Aatif üstleneceği rol bakımından Alex'e benzetilmiş olabilir.Özellikle kilit maçlarda devreye gireceğini düşünüyorum.
Şimdi kendimi rakiplerin yerine koydumda Grosickiyi mi tutacan Ermanı mı tutacan Cerny mi yeni gelen forveti mi çok tehlikeli takım olacağız iyisinden iki forvette aldık mı tamamdır.
Arkadaslar Aatif hangi numarayi giyecek???
yoksa 10 numarayimi?
bence 7 numara tam iyi olurdu
bide bize 9 numara lazim
söyle bir kadro kurdum simdilik ama
--------Borjan-----------
Erhan----Rajnoch---Navratil----Ziya
Aatif-----Kadir---Mehmet Nas----Grosicki
------------------Erman-----------------
----------------Pedriel(suan )-----------
Gardaş borjan mı kaldı daha 2.ligdeki abdullah ondan daha iyiydi hatta 3.ligdeki body ekrem de
Youtube'da yarım saatlik videosu var adamı izlerken ağzım açık kaldı. Bir an biz mi aldık yoksa avrupanın devlerinden biri mi aldı dedim o kadar süper bir oyuncu
Insallah bekledigimiz katkiyi saglar ondan sonra daha da güzel yorumlar yapariz , ama dedigim gibi iyi transfer yasi da iyi insallah hersey mükemmel gider.
Alex´den daha basarili our,cünki ulusal medyada Alex herzaman haber oluyor asilsiz haberlerle onu alt etmeye calisiyorlar.Bizdeki Alex´ín kafasi daha dinc olacak bu cok önemli.
Cevap: Fanatik'e göre Tunuslu Chahechouhe Sivasspo
Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı
Fanatik'e göre Bulgar ligindeki Burgas takiminin Tunuslu orta saha oyuncusu AATIF CHAHECHOUHE Sivasspor'da
Sivasspor yabancı transferinde ilk hedefine ulaştı. Kırmızı-Beyazlılar, Aatif Chahechouhe ile anlaştı. Sırada golcü N'Douassel var...
Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor uzun süredir görüşme halinde olduğu Aatif Chahechouhe ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Bulgaristan’ın Burgas takımında forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun bonservisi için Bulgar ekibiyle el sıkışan Kırmızı-Beyazlılar’ın, futbolcuyla da anlaştığı öğrenildi.
Teknik direktör Rıza Çalımbay, Fas asıllı Fransız futbolcuyu uzun süredir takip ederken, önümüzdeki günlerde golcü oyuncu transferinde de somut adımların atılacağı belirtildi. Yiğidolar görüşme halinde olduğu Çad Milli Takımı’nın golcüsü N’Douassel’e de önümüzdeki günlerde imza attırmayı planlıyor.
Bu arada Çalımbay, ismi transfer gündeminden düşmeyen oyuncuları Grosicki’nin takımdan ayrılmayacağını kaydedip, “Onu bırakmaya da niyetimiz yok” diye konuştu.