Alıntı:
|
Er58Ol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
mehmetunal1957 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
cevik Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:arrow: BeNi kÖyüMüN YaĞmUrLaRıNdA YıKaSıNlAr& ben de uluslararası çiçekçilikle uğraşıyorum dünyanın her yerine anında teslim...tel 0212 247 35 21 ---- 233 12 72----233 12 80 fax : 0212 241 56 83 www.fujicicek.com böyle bir konu açtığı için Çevik abiye teşekkürlerimi iletiyorum. dayanışmanın en güzel yolu budur ...bilgisayar işim olduğunda mikro bilgisayara gideceğim ufak bişey dahi olsa almak için ..en azından oradaki arkadaşımla tanışmış olurum düşüncesiyle ..günümüzde böyle şeyler önemli ,,mesela ikinci el otomobilci hemşehrimle de günün birinde işimiz olabilir maksat burada kaynaşmayı sağlamak ve daha sıcak bir ortam sağlamak ..borran fırtınası arkadaşımızın da babası nakliyeciymiş mesela herkesin işi düşebilir...ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ :arrow:
|
|
EROL BEY BU HAFTA YİNE 2 ADET SİPARİŞİM OLACAK
YİNE KARIZMANI KONUŞTURMAN GEREK CİCEKLER GÜZEL OLSUN
SENİNGİBİ YAKIŞIKLI OLMALI :lol: :lol: :lol: :lol:
|
[size=6]EVET ARKADAŞ LAR BENDE MECİDİYE KÖYDE NALBURİYE
İŞLETİYORUM CEVİK GARDAŞIMIZIN BU ANLAMLI TOPİÇİNİ
DESTEKLİYORUM BURADAN TÜM SİVASLI HEMŞERİLERİMİZE
SESLENİYORUM GELİN BİR OLALALIM HEP DESTEK TAM DESTEK
SAYGILARIM LA GÖKPINAR NALBURİYE
+ kalıbımı basarım ortaya abim MeRaK :roll: eTmE sEn
TEL 0212 213 74 74 MECİDİYEKÖY/ İSATANBUL [/size]
|
|
+++++++++++ :!: :!: abi yanlış alıntı oldu arada kalmışım :lol: kalıbımı basarım demek istemistim SEN İSTEDİNDE BİZ YAPMADIK MI ,, EROL dan saygılar :arrow: heeee bi de ABİRCAN Abim de ikinci müşterim..Sivaslıya uygun fiyat,kalitede güvence,Dünyada tek:: FUJİCİCEK :twisted: imkansızı deneriz,,,çılgınız,,deliyiz,,e zelden ebede SİVAS ERİ yiz... :arrow: :arrow: