Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
bravo site yönetimi, yanıltmadınız beni, işinize gelmeyince hemen bu konuyu da kapatıp Sitemiz Hakkındaki Görüşleriniz başlığına sıkıştırdınız..işiniz bu mantıklı bir açıklama yapmaya ne gerek var değil mi?
|
Konu hakkında bilgim yok anacak bu tür şikayet yada önerileriniz için bu başlık açılmıştır ve sansür başlıklı konunuzu ben buraya taşıdım. Forum düzeni, konu kirliliği v.s gibi sebeplerden dolayı bazen bu türden düzenlemelere istemeyerek te olsa gitmek zorunda kalıyoruz. Takımımızın son haftalarda aldığı kötü sonuçlardan dolayı, Yiğidolar haklı olarak duygularını sitemiz aracılığı ile dillendirmek istiyorlar ve bir çok konu başlığı aynı günlerde açılıyor. Gönüllü olarak görev yapan yönetici arkadaşlarımızda forum düzeni ile üyelerimizin hakları arasında gerilim yaşıyorlar. Hata bizler içinde geçerli anacak kasıt olamaz. Sizler Sivasspor.Com' un vitrini görüyorsunuz ancak bu işin birde mutfağı varki oldukça stresli ve fedakarlık isteyen bir alan, bu zor ve sıkıntılı günlerde bu türden problemlerin yaşanması da normal sanıyorum, karşılıklı anlayış ve hoşgörü ile bu günleride atalatacağımıza inanıyorum...