Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Biz bazı şeyleri aylardır yıllardır anlatamadık. İdealist yaklaştık, gerçekçi olduk ama bir türlü doğruyu anlamak istemeyen arkadaşlarımıza maalesef laf anlatamadık. Bizim isyanımız yada serzenişimiz stadyumun dolmasına değildi. evvela proje aşamasında verilen sözlere idi... aha 40 bin di, aha 30 bindi diye atıp tutan ekabirler, üstüne üstlük Sivası satsan o kadar edermi diyerek hakir gören burnu havada siyasetçiler ile dehlene dehlene resmen kazık yiyerek uyutulduk. Maksadımız Siyaset yapmak değil, doğrusunu söylemek gerekirsede sevmem siyaseti. ama maalesef kandırıldık. Tamam dedik sesimizi çıkarmadık baari şunun kapasitesini o kadar uyutulmamıza rağmen 30 bin yapalım kriterlerin (uluslararası müsabaka için) üzerine çıkalım da vilayetimize olası bir turnuvalarda bundan 5 yıl 10 yıl sonra maç verilsin bu vesile ile 2 tanede 5 yıldızlı otel yapılır, vilayetimize bu sebeple yerli yabancı turist gelir, veya sıcak para girer dedik. Lafazan çok bilmiş cahil cühela kesim ise ne dedi. La gardaşım siz daha maçlara gelmiyorsunuz 10 bin kişilik stadı dolduramıyorsunuz 25 bin neyinize yetmiyor. Bu lafları yedik durduk. Bizde biliyorduk bu kapasitenin nadir yada hiç dolmayacağını. Ama maalesef şimdi o stad sadece bizim, yiğidoların simgesi olarak kalacak. Sadece biz oynayacağız. İlerde başka iller turnuvalara sahne alırken biz izleyeceğiz.
Hayırlısı olsun diyelim zaten başka diyecekde bir şey kalmadı bu saatten sonra...
|
evvela yazdıklarına katılmamak mümkün değil hak veriyorum vesselam.lakin herkesin sizin kadar sağduyulu yaklaştığını düşünmüyorum bu konu hakkında.bilmiyorum ama yaş olarak buradaki bir çoğundan büyüğümdür ( 41 yaşındayım ) askerlik sürem hariç 28 senedir kaçırdığım maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez ( içerde ve dışarda ) ben bu kadar memleket sevdalısı iken ve herşeyin en güzelinin SİVAS ıma layik olduğunu düşünürken ( stat dahil ) bazı kişilerin bu stat konusunda cahilce popilist tavırları da benim moralimi bozmaya yetiyor lafım meclisden dışarı kimsenin senin yazığın yorumundaki kadar duyarlı olduğunu düşünmediğim için yuıkardaki yazıyı yazma gereği duydum bu tavrım bazılarının zoruna gidebilir ama ben gerçek olan bir şeyi burada yazılara döktüğümü düşünüyorum kimse alınmasın gücenmesin şimdi o 25.000 rakamına moral bozanlar seçim zamanı gösterceklerdi tavırlarını aretık geçmiş olsun atı alan çamlıbeli çoktan aştı sahipsiz kalan bir memleketiz bunu kabul edelim artık bbizim yarımız kadar olmayan memleketlere büyükşehir verilirken bize neden verilmediğini bir düşünün tama bu konu dışı ama burada ömenli olan konu sahipsiz olmamızdır neyse uzun uza yazmaya bu konuyusa sulandırmaya gerek yok inşşatı bitmek üzere zaten bu saatten sonra ne konuşulsa boş yeni
stadımız memlekete ve yiğidolara ve SİVASSPOR umuza uğur getiri inşallah