Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sivasspor - Eskişehirspor maçını kim kazanır?
SivasSpor kazanır 536 64,66%
Berabere Biter 75 9,05%
Eskişehirspor kazanır 218 26,30%
Katılımcı sayısı: 829. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Sivasspor - Eskişehirspor
Alt 17.02.2009, 17:59   #141
eseslimali
Yeni Yiğido

eseslimali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 eseslimali FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Sivasspor - Eskişehirspor

yapmayın arkadaşlar eses kim gelsin sokaklarda çıksın karşımıza diye laf atmayın..bizi bilen bilir söylememize gerek yok..burda kötü laf yazan 3-5 eses taraftarınıda takmayın...sizede başarılar...
ESES
ANTİ BİZANS...
İNADINA ANADOLU...
eseslimali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı eseslimali'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.02.2009, 18:04   #142
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1090 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
eseslimali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yapmayın arkadaşlar eses kim gelsin sokaklarda çıksın karşımıza diye laf atmayın..bizi bilen bilir söylememize gerek yok..burda kötü laf yazan 3-5 eses taraftarınıda takmayın...sizede başarılar...
ESES
ANTİ BİZANS...
İNADINA ANADOLU...
Arada bizden de çıkıyor kardeş onlar hep böle bakmayın siz onlara. 3 5 kişi 7 milyon sivaslının sözcüsü değildir
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.02.2009, 18:08   #143
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

BU MAÇ YA ALINACAK YA'DA ALINACAK S.SPOR SON MAÇLAR'DA ALDIĞI PUANLAR BİR YANA BU MAÇTA 3 PUAN BEKLİYORUZ

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda gül5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.02.2009, 18:12   #144
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
alpESES Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok fazla maç skoruyla ilgili yorum yapmam genelde ,fakat şunu söylemeden'de geçemiyeceğim oyuncularımız hepsi çok yürekli oyuncular aslanlar gibi mücadele edip Sivasdan 3 puan alacaklar .

ANADOLUNUN TEK YILDIZI ESKİŞEHİRSPORDUR LÜTFEN TAKLİTLERİNDEN KAÇININIZ
Arkadaşlar biz Sivasspor forumu olarak gerçekten çok sabırlı ve misafirperver bir forumuz,bunu bu günlerde bir kez daha anladım.Dikkat ederseniz rakip taraftarlar istediği zaman bu foruma üye olup,kendi fikirlerini özgürce söyleyebiliyorlar,hatta imzalarına avatarlarına kendi takımlarının resimlerini koyabiliyorlar,karşılıklı sohbetlerimiz oluyor.Örneğin ben dün trabzonspor forumuna üye oldum ve daha 1 mesaj bile yazmadan nickim yiğido olduğu için banlandım,anlatabiliyor muyum 1 mesajım bile yoktu yani daha.Burdan yola çıkarakta bizim forumumuzun kalitesini ve hoşgörüsünü gayet iyi anlayabilirsiniz.Ama bu hoşgörü rakip taraftarlara her seferinde bu foruma üye olup Sivassporu küçümsemeye kalkmaları hakkını hiç ama hiç vermez.Bu yüzden sözlerinize dikkat ediniz.Ayıp ya,bu her maç öncesi oluyor yeter ama her maç öncesi rakiplerimizden bir dolu insan foruma üye oluyor,konuşuyorlar da konuşuyorlar.Saygılı konuşanlara her zaman kapımız açık çünkü biz diğer forumlar gibi değiliz,hatta dün burda küfür etmeyelim diye basbas bağıranlardan biride bendim,ama sabrımız taşırılmasın lütfen.
LosTie58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı LosTie58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.02.2009, 19:13   #145
eseslisari
Yeni Yiğido

1 Mesajına 5 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 eseslisari FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öncelikle Selamun Aleykum
İlk mesajımda değerli hemşerimlere sesleniyorum.Lütfen kışkırtıcı mesajlar yazmayın.Sivaslı arkadaşlarımda,bu sataşmalar devam ederse bilin ki bunlar Eskişehir'li değildir.Eskişehir'li böyle olunmaz.Türk futbolunun gerçekten bizim eski taraftar profilimize ihtiyacı var.
Maç hakkında yorum yapmak gerekirse de maç günü büyük ihtimalle Sivasta kar yağışı bekleniyor ve dolayısıyla soğuk hava.Ama bizim futbolcularımızı pek soğuğun etkileyiceğine inanmıyorum.Eskişehir'e kışın gelen arkadaşlarımız bilir.Sivasla aynı derece sayılabilir ama Sivasın daha soğuk olduğuda kesindir.Syn. Teknik Direktörümüz Rıza ÇALIMBAY'dan Allah razı olsun takımımızı hiç bir takım karşısında ezdirmedi.Hep saldıran 3 puan için oynayan bir takım ortaya çıkardı.Artık duygusal olarak mı söylüyorum bilmiyorum.Maçı 2-1 ile biz alacağız gibi geliyor.Fakat sonuç ne olursa olsun güzel ve zevkli bir maç olacak.
eseslisari isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı eseslisari'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.02.2009, 19:26   #146
AsLanYigido
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AsLanYigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Unglücklich Cevap: TSL/Sivasspor - Eskişehirspor

Alıntı:
eseslisari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle Selamun Aleykum
İlk mesajımda değerli hemşerimlere sesleniyorum.Lütfen kışkırtıcı mesajlar yazmayın.Sivaslı arkadaşlarımda,bu sataşmalar devam ederse bilin ki bunlar Eskişehir'li değildir.Eskişehir'li böyle olunmaz.Türk futbolunun gerçekten bizim eski taraftar profilimize ihtiyacı var.
Maç hakkında yorum yapmak gerekirse de maç günü büyük ihtimalle Sivasta kar yağışı bekleniyor ve dolayısıyla soğuk hava.Ama bizim futbolcularımızı pek soğuğun etkileyiceğine inanmıyorum.Eskişehir'e kışın gelen arkadaşlarımız bilir.Sivasla aynı derece sayılabilir ama Sivasın daha soğuk olduğuda kesindir.Syn. Teknik Direktörümüz Rıza ÇALIMBAY'dan Allah razı olsun takımımızı hiç bir takım karşısında ezdirmedi.Hep saldıran 3 puan için oynayan bir takım ortaya çıkardı.Artık duygusal olarak mı söylüyorum bilmiyorum.Maçı 2-1 ile biz alacağız gibi geliyor.Fakat sonuç ne olursa olsun güzel ve zevkli bir maç olacak.
arkadasm rıza hemşerimiizi teprik edioruz dediğin gibi pes etmiyor takımımımn gidişhatı eses alır gibi gzükor macı ama gönlüm sivassporumdan yana ...
AsLanYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.02.2009, 19:35   #147
grk26es
Yeni Yiğido

3 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 grk26es FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bütün Sivaslı Kardeşlerime Ve Renkdaşlarıma Selamlar.
Hafta sonu güzel bir maç bizi bekliyor. bir çok skor tahmini yapan arkadaşlar var kendilerine göre haklılar tabiki her taraftar kendi takımının yenmesini ister. Ben galibiyetten önce Bu maçın (olumlu) hafizalardan çıkmamasını dilerim.
Ev sahibi takım Sivasspor ligde lider Eğer şampiyon olmak istiyorsa Evindeki maçları kayıpsız geçmesi Gerekiyor. Şampiyonluk Yolunda Sivasspora başarılar diliyorum.
Eskişehirsporumuza gelince tehlike bölgesinden uzaklaşmak için önemli bir maç şayet kaybedersek herşeyin biteceği anlamına gelmez fakat bu zamana kadar saçma sapan puanlar verdik umarım butip maçlarda telafi ederiz. Eskişehirsporuma Sivasspor macında başarılar diliyorum.
Ayrıca forumunuzu biraz inceledim Eskişehirspor konusu açmıssınız geçen sene 2.lig de mücadele ederken çok güzel mesajlar atmıssınız bir renkdaşımızda resim video Vs. paylaşmıs. Ben başka Takım Taraftarları Forumlarında böyle bişey görmedim. Bunun Bütün sivaslı Abilerime Kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.
Ankaradan Sevgilerle..

Görkem_ErHan_KURNAZ
grk26es isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı grk26es'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.02.2009, 19:43   #148
ICNATSOB
Yeni Yiğido

ICNATSOB - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ICNATSOB FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor evinde kaybetmiş mi kesin kazanır
ICNATSOB isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ICNATSOB'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.02.2009, 19:51   #149
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1090 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

bütün esesli taraftarlara bizlerde teşekkür ederiz. geçen sene 2. ligden en çok esesin çıkmasını istemiştik ve çıktınız lige ayrı bi tat kattınız
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.02.2009, 20:56   #150
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Buraya gelen es es taraftarlarına dikkat ediyorum da sanırım genel itibariyle es es tribününden olmayan kişiler.Heralde tamamen klavyeden taraftarlık yapıyorlar.Çünkü ilk yarıda bize çiçek getiren kişilerin mesajı sadece maç hakkında asla taraftarlıklarını över cinsten açıklama yok.Öyleki kendi tribünleri beğeniyorlar.Evet bizde taraftar kimliği yok.Sizlerin eskiye dayalı bir taraftar kimliğiniz var.Ama bu demek de değilki Türkiyede ki en iyi tribün es es in.Öyle mesajlar okuyorum ki hayretler içirisinde kaldım.Gören kop tribünü sanacak es es tribünlerini.es es e gelene kadar bir sürü tribün var anadoluda.

Başta sakarya tribünleri,teksas,göztepe tribünleri,güçlüler vs.. vs.. bunları görmeden gelip yok biz şöleyiz yok biz böleyiz demenin bir gereği yok.Tribüne uzak kişiler değiliz neyin ne olduğunu biliyoruz.Burda kendinizi övmek yerine bırakın insanlar sizi övsün.O kadar ki konu maç tahmininden çok es es i öven ve buna karşılık bizim seyircimizden gelen tepkilere dönüşmüş.

Maçıda yorumlamaa gelirsek,hiç kimse biz yenileceğiz diye tahminde bulunmak istemez.es es lerde bunun için yeneceklerini söylüyorlar bu da en doğal hakları,ama gelin görünki geçen sene gs maçından beri iç sahada yenilgisiz oynayan bir SİVASSPOR var.Sanırım buna bir de es es eklenecek.

İlk yarıda es es deplasmanımızda bize çiçek getiren eskişehirli kardeşlerime tekrardan teşekkür ediyorum.Eğer maçta olabiliseydim bende kendi ellerimle size çiçek getirecektim.Ama nasib olmadı.O gün herhangi bir fiili ve sözlü bir saldırı olmadı,eskişehirde atkılarımızla formalarımızla rahat rahat gezebildik...Size de bizim taraftarımızdan güzel şeyler göreceğinizin garantisini verebiliriz.Her hangi bir sorun olacağını sanmıyorum..

Ayrıca burda daha tribünden bir kez maç izlememiş,sivasspor tribünleri hakkında hiç bir şey bilmeden klavye delikanlılığı yapanlara da aldırmayın.Es es li kardeşlerim sizde artık tribünlerinizi övmekten vazgeçin.Sadece maç tahmininizi yapın konu gereğinden farklı yerlere çekilmesin...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
eskişehirspor, tsl or sivasspor