tolunay hocayı ve tüm kayserispor tarattarını ve camiasını kutluyorum yiğidolardan selamlar olsun elinizden geleni yaptınız feneride yendiniz ama hakemi yenmeyi unuttunuz helal olsun size
Ey be hemserim once sormak isterim gs'limisin.
Ve diyorumki yaw ALLAH askina sayin baskanimiz ve teknik direktorumuz ki o eli opulesi insanlar (yasim 29 onlardan kucugum fakat buyuk olsamda hicbirsey degismez yine operim sahsima) hakkinda boyle bir yazi yazmani aklim almadi.Yaw o insanlar degilmi hicbir SIVAS'linin dahi hayal edemeyecegi yerlere SIVASSPORUMUZU butun yokluklara ragmen onurla getirenler.Sence buysa fener veya baska birine calismak ben chelsea'ye calismalarina bile raziyim bence SIVASSPOR'un en buyuk dusmani ne hakemler nede baska birseydir iste bu dusuncedir.
Arkadasim sozlerimin arkasindayim. Butun sampiyonluk adaylari zehir zemberek aciklama yapiyor. Ben bu tur aciklamalari baskandan ve Bulent hocadan da bekliyorum. Ayrica GSlide degilim. Sivassporluyummmm.
HELAL OLSUN TOLUNAY HOCAYA
bu hakeme söyleneck cok sey var ama icmdekileri kontrol ediyorum yazik gunah olmayan bir penalti mac bitince ofsayttan atilan bir gol