Ya arkadaşlar hepinizi anlıyorum.. Transferi yetersiz görüyorsunuz.. Lige yeni çıkan takımları kendimize mukayese ediyoruz.. Ama unutmayın ki, onlar yeniden yapılanıyorlar, elbette transferler yapacaklar.. 10 tane yabancı kontenjanları var.. Hergün bir haber çıkması normal.. Bizim ise yabancı kontanjanımız dolu.. Yabancı santrafor için mutlaka mevcur yabancılardan biri gidecek.. Yada yabancı konusunda yeni federasyon yeni düzenleme yapacak.. Yoksa alacağımız santrafor transferi yerli olacak.. Şayet federayon yeni bir düzenleme yaparsa ki bu düzenleme, sahada 6 yabancı ama sınırsız sayıda yabancıya lisans çıkartma şeklinde olabilir.. Herşeyin ilacı zaman.. Ben Rıza Hoca'ya güveniyorum.. Konu Sivasspor olunca Rıza Hoca içinde akan sular duracaktır.. En az bizim düşündüğümüz kadar düşünüyordur Sivasspor'u bundan emin olabilirsiniz.. Bekleyip görelim...Herkese saygılar
yabancı sınırlaması kalkarsa kesinlikle bir yabancı oyuncu daha alınacak ve bu büyük ihtimal forvet olacak...diallo büyük ihtimal kalacak.. bu durumda bilicanın alınması artık zor...henüz somut ve üzerinde yoğunlaşılan bir isim yok ama sanırım 4veya 5 isimle ilgileniliyor...
ya tesekurler kardesim nerdeydin kayiplara karistin
eksiğimiz cok m.nas ın yerıne daha bı oyuncu alınabılırdı kaleci seçimi yerli olabilirdi cerny transferi belirsiz haftalardır anlaşmaya çalısıyoz forvete transfer yapılacak denılıyo ama bi isim bile yok temaslarımız sürüyomus