Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 26.11.2007, 12:55   #141
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

yorumlar ıcın tesekkurler umarım sampıyonluga adım adım gıden bır takımın taraftarıda takıma yakısan gerek trıbun showları gereksede 90 dakıka verdıgı destekle bu takıma büyük katkı saglar.
Alt 26.11.2007, 13:43   #142
ertuqrul
Yeni Yiğido

ertuqrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 ertuqrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyo

Alıntı:
mesut_tncsvs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
emre sana ne kadar hak versem azdır kardeşim geçen bursa maçında sivastaydım allah aşkına kaç kişinin üstünde orjinal ürün vardı

bu takım ligden düştükten sonra kıymetini anlarlarsa şaşma.eğer burdayken takımımıza tam destek vermiyorsak yazıklar olsun hanginizin elinde orjinal sivasspor ürünü var yav alma kardeşim alma korsan alıcağına hiç alma yazıklar olsun sizin gibi sivassporluya. bunun altından kalkacakmısın korsana destek çıkmakla

hadi yabancı ülkenin olsa al ona karışmam ama bu bizim takımımız zamanı geç olmadan destek olmalıyız.

evt emreye yine hak veriyorum hiçbir şirket doğru düzgün destek vermiyor.reklam yapmaya gelince bir numaralar ama taraftarlara destekleyen yok lafta destekliyoruz.

ve sivastakiler zamanı geldiğinde anlıyıcaklar biz istanbulda nsl her maça gitmeye çabalıyorsak sizde gidin fakat eğer çekirdek alıp gidicekseniz bir zahmet dijitürkün yolunu tutun orda daha ucuz boşyere fazla para vermenize gerek yok

aynen buna katılıorum.ben orjınal almak ıcın nelerden vazqecıorum ya aynı fıyat maqazada 5 ytl atkı.orjınal atkının fıyatıda 5 ytl.ben param ozele deqıl sıvasspora gıtsın dıe herseyı orjınal alıorum ya.herkes bıraz duyarlı olsun kardesım.bu sehır bızım bu takım bızım desteklemek bıze duser
Alt 26.11.2007, 16:57   #143
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok örnek bir seyircimiz var, dikkat edin taraftar demedim )
tam laboratuvar mevzusu, bakalım hayırlısı vardır bir hikmeti, ateşli olup 5 maç ceza almaktan daha iyi galiba bu
Abi 1 maçta sağlam 2 bin kişi bağırsın, takıma destek versin 5 maç ceza alıp stadın dışından destek vermeye razıyım

YENİÇERİLER
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2007, 20:59   #144
Tarkan ÇeLik
Tecrübeli Yiğido

Tarkan ÇeLik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tarkan ÇeLik isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Geçmişini Hiçe Sayıp, Yıllardır beraber bağırdığı insanları,Bazı Şeyler Uğruna Arkadaşlarını Satan insanlardan UTANIYORUM..!!

1967 Sivasspor GeNç TaRaFTaRLaR DerneĞi
CaNDaN öTe SeviYoRuz..!!
ayıq oLun..

тαяzıмızı кσρуαℓα, нαуαтıηα уαρıѕтıя ! TriBün TaYFa
Tarkan ÇeLik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2007, 21:24   #145
ülküm58
Acemi Yiğido

ülküm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 ülküm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

HELAL osun sana emre kardeşim utnmakta haklısın ben hep maratondayım yırtınıp duruyorum tek başına bağıralım diye bir kaç tanesiyle takıştım her kayseri atağında yuh dediğim için dediğin gibi sivas diye bağırmaktan aciz olanlar kayseri diye yırtınıyordu benim takıştıklarım da dahil
Biz sivas olarak canlarını dişine takan o kahramanlara ihanet ediyoruz hala fener gs bjk yi destekleyenler var bu şehirde
3 BÜYÜKLLERİN ŞAKŞAKÇILARI BİZ SİZLERİ ARAMIZDA İSTEMİYORUZ
BİZ SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ ]
ARAMIZDAN DEFOLUN
ülküm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2007, 21:27   #146
ülküm58
Acemi Yiğido

ülküm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 ülküm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SİVASSPORU DESTEKLEMEYİP SİVASSPOR ÜZERİNDEN RANT ELDE EDENLER SİZLERİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM ALLAH
ülküm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.11.2007, 16:00   #147
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Tarkan ÇeLik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçmişini Hiçe Sayıp, Yıllardır beraber bağırdığı insanları,Bazı Şeyler Uğruna Arkadaşlarını Satan insanlardan UTANIYORUM..!!

orda kal işte tarkan orda durucaksın bana herkes ıstedıgını soleyebılır kendı dusuncesıdır der gecerim ama kımse bana arkadaslarını sattı diyemez deme hakkı da yokdur hele hele de bunu baska bı gruptan 1 2 senedir sivasspor taraftarlıgı yapan birisi asla di ye mez..

olay hakkında acıklama da yapmıcam kol kırılır yen icinde kalır demişler..yoksa soylemek ıstedıgım cok ama cok sey var.yinede beni bilen biliyor gerisi alakadar etmiyor..
Alt 27.11.2007, 16:05   #148
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
onetanem58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende taraftarlarimizdan memnun degilim kufur etmekten futbolcularımıza bagırmaktan baska yaptıkları bisey yok baska takımların taraftarlarına bakıyorum imreniyorum.takımımızın ismini duyurdugumuz gibi taraftarlarımızın isminide duyurmalıyız bence bunun icinde Cılgınlar olsun Merkez tayfa olsun.... bunların egitilmesi lazım duzgun ce sivasspor diye bile bagıramıyoruz rezil oluyoruz herkese.. bir an once bunun onlemi alınmalıdır tskler....
)) ay kardesimm ALLAH iyiligini versin emi beni guldurdun ALLAhta seni guldursun...SIVAS SPOR COK YASA SIVASLILAR COKYASA OLSUNNN CAMURDAN OLSUN SIVASSPOR TARAFTARI OLSUN HEPSINE CAN KURBANN....
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.11.2007, 16:15   #149
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1239 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

genç arkadaslarım bir birinizle polimiğe girmyenin görüyoruzki hepiniz sivasspor sevdalısınız genç yaşınıza rağmen yürekten seviyor vede destekliyorsunuz herkezi kendiniz gibi görmeyin hekez sizin gibi çok sevmeye bilir ama sizde dikkat edin vede onları yanınınıza çekin kimse kimseyi kırmasın biliyoruzki sivas ve sivasspor hepimizin...
siz gençlere her zaman ihtiyacımız var bunu unutmayın
.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.11.2007, 12:28   #150
merkez_ismail
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
genç arkadaslarım bir birinizle polimiğe girmyenin görüyoruzki hepiniz sivasspor sevdalısınız genç yaşınıza rağmen yürekten seviyor vede destekliyorsunuz herkezi kendiniz gibi görmeyin hekez sizin gibi çok sevmeye bilir ama sizde dikkat edin vede onları yanınınıza çekin kimse kimseyi kırmasın biliyoruzki sivas ve sivasspor hepimizin...
siz gençlere her zaman ihtiyacımız var bunu unutmayın
.
puar ısımlı uyeye katılıyorum arkadaslar lutfen yorumlarımızı bırbırımızı kırmayacak sekılde yapalım herkese basarılar ...!
merkez_ismail isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır