HEMŞERİLİK DEGİLDİR BAKINIZ BİZLER HEPİMİZ İNTERNET KULLANIYORUZ FAZLA DEGİL KİŞİ BAŞI (1 YTL) GÖNDEREMEZ MİYİZ GÖNDERMEK İNTENET DEN COK CÜZÜÜ BİR PARA LÜTFEN LÜTFEN BİZLERE YARDIMCI OLUN BU COOK DA BÜYÜK BİR MEBLAA DEGİL BEN KENDİMCE İŞLERİM DURGUN OLDUGU HALDE ÜSTÜME DÜŞEN MEBLAYI ARKADAŞIMIZA TAKDİİM ETDİM SİZLERE ANLATMAK İSDEDİGİM BİZLER NEDEN BU TÜR ORGANİZELERDE HEP PASİİF KALIYORUZ :?: BAKIN BİZ İSTANBUL ESNAFI OLARAK DAHA NİCE ORGANİZELERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ SİZLER YETERKİ KALEMİ SAGLAM TUTUN ELLERİNİZ TİTREMESİN :roll: NOOT BEN HERGÜN SİGARAYA (3.75YTL) ÖDÜYORUM :!: YA SİZ NE KADAR ÖDÜYORSUNUZ :?: SAYGILARIM LA
CEVIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.05.2005, 12:19   #136
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben öğrenciyim...yollama iimkanım yok..
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.05.2005, 12:23   #137
CEVIK
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
türkçerap_yakup Nickli Üyeden Alıntı
ben öğrenciyim...yollama iimkanım yok..
[size=7][/size]SANA SÖZÜMÜZ YAK KOCUM SÖZÜM İMKANI OLUPDA İKMANLARINI KULLANMAYANLARA
Alt 07.05.2005, 15:10   #138
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1319 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
cevik Nickli Üyeden Alıntı
[size=7][/size]ARKADAŞ LAR SİZLERE BİRAZDA SİTEMLİ YAZI YAZACAGIM KUSURA BAKMAYIN EVET 8) DEV BAYRAK KANPANYASI HAKKINDA HAFTALARDIR BU SİDEDE ARKADAŞLARIMIZ CAGRI YAPIYOR LÜTFEEEN DESTEK DİYE BAKINIZ ŞU SAAT BEN BU YAZIYI YAZARKEN ÜYE SAYIIMIZ (4632) BU DEMEK Kİ İYİ BİR TARAFTARA ULAŞMIŞIZ İNTERNET SİTESİNDE BAKIN BEYLER KONUŞMAYA GELİNCE HEPİMİZ KONUŞUYORUZ İCTATAAA GELİNCE KİMSELER YOOK (GAGKO) KARDEŞİMİZ BİR YOLA CIKDI BİZLERE GÜVENEREK AMA BİZLER NE YAPDIK DAHA YOLUN BAŞINDA TERK ETDİİK BU TARAFTARLIK BU HEMŞERİLİK DEGİLDİR BAKINIZ BİZLER HEPİMİZ İNTERNET KULLANIYORUZ FAZLA DEGİL KİŞİ BAŞI (1 YTL) GÖNDEREMEZ MİYİZ GÖNDERMEK İNTENET DEN COK CÜZÜÜ BİR PARA LÜTFEN LÜTFEN BİZLERE YARDIMCI OLUN BU COOK DA BÜYÜK BİR MEBLAA DEGİL BEN KENDİMCE İŞLERİM DURGUN OLDUGU HALDE ÜSTÜME DÜŞEN MEBLAYI ARKADAŞIMIZA TAKDİİM ETDİM SİZLERE ANLATMAK İSDEDİGİM BİZLER NEDEN BU TÜR ORGANİZELERDE HEP PASİİF KALIYORUZ :?: BAKIN BİZ İSTANBUL ESNAFI OLARAK DAHA NİCE ORGANİZELERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ SİZLER YETERKİ KALEMİ SAGLAM TUTUN ELLERİNİZ TİTREMESİN :roll: NOOT BEN HERGÜN SİGARAYA (3.75YTL) ÖDÜYORUM :!: YA SİZ NE KADAR ÖDÜYORSUNUZ :?: SAYGILARIM LA
[size=2]Helal be abi lafa geldiği zaman mangalda kül bırakmayız ama para vermeye geldiği zaman hiçkimseyi tanımayız arkadaşlar lütfen bu kampanyaya katkıda bulunalım...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.05.2005, 15:36   #139
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 934 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ARKADAŞLAR SARIYER MAÇINDAN ÖNCE DEV BAYRAGIMIZI BİTİRMELİYİZ VE GURURLA TAŞIMALIYIZ
BİZLER TOPLAM 4599 SİVASSPOR.COM AİLESİNİN ÜYELERİ OLARAK BU İŞİ BAŞARAMAZSAK ELALEM BİZE NEDER VALLA CÜMLE ALEME REZİL OLURUZ
ARKADAŞLAR BİRAZ GAYRETLE BU İŞİ BAŞARACAĞIZ 1-5 10 MİLYON FARKETMEZ BİRAN ÖNCE GAKGO58 (HAKKI) KARDEŞİMİZLE İRTİBAT KURALIM ZAMAN AZ KALDI
TEL: 0 532 455 43 90
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.05.2005, 16:32   #140
CEVIK
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
cevik Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]Helal be abi lafa geldiği zaman mangalda kül bırakmayız ama para vermeye geldiği zaman hiçkimseyi tanımayız arkadaşlar lütfen bu kampanyaya katkıda bulunalım...[/size]
İŞİN DOĞRUSU BU SERHAN GARDAŞ BENİM İŞLER ŞUAN ACIK OLSUN İNANIN Kİ BAYRAGI TEK BAŞIMA KARŞILARIM BEN SİVASLI VE SİVAS SEVDALISI BİRİYİM SİVASLILIGIMLA GURUR DUYUYORUM HAYDİ HERKES GERCEK SİVASLI OLMAYA CAĞIRIYORUM
Konu Kapatılmıştır