Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

İNTİHAR!!!!!!
Alt 26.02.2007, 10:46   #141
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart İNTİHAR!!!!!!

Sivasspor - Konya maçında resmen intihar etti.Pazar günü statdaydım.Bu maçtan çok ümütliydim.Sivas maça başladığındaki oyun kurgusu gayet güzeldi.Defansta murat,sergio,servet,hayrettin orta sahada sağda serdar,yasir,cem can ve ilhan,ileride cvetkov ve mehmet.Bülent hoca elindeki en iyi kadroyu çıkarmış(Serdar hariç bu adamda ne buluyor anlamıyorum.)anti parantes](Yasir bu maçta kırmızı kart görmek için adeta çabaladı,kendisini uyaran kaptan servete sen kimsin lan dediğini kulaklarımızla duyduk.Bülent hoca saha kenarında çıldırdı.Ama 80 dakika oyunda tuttu.Yorum yapamadık.)Maçın ilk yarısı tam istediğimiz gibi geçti.Konya topla çok oynuyor gibi görünsede maçın kontraolü sivasspordaydı.İlk yarı boyunca tek pozisyon vermedik ve bir korner atışında Servetin indirdiği topu Sergio artistik bir topukla ağlara gönderdi.Her şey daha güzel olmuştu.İlk devre bittiğinde ikinci devre için daha umutluydum.Çünkü maç sivasın istediği gibi olmuştu.Ama ikinci yarı sahaya çıkan takıma hayretle baktık.Serdar uyundan alınmıştı .Ama takımın komple yeri değişmişti.Yasir sağ açıkta,sergio ön liberoda.Musa kuş sağ bekte.Murat sergionun ilk yarı oynadığı defans blokunda.Bu değişiklik sivasın sonunu hazırladı.Bülent hoca ne yapmak istedi kimse anlamadı.ilk yarı ileyen çarka resmen çomak soktu.Yasiri çıkarmamak için sağ kanata aldı.yani yasir sen orda oyalan ikili mücadeleye girme kırmızı görmezsin dedi heralde.Bülent hoca başarımız tesadüf değil diyor ama her şey bizi tesdüf diye düşünmemeiz için zorluyor.İlk yarıkı kodroyu bozmasa şu an 34 puandaydık Hoca yanlış yaptı.Kimse Şakşakcılık yapmasın ben doğru gördüğümü söylerim .Bu hafta Bülent Uygun sivası intihara zorladı.Hiç kimse bir anlam veremedi hocanıj ne yapmak istediğine Geriye sadece şu düşüncemiz kaldı.Bülent Uygun Siavasa harakiriyaptırdı.umarım bu gidişe en kısa zamanda dur deriz.Ama benim düşüncem deplasmandaki Ankara maçına kadar bu takım 3 puanı bir arada göremez.
Alt 26.02.2007, 10:59   #142
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

Alıntı:
ksali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gecmis olsun agalar .insallah fener macini alirisniz .

Eywallah Gardaş Antalya'yu,Konya Sporu Kendi Ewimizde Aldık Ya Kadıköyde'de Alırız...........+58
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
Alt 26.02.2007, 11:08   #143
svs_aykut88
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 svs_aykut88 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadşalr
ilk önce basın sözcümüz değişmesi lazım adam cıkmış sivasın hiç bi iddaası yok uefaya henüz hazır değiliz ligi ortalarda bitirmek istioruz dior bu takımdan daha ne bekliycen bence bu iki yenilgi bilerek olmuşdur.her iki macıda gittim sivassporu tanıyamadım cok yazık ya.tarafdar daha ne yapsııııınnnnnnnnnnnnnnn
svs_aykut88 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: İNTİHAR!!!!!!
Alt 26.02.2007, 11:12   #144
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: İNTİHAR!!!!!!

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
(Yasir bu maçta kırmızı kart görmek için adeta çabaladı,kendisini uyaran kaptan servete sen kimsin lan dediğini kulaklarımızla duyduk.Bülent hoca saha kenarında çıldırdı.Ama 80 dakika oyunda tuttu.Yorum yapamadık.)

Valla Yasir dende bu beklenirdi.Dün sahada hiç yoktu.Daha önce polemikler oluyordu Yasir ile alakalı Konyalı ve Konya maçlarında oynamıyor diye.Dün de yine sahada hiç yoktu.Kendini attırmak için elinden geleni yaptı.Ben hocanın yerinde olsam bu adamı daha kadroya almam...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.02.2007, 11:43   #145
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 940 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Akşam spor programlarında yenen golleri görünce insan çılgına dönüyor.Bu kadar basit gol yenmez.Yorumcunun dediği gibi amatör kümede bile bu kadar basit gol yenmez! Takım bian evvel kendini toparlayıp,bu işe daha ciddi şekilde bakmalı, eğer bir hedef koyduysa. Ligimiz yine garip bir şekle büründü,düşme potasına en yakın takımla aramızdaki puan farkı sadece 6. Bu oynadığımız iki maçı alsaydık şimdi üçüncüydük.Futbol işte böyle inişli çıkışlı birşey. Çok dikkat etmemiz lazım.
Alt 26.02.2007, 11:44   #146
sarsılmaz
Acemi Yiğido

27 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 sarsılmaz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Konya maçındaki farklı skorla yenilgi sivasspora yakışmadı. Ama yinede kalan maçlara kendimizi konsantre etmek ve bu maçları kazanmak için çaba göstermek gerektiğine inanıyorum. Bundan sonraki maçlarda iyi futbol ve kazanan bir skor ile sahadan ayrılan inşallah Sivasspor olur bunu ümit ediyorum
sarsılmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
Alt 26.02.2007, 13:10   #147
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

arkadaşlar lütfen hepinizden rica ediyorum bülente ve yasire 3 maç daha zaman tanıyalım?yavvv 3 maç daha bekleyemöiyomusunuz?bakalım sonuçlar neyi gösterecek????
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.02.2007, 20:04   #148
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yenildigimiz icin dünya basima yikilmis gibi olsada, aksam trt de özetini izledim ve o kadar kötü oynadigimizi düsünmüyorum (savunma haric). Bir faul söz konusuydu, verilmeyen bir penalti vardi (cvetkovun pozisyonu) macin özetini izledikten sonra hic bir pozisyon tartisilmadi. bilemiyecegim yani
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.02.2007, 00:01   #149
catli_58
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 catli_58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Bu yasir yarın iki hareket yapar bizim şakşakçı taraftarlar da şakşaklar geçer gider... Bu adamdan topçu olmaz... Hatta ADAM olmaz....
catli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.02.2007, 02:47   #150
sivasli_tufan
Tecrübeli Yiğido

sivasli_tufan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_tufan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

antalyaya maci sattik cunku uefaya gitmek istemiyor sevgili yöneticilerimiz baktilar antalyanin durumu kötu tamam dediler
konyaya gelince guzel futbol oynadik ama maci alamadik.
bu hafta fener macina gelince alacagimiz varsada bu maci almayiz.
yasire gelince yanilmiyorsam kendisi konyali gecen sene 1-1 biten mactada böyle yapmisti cok sorun cikaran bi futbolcu saniyorum konyali hemserilerini görunce gaza geliyor.
dogdugun yer degildoydugun yerdir yasir bey istemiyorsan git konyada oyna pislik yapma istersen sivasin ronaldinhosu ol seni sevmedim sevmiyecgim kisiligin bu senin.