Sevgili büyüklerim ve saygi deger yönetim!
ben almanyada yasayan bir gurbetciyim, sivas ve sivassporum icin yapamayacagim birsey yoktur! sizden sadece bir sorum üzere bir cevap bekliyorum!
hergün sivassporla ilgili haberleri okuyorum (genelde hep ayni haberler) ama gidecek oyuncular gitti ama, sedat bayrak halen takimimizda bulunuyor, neden??
lütfen bana bunun cevabini verirmisiniz?? sakin bemeyin ki, yeni transferler yaptik, takima adapte almamasi halinde elimizde tutuyoruz demeyin! en ölü futbolcu sedat´´tan cok daha iyidir! takima faydasindan coooook zarari dokunuyor! sunuda belirtmek isterim ki Futbolcu gelip gecici, yanliz sivasspor kalici!
Eskisehirden Adem sari, bülent uyugunun begenmedigi ve takimdan gönderilen oyuncu bu takima alinmali diye düsünüyorum cünkü, bunun icin bircok nedenleri var bunlardan: hem riza hoca onu cok iyi taniyor, sivasli, sivassporda canla basla oynar ve benzeri seyler! elinizi vicaniniza koyup söyleyin! bizi tepelere cikaran Bülent uygun, bugünün mimari degil mi??? elindeki hazir kadroyu bozup ve akabinde kendiside bu takimdan ayrilan dir! benden bukadar taktir sizindir!
Sonunda Kadar Haklısın... Sedat Gideceklerin içinde başta gitmesi Gereken Bi oyuncu.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslihsan'a Teşekkür Ediyor...
arkadaslar, ne yazik ki biz burada kendi kendimizi yip bitirelim! kafamiza göre yorum yazalim hakliyi haksizi tartisalim ve benzeri!
maglesef ki bunu bizler görüyor biliyoruz fakat, bizim yönetim bu konuda yeterince titiz degil! sedat be 30 yas üzeri oyuncular artik takimimizdan yol almalidir!
böyle bir temizlik yerseyden daha makuldur!
NOT: ben sedati Bbayraki geldigi günden beri sevmiyorum! buna kimsenin aklinada girmek gibi bir niyetim yok! herkez herseyde özgürdür! tsk ederim
Ad Soyad: Sedat Bayrak
Doğum Tarihi: 10.04.1981
Doğum Yeri: Gaziantep
Mevki: Defans
Boy: 188 cm
Kilo: 87 kg
Forma Numarası: 3
Oynadığı Klüpler: A.Sebatspor,Ankaragücü
Sözleşme:3 yıl
Sivas'a yararı dokunur inşallah...
Başarılar Dilerim...
biraz asabi olmasa iyiolacak ama düzelir nasılolsa altarnatifi var
sedat takımda pimi çekilmiş bomba gibi davranıyordu şimdiye kadar çünki alternatifi yoktu.artık kendisi bilir bundan sonra eski disiplinli ve başarılarına dönerse takımda yer bulur ve faydalı olur aksi halde bundan sonra ne rıza hoca nede yönetim sedatın kaprislerini ve hırçınlıklarını çekmez.düzelirse takımda kalır aynı hırçınlıkla devam ederse sezon sonu takımdan gidecek ilk isim sedattır.artık herşey sedatın kendine baglıdır kendisi sivasspordaki gelecegini tayin edecektir