Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 04.02.2015, 12:31   #1481
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 861 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

sivasta taraftarlık ruhu hiç yerleşmediki. sivasın yerlisiyim. sivasta gezsen çok eskilerden kalma sivasspor tutkunları ve bu insanlarla muhabbet etmiş gerçeği görmüş orta yaş insanlardan bir bölümünden başka taraftar ruhu taşıyan yok. her zaman buradan yazarız yazarızda maça giden yok. stat dolmaz. ama sivasspor adına kritik yapma yorum yapma eleştirme hakkını kendimizde buluruz nedense. 25.000 kişilik stat az değil hele bir doldurunda ilave yapılabilmesi mümkünmüş yapılır. ben bir sivaslı olarak kardeşlerimden rica ediyorum önce taraftar olalım sonra eleştirelim. bakınız paso lig çıktı çıkalı guruplar vardı bilmemne gurubu falan kalmadılar yada azaldılar. demekki konuşmayla olmuyormuş. herkese sevgi ve saygılar. sivasspor ancak sivaslı taraftar olmayı becerebildiği zaman ileri gidecektir.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2015, 14:42   #1482
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

stadın son resmini alan varsa eklesede görsek
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2015, 22:27   #1483
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yeni Sivas 4 Eylül Stadı stadın proje resimlerinden birini daha paylaşmış....Resmi stadın elektrik işlerini yapan ustalardan birisinin kendisine gönderdiğini söylemiş....Resmi gönderen ve paylaşanlara teşekkür ediyorum..İşte o resim:..Kaynak:facebook-Yeni Sivas 4 Eylül Statyumu...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.02.2015, 22:30   #1484
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1059 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Eyüp Bey bende size sadece bu sitede değil genel anlamdaki paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim..
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.02.2015, 09:41   #1485
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yeni Sivas 4 Eylül Stadı stadın proje resimlerinden birini daha paylaşmış....Resmi stadın elektrik işlerini yapan ustalardan birisinin kendisine gönderdiğini söylemiş....Resmi gönderen ve paylaşanlara teşekkür ediyorum..İşte o resim:..Kaynak:facebook-Yeni Sivas 4 Eylül Statyumu...
resim hakkında bilgisi olan varsa biraz bilgi verirse seviniriz. çünkü ben pek bişey anlamadım.
Alt 14.02.2015, 01:09   #1486
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 531 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz bazı şeyleri aylardır yıllardır anlatamadık. İdealist yaklaştık, gerçekçi olduk ama bir türlü doğruyu anlamak istemeyen arkadaşlarımıza maalesef laf anlatamadık. Bizim isyanımız yada serzenişimiz stadyumun dolmasına değildi. evvela proje aşamasında verilen sözlere idi... aha 40 bin di, aha 30 bindi diye atıp tutan ekabirler, üstüne üstlük Sivası satsan o kadar edermi diyerek hakir gören burnu havada siyasetçiler ile dehlene dehlene resmen kazık yiyerek uyutulduk. Maksadımız Siyaset yapmak değil, doğrusunu söylemek gerekirsede sevmem siyaseti. ama maalesef kandırıldık. Tamam dedik sesimizi çıkarmadık baari şunun kapasitesini o kadar uyutulmamıza rağmen 30 bin yapalım kriterlerin (uluslararası müsabaka için) üzerine çıkalım da vilayetimize olası bir turnuvalarda bundan 5 yıl 10 yıl sonra maç verilsin bu vesile ile 2 tanede 5 yıldızlı otel yapılır, vilayetimize bu sebeple yerli yabancı turist gelir, veya sıcak para girer dedik. Lafazan çok bilmiş cahil cühela kesim ise ne dedi. La gardaşım siz daha maçlara gelmiyorsunuz 10 bin kişilik stadı dolduramıyorsunuz 25 bin neyinize yetmiyor. Bu lafları yedik durduk. Bizde biliyorduk bu kapasitenin nadir yada hiç dolmayacağını. Ama maalesef şimdi o stad sadece bizim, yiğidoların simgesi olarak kalacak. Sadece biz oynayacağız. İlerde başka iller turnuvalara sahne alırken biz izleyeceğiz.

Hayırlısı olsun diyelim zaten başka diyecekde bir şey kalmadı bu saatten sonra...
evvela yazdıklarına katılmamak mümkün değil hak veriyorum vesselam.lakin herkesin sizin kadar sağduyulu yaklaştığını düşünmüyorum bu konu hakkında.bilmiyorum ama yaş olarak buradaki bir çoğundan büyüğümdür ( 41 yaşındayım ) askerlik sürem hariç 28 senedir kaçırdığım maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez ( içerde ve dışarda ) ben bu kadar memleket sevdalısı iken ve herşeyin en güzelinin SİVAS ıma layik olduğunu düşünürken ( stat dahil ) bazı kişilerin bu stat konusunda cahilce popilist tavırları da benim moralimi bozmaya yetiyor lafım meclisden dışarı kimsenin senin yazığın yorumundaki kadar duyarlı olduğunu düşünmediğim için yuıkardaki yazıyı yazma gereği duydum bu tavrım bazılarının zoruna gidebilir ama ben gerçek olan bir şeyi burada yazılara döktüğümü düşünüyorum kimse alınmasın gücenmesin şimdi o 25.000 rakamına moral bozanlar seçim zamanı gösterceklerdi tavırlarını aretık geçmiş olsun atı alan çamlıbeli çoktan aştı sahipsiz kalan bir memleketiz bunu kabul edelim artık bbizim yarımız kadar olmayan memleketlere büyükşehir verilirken bize neden verilmediğini bir düşünün tama bu konu dışı ama burada ömenli olan konu sahipsiz olmamızdır neyse uzun uza yazmaya bu konuyusa sulandırmaya gerek yok inşşatı bitmek üzere zaten bu saatten sonra ne konuşulsa boş yeni
stadımız memlekete ve yiğidolara ve SİVASSPOR umuza uğur getiri inşallah
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2015, 02:33   #1487
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu saatten sonra yapacak hiçbirşey yok...Zaten şu an kapasite 28.000 e yaklaşmış durumda(27.532)...Geçen yıl sivasspor.com sivassporun kapasitenin koltukların sıklaştırılarak 29.000 in üzerine çıkarılacağını söylemişti..Bu haber sivasspo kuübü tarafından yalanlansa da sivasspor.com un bu olay la ilgili bilisi olmasa herhalde özel haber yapmazdı diye düşünüyorum..Öyle ya da böyle kapasite şu an 28.000 lere ulaşmışmış durumda..Bu da yetmezse demokrasilerde çareler tükenmez;çünkü en üstteki tribünün yani 5. katın üstündeki çatının olduğu yerde şu anda en az 3-4 sıralık bir boşluk var;sivasspor kulübü eğer isterse(ben 4 büyüklerle yapılacak maçlardan dolayı isteyeceğini düşünüyorum) buraya aynı Konya Stadında yapılan Portatif Tribün gibi 3-4 sıralık portatif tribünün eklenebileceğini düşünüyorum..Bu da yaklaşık olarak 3000-4000 arasında bir koltuğa denk geliyor..27.500 +3.500=31.000 kişilik kapasite kendiliğinden oluşuyor...Bu kapasite artık bize en az 20 yıl yeter herhalde...Gelecekte de olur ya Sivas Büyükşehir olur il nüfusu da 1000.000 üzerine çıkarsa stat her maç tıklım tıklım dolup ihtiyaç olursa büyüklerimiz de tamama deyip kapasite artışına evet derlerse işte o zaman çatı sökülüp arkada bulunan yayla gibi boşluğa yeni tribün basamakları inşa edilip kapasite 35-40.000 arasına çıkarılır..Olay bu kadar basit...Şu anda yukarda bahsettiğim 30.000 lere ulaşan kapasite bize uzun süre yeter..Önemli olan şu anda taraftarın passoligini çıkarıp maçlara gelip yeni stadı doldurması diye düşünüyorum...Önce hayırlısıyla şu yeni statta biraz maç izleyip ,yeni modern stadın keyfini çıkaralım ondan sonra ne gerekiyorsa onu yaparız diye düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.02.2015, 02:58   #1488
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

verdiğiniz bilgilere içime bi huzur ve rahatlık verdi gecenin şu saatlerinde eyüp bey
Büyüklerimiz neyse ki lütfedip stadı kapasitesi artırılabilir şekilde planlamış iyi ki
Yoksa 25.000 kapasite (dolsun ya da dolmasın) diğer stad yapılan şehirlerin kapasitelerine ve bulundukları liglere bakıldığında süper ligde demirbaş olmaya başlamış ve şampiyonluk iddiası yaşamış görmüş şehrimiz için çok az
Sanıyorlar ki sivasspor düşecek zaten fazla büyük bir stad yapmaya gerek yok
Takımımız başarılarıyla herkesi yanıltmaya devam ediyor, düştü düşecek diye ellerini ovusturarak bekleyenler her sene küllerinden yeniden doğup göğe yükselen takımımızın performansı karşısında hayal kırıklığına uğruyor

Önce yapıldığını bir görelim, ondan sonra kapasiteyi artırmak için kimsenin önünde eğilip bükülmek zorunda kalmadan kapasiteyi 30000 ve üzerine taşırız inşallah ve şehrin turizmi adına önemli bir atılım atmış olurlar böylece
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivaslıadem'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor
Alt 14.02.2015, 10:26   #1489
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor

Alıntı:
sefilix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizim feveranımız dolupuluslararasımaması değil. uluslararası organizasyonlar 33 bini geçenlere veriliyor. mesela U20 dünya kupası için stadımız hazır olsa maç verme ihtimalleri yüksek olurdu. yani stat seyirci kapasitesi bunun için gerekli. ha diyeceksiniz ki ne faydası var kupayı takip edin ne demek istediğimizi anlayacaksınız. en az bir grup maçları sivasta yapılacaktı. şehrin tanıtımı anlamında (turizm) mükkemmel bir fırsattı bu. kapasiteyi o mantıkla istedik.
Kardeş uluslararası maçlarda 33 bin sarti yok uluslararasi final maclarinda var
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2015, 11:55   #1490
izecson_ea
Acemi Yiğido

izecson_ea - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

70 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 izecson_ea Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Stad bitecek hala kapasite tartışılıyor,kapasiteden ziyade stadın çevre düzenlenmesi bağlantı yolları hakkında en ufak bir bilgi bile yok
izecson_ea isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni