iki şaka gibi gol yedik.. ilk yarıdaki oyun muhteşemdi mehmet yıldız, abdurrahman, sylla, bilica,ibrahim hepsini beğendm ama o ilk acayip golden sonra takım sanki hemen atmalıyız, bu maç böle biterse bittik havasında telaştaydı.. ilk golde ne yapacağını bilemedi volkan bi kaleci için çok kötü bi top o ve volkan doğru olanı yapamadı.. 2.yarı konsantrasyon sıfırdı ilk yarıdaki takım uçmuştu sonra o telaşlı havada volkan anlayamadığım bi gol yedi.. anlam vermek mümkün diil konsantrasyondan eser yok çünkü başka bir açıklaması yok o golün..
problem tecrübe ve konsantrasyondu en azından 1-0 bitse bi şansımız olurdu ama böle artık çok çok zor..
yalnız ilk yarıda gördüm ki takım çok hırslı , herkes büyük bi çaba içinde topu alana basılıo.. mehmet yıldız dan çok ii paslar gördüm, abdurrahman yine kendini parçaladı ve çok iiydi, musa bi de şut çekmesini başarsa artık.. bu takım iş yapar ama keşke uefa da iş yapsaydı volkan be..!! çok sinirlendim ama golden sonra kafasını direğe koyunca da içim eridi volkan a kaleci olduğum için anlayabiliorm o duyguyu o an hayat bitio ölmek istio insan

yazık oldu emeklere..