İNTİHAR!!!!!!
Sivasspor - Konya maçında resmen intihar etti.Pazar günü statdaydım.Bu maçtan çok ümütliydim.Sivas maça başladığındaki oyun kurgusu gayet güzeldi.Defansta murat,sergio,servet,hayrettin orta sahada sağda serdar,yasir,cem can ve ilhan,ileride cvetkov ve mehmet.Bülent hoca elindeki en iyi kadroyu çıkarmış(Serdar hariç bu adamda ne buluyor anlamıyorum.)anti parantes](Yasir bu maçta kırmızı kart görmek için adeta çabaladı,kendisini uyaran kaptan servete sen kimsin lan dediğini kulaklarımızla duyduk.Bülent hoca saha kenarında çıldırdı.Ama 80 dakika oyunda tuttu.Yorum yapamadık.)Maçın ilk yarısı tam istediğimiz gibi geçti.Konya topla çok oynuyor gibi görünsede maçın kontraolü sivasspordaydı.İlk yarı boyunca tek pozisyon vermedik ve bir korner atışında Servetin indirdiği topu Sergio artistik bir topukla ağlara gönderdi.Her şey daha güzel olmuştu.İlk devre bittiğinde ikinci devre için daha umutluydum.Çünkü maç sivasın istediği gibi olmuştu.Ama ikinci yarı sahaya çıkan takıma hayretle baktık.Serdar uyundan alınmıştı .Ama takımın komple yeri değişmişti.Yasir sağ açıkta,sergio ön liberoda.Musa kuş sağ bekte.Murat sergionun ilk yarı oynadığı defans blokunda.Bu değişiklik sivasın sonunu hazırladı.Bülent hoca ne yapmak istedi kimse anlamadı.ilk yarı ileyen çarka resmen çomak soktu.Yasiri çıkarmamak için sağ kanata aldı.yani yasir sen orda oyalan ikili mücadeleye girme kırmızı görmezsin dedi heralde.Bülent hoca başarımız tesadüf değil diyor ama her şey bizi tesdüf diye düşünmemeiz için zorluyor.İlk yarıkı kodroyu bozmasa şu an 34 puandaydık Hoca yanlış yaptı.Kimse Şakşakcılık yapmasın ben doğru gördüğümü söylerim .Bu hafta Bülent Uygun sivası intihara zorladı.Hiç kimse bir anlam veremedi hocanıj ne yapmak istediğine Geriye sadece şu düşüncemiz kaldı.Bülent Uygun Siavasa harakiriyaptırdı.umarım bu gidişe en kısa zamanda dur deriz.Ama benim düşüncem deplasmandaki Ankara maçına kadar bu takım 3 puanı bir arada göremez.