Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar > Yiğidoların Dayanışma Formu

Yiğidoların Dayanışma Formu Bu Bölümü Yiğidolar Olarak Tanişma Ve Dayanişma Gücümüzü Geliştirmek Için Kullanalim.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 22.06.2005, 13:00   #131
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Er58Ol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Er58Ol ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Er58Ol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mehmetunal1957 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
cevik Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
:arrow: BeNi kÖyüMüN YaĞmUrLaRıNdA YıKaSıNlAr& ben de uluslararası çiçekçilikle uğraşıyorum dünyanın her yerine anında teslim...tel 0212 247 35 21 ---- 233 12 72----233 12 80 fax : 0212 241 56 83 www.fujicicek.com böyle bir konu açtığı için Çevik abiye teşekkürlerimi iletiyorum. dayanışmanın en güzel yolu budur ...bilgisayar işim olduğunda mikro bilgisayara gideceğim ufak bişey dahi olsa almak için ..en azından oradaki arkadaşımla tanışmış olurum düşüncesiyle ..günümüzde böyle şeyler önemli ,,mesela ikinci el otomobilci hemşehrimle de günün birinde işimiz olabilir maksat burada kaynaşmayı sağlamak ve daha sıcak bir ortam sağlamak ..borran fırtınası arkadaşımızın da babası nakliyeciymiş mesela herkesin işi düşebilir...ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ :arrow:
EROL BEY BU HAFTA YİNE 2 ADET SİPARİŞİM OLACAK

YİNE KARIZMANI KONUŞTURMAN GEREK CİCEKLER GÜZEL OLSUN

SENİNGİBİ YAKIŞIKLI OLMALI :lol: :lol: :lol: :lol:
[size=6]EVET ARKADAŞ LAR BENDE MECİDİYE KÖYDE NALBURİYE

İŞLETİYORUM CEVİK GARDAŞIMIZIN BU ANLAMLI TOPİÇİNİ

DESTEKLİYORUM BURADAN TÜM SİVASLI HEMŞERİLERİMİZE

SESLENİYORUM GELİN BİR OLALALIM HEP DESTEK TAM DESTEK

SAYGILARIM LA GÖKPINAR NALBURİYE

+ kalıbımı basarım ortaya abim MeRaK :roll: eTmE sEn

TEL 0212 213 74 74 MECİDİYEKÖY/ İSATANBUL
[/size]
+++++++++++ :!: :!: abi yanlış alıntı oldu arada kalmışım :lol: kalıbımı basarım demek istemistim SEN İSTEDİNDE BİZ YAPMADIK MI ,, EROL dan saygılar :arrow: heeee bi de ABİRCAN Abim de ikinci müşterim..Sivaslıya uygun fiyat,kalitede güvence,Dünyada tek:: FUJİCİCEK :twisted: imkansızı deneriz,,,çılgınız,,deliyiz,,e zelden ebede SİVAS ERİ yiz... :arrow: :arrow:
Er58Ol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.06.2005, 13:35   #132
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kocyildiz0658 Nickli Üyeden Alıntı
Tüm Gardaşlara selamlar. Bu siteden yeni haberim oldu ankaradan arkadaşım; abi sivasspor sitesi var orada 7000 e yakın sivaslı üye olmuş kaynaşmışlar sivasspor sayesinde, herkes birbirine yardım etmek için can atıyor, sivaslılar kaynaşıyor gelişiyor dedi. ben de hemen üye oldum. Gerçekten bahsettiği gibi sıcak dostça kardeşçe bir ortammış.

Bende bir sivaslı olarak hemşerilerime yardımım dokunsun istiyorum.
Ankarada Dersane işletiyorum. Eğer üniversite ve liselere hazırlanan hemşerilerim varsa seve seve yardımcı oludum onlara gereken kolaylığı, idirimi, yardımı yaparım, ne bileyim uzun taksit, fazladan indirim felan yapabilirim. Hem dersanemizde bu site gibi olur herkes sivaslı olur. ne kadar güzel olur hemşerilerimizle iç içe tüm Sivaslıların ortak dersanesi olur. Sıcak dostca bir ortam olur.

benim de bu şekilde bir katkım olabilir sivaslı hemşerilerime. madem sivaslılar olarak kenetlenmeye başladık. bizde elimizden geldiğince birşeyler yapacaz. inşalla bizimde bir yardımımız dokunur. Hemşerilerimi Bekliyorum hiç olmadı gelin bir çayımı kavemi için.

Adres :
Bil-Tek Dersanesi Sümer-2 sok. No:19 Kızılay/ANKARA
tel: 0312 232 20 08
CEP: 0532 228 18 93

Kangallı Mehmet Ali Koçyıldız.
[size=6][/size]

Nedemek. Hemde büyük yardımın olur. ben şimdi ankaradayım en kısa zamanda sana çevremdeki öğrencileri yollayacağım hem böylece bizimde sana yardımımız dokunur. Bi arada uğrayıp çayını içerim inşalla.
Hadi tüm sivaslılar BİL-TEK DERSANESİNE gardaşımızı yalnız bırakmayalım.

Sivaslılara hep destek tam destek.[size=6][/size][size=6][/size]
Harput0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.06.2005, 15:53   #133
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kocyildiz0658 Nickli Üyeden Alıntı
Tüm Gardaşlara selamlar. Bu siteden yeni haberim oldu ankaradan arkadaşım; abi sivasspor sitesi var orada 7000 e yakın sivaslı üye olmuş kaynaşmışlar sivasspor sayesinde, herkes birbirine yardım etmek için can atıyor, sivaslılar kaynaşıyor gelişiyor dedi. ben de hemen üye oldum. Gerçekten bahsettiği gibi sıcak dostça kardeşçe bir ortammış.

Bende bir sivaslı olarak hemşerilerime yardımım dokunsun istiyorum.
Ankarada Dersane işletiyorum. Eğer üniversite ve liselere hazırlanan hemşerilerim varsa seve seve yardımcı oludum onlara gereken kolaylığı, idirimi, yardımı yaparım, ne bileyim uzun taksit, fazladan indirim felan yapabilirim. Hem dersanemizde bu site gibi olur herkes sivaslı olur. ne kadar güzel olur hemşerilerimizle iç içe tüm Sivaslıların ortak dersanesi olur. Sıcak dostca bir ortam olur.

benim de bu şekilde bir katkım olabilir sivaslı hemşerilerime. madem sivaslılar olarak kenetlenmeye başladık. bizde elimizden geldiğince birşeyler yapacaz. inşalla bizimde bir yardımımız dokunur. Hemşerilerimi Bekliyorum hiç olmadı gelin bir çayımı kavemi için.

Adres :
Bil-Tek Dersanesi Sümer-2 sok. No:19 Kızılay/ANKARA
tel: 0312 232 20 08
CEP: 0532 228 18 93

Kangallı Mehmet Ali Koçyıldız.
[size=6][/size]

Nedemek. Hemde büyük yardımın olur. ben şimdi ankaradayım en kısa zamanda sana çevremdeki öğrencileri yollayacağım hem böylece bizimde sana yardımımız dokunur. Bi arada uğrayıp çayını içerim inşalla.
Hadi tüm sivaslılar BİL-TEK DERSANESİNE gardaşımızı yalnız bırakmayalım.

Sivaslılara hep destek tam destek.[size=6][/size][size=6][/size]
++++ BİL-TEK : SİVASLILARIN ANKARADAKİ TEK ADRESİ, MAÇLARDA PANKART AÇILDIĞINI GÖRÜR GİBİ OLUYORUM :arrow: BİL-TEK Lİ YİĞİDOLAR :lol: :lol:
Alt 22.06.2005, 16:47   #134
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]arkadaslar....

Bu forumun amacına ulaşabilmesi için....buraya yazan meslek sahibi arkadasların irtibat bilgilerini (adres,tlf, cep tlf, e-mail vb) açık şekilde yazmaları gerekiyor...

İhtiyacı olan aradığında ulaşabilsin...[/size]
[size=6]ARKADASLAR...FORUMA YAZANLARDAN SADECE 15 KİŞİNİN AÇIK İRTİBAT BİLGİLERİ VAR...LÜTFEN İRTİBAT BİLGİLERİNİZİ YAZIN...[/size]

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.06.2005, 17:11   #135
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

arkadaşlar neden çekiniyorsunuz anlamadım..yoksa büyümek istemiyor musunuz...açılım şart olmuş bu devirde bakın ben bu topic sayesinde Çevikpen Tevfik Çevik abimle birebir hem iş yaptım,hem tanıştım,çayını kahfesini içtim :lol: , A.BİRCAN abimle de aynı şekilde ..onun daha çayını içemedik henüz ama olsun, burası bir vesiledir,herkes açık ve net şekilde bilgilerini yazsın,aydınlatıcı bilgiler versin ki bizler de işimiz düştüğünde hemen ilk fırsatta bu topikteki arkadaşlarımıza ulaşalım, :arrow:
Alt 22.06.2005, 22:32   #136
CEVIK
YASAKLI ÜYE

CEVIK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOKCEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
arkadaşlar neden çekiniyorsunuz anlamadım..yoksa büyümek istemiyor musunuz...açılım şart olmuş bu devirde bakın ben bu topic sayesinde Çevikpen Tevfik Çevik abimle birebir hem iş yaptım,hem tanıştım,çayını kahfesini içtim :lol: , A.BİRCAN abimle de aynı şekilde ..onun daha çayını içemedik henüz ama olsun, burası bir vesiledir,herkes açık ve net şekilde bilgilerini yazsın,aydınlatıcı bilgiler versin ki bizler de işimiz düştüğünde hemen ilk fırsatta bu topikteki arkadaşlarımıza ulaşalım, :arrow:
COK HAKLISIN EROL
CEVIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.06.2005, 10:02   #137
mehmetunal1957
Yeni Yiğido

mehmetunal1957 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 mehmetunal1957 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
mehmetunal1957 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
cevik Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
:arrow: BeNi kÖyüMüN YaĞmUrLaRıNdA YıKaSıNlAr& ben de uluslararası çiçekçilikle uğraşıyorum dünyanın her yerine anında teslim...tel 0212 247 35 21 ---- 233 12 72----233 12 80 fax : 0212 241 56 83 www.fujicicek.com böyle bir konu açtığı için Çevik abiye teşekkürlerimi iletiyorum. dayanışmanın en güzel yolu budur ...bilgisayar işim olduğunda mikro bilgisayara gideceğim ufak bişey dahi olsa almak için ..en azından oradaki arkadaşımla tanışmış olurum düşüncesiyle ..günümüzde böyle şeyler önemli ,,mesela ikinci el otomobilci hemşehrimle de günün birinde işimiz olabilir maksat burada kaynaşmayı sağlamak ve daha sıcak bir ortam sağlamak ..borran fırtınası arkadaşımızın da babası nakliyeciymiş mesela herkesin işi düşebilir...ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ :arrow:
EROL BEY BU HAFTA YİNE 2 ADET SİPARİŞİM OLACAK

YİNE KARIZMANI KONUŞTURMAN GEREK CİCEKLER GÜZEL OLSUN

SENİNGİBİ YAKIŞIKLI OLMALI :lol: :lol: :lol: :lol:
[size=6]EVET ARKADAŞ LAR BENDE MECİDİYE KÖYDE NALBURİYE

İŞLETİYORUM CEVİK GARDAŞIMIZIN BU ANLAMLI TOPİÇİNİ

DESTEKLİYORUM BURADAN TÜM SİVASLI HEMŞERİLERİMİZE

SESLENİYORUM GELİN BİR OLALALIM HEP DESTEK TAM DESTEK

SAYGILARIM LA GÖKPINAR NALBURİYE

TEL 0212 213 74 75 MECİDİYEKÖY/ İSATANBUL
[/size]
SİVASI VE SİVASLIYI SEVMEK AYRICALIKLIDIR :roll: :roll: :roll:
mehmetunal1957 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.06.2005, 15:36   #138
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

EROL KARDEŞİME ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM GÖNDERECEĞİ GÜZEL GÜNLER İÇİN BURADAN TA BERLİNE, TEŞEKKÜRLER ER58OL, DAYANIŞMAYA DEVAM ARKADAŞLAR
A BİRCAN
Alt 23.06.2005, 17:03   #139
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

her zaman bir telefon kadar yakınım,güzel günlerde----KıRmIzI BeYaZ günlerde , çiçek sizlerle güzelleşiyor ,,,anlam kazanıyor ve emin olunuz ki bu topikten gelen ilgi beni ilerisi için sivaslıların büyümesi için umutlandırıyor,,şimdilik büyümek isteyen az kişi var gibi görünsede Kartopunun yuvarlandıkça büyümesi gibi İNADINA BÜYÜYECEĞİZ,İNADINA HER ALANDA 1 NUMARA OLACAĞIZ VE DİRENDİKÇE SÜPER LİG HER ALANDA SÜPER LİG... :arrow: :evil: :arrow:
Alt 24.06.2005, 10:48   #140
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

E N B Ü Y Ü K S İ V A S
Konu Kapatılmıştır