Cevap: Transfer-2013
Yabancılar iyi olacak olmasına da;eğer yerli oyuncular iyi olmazsa o takıligde ancak orta sıralara oynar..En basiti eğer g.s da Burak,Selçuk ,Umut,Hamit gibi yerli oyuncuların katkısı olmasaydı g.s takımı ligde ve Avrupa da istenen hedeflere varabilir miydi?Onun için ben sivassporun yerli oyuncularının ve yedek kulübesinin aynı kalitede olmasından yanayım...Değişik sitelerde ve sivasspor.com da yerli oyuncularında adları geçmişti;mesela Ankaragücünden 10 numarada ve forvette oynayan Timur,Balıkesir den adını hatırlamadığım bir sağbek,Buca dan Efe gibi genç oyunculardan bahsedilmişti..Bence sivassporun yaşlanan tecrübeli yerlilerin yerine çok iyi genç yerlilerin alınmasından yanayım.. Benim Adanademirsporda oynayan Erçağ adlı oyuncuyu çok beğendiğimi söyleyebilirim..Aynı şekilde Tavşanlı Linyite bu yıl gelen Kayseri de oynayan bir ara bizim de gündemimizde olan Sefa'nın abisi gurbetçi oyuncu Murat Yılmaz da beğendiğim oyunculardan..Murat Yılmaz santrafor oynayan farklı özellikleri olan da bir oyuncu..Roberto Carlos'un kulübün bütçesine uygun nasıl oyuncular getireceğini şimdiden merak etmeye başladım..
|